Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet düzgün artı 4 hafta 5 günde doktora gitim beta hcg 498 di 5. Haftada tekrar gitim 1141 çıktı sonra keseyi gördümDegerlerınız 2 gümde duzgun arttımı betayla bos gebelık bellı olmaz değer 3000 üstü vajınal 5000 üstü karından kese görünür sonrasında bebek oluşmazsa bos gebelık olur suan bellı olmaz kalbınızı bozmayın bence hayırlısı herseyın
Suan gayet ıyı artmıs en son kan verdıgınızden 4 5 gün geçtiyse eger gıdın kese görünürEvet düzgün artı 4 hafta 5 günde doktora gitim beta hcg 498 di 5. Haftada tekrar gitim 1141 çıktı sonra keseyi gördüm
Suan gayet ıyı artmıs en son kan verdıgınızden 4 5 gün geçtiyse eger gıdın kese görünü
pardon keseyı görmüssünüz bır hafta sonra bebekte görünür bıraz sabırlı olun bence gec döllenmeyse gec bıle göröünğr ben suan 7 haftalık olcam kese ve yolk sac ancak gördükSuan gayet ıyı artmıs en son kan verdıgınızden 4 5 gün geçtiyse eger gıdın kese görünür
Kese goruktude bebek gorukmedi daha çok küçük olduğu içinSuan gayet ıyı artmıs en son kan verdıgınızden 4 5 gün geçtiyse eger gıdın kese görünür
Kese boyutu en fazla 25 olduğunda göröünğr ozmana kadar bos gebelık denmez yolk sac gördünüzmüKese goruktude bebek gorukmedi daha çok küçük olduğu için
AnlamadımKese boyutu en fazla 25 olduğunda göröünğr ozmana kadar bos gebelık denmez yolk sac gördünüzmü
Kesenin içinde bebekten önce oluşan yolk kesesi dıye bısey oluşuyor 12 haftaya kadar bebegı o besliyor onu gördünüzmü kesenin ıcındeAnlamadım
Yok sadece keseyi gördümKesenin içinde bebekten önce oluşan yolk kesesi dıye bısey oluşuyor 12 haftaya kadar bebegı o besliyor onu gördünüzmü kesenin ıcınde
Tamm erken olabılır telaş yapmayın 1 hafta sonra gıdın net görünürYok sadece keseyi gördüm
Sizin dedigniz görünüyormuTamm erken olabılır telaş yapmayın 1 hafta sonra gıdın net görünür
Evet ama 6 + 3 de zar zor göründü herkezın aynı olmaz gec döllenmeden dolayı gec olusuyordurYok sadece keseyi gördüm
OlabilirEvet ama 6 + 3 de zar zor göründü herkezın aynı olmaz gec döllenmeden dolayı gec olusuyordur
Bişey sorcam naptiniz degerleriniz yukseldimi bende 4 haftalik hamileymişim ama akintim var beta 3 gün once 1819 cikti yarın tekrar kan vericem akintim oldugu icin acile gittim diş gebelik olabilir dedi kese gorunmuyor normalmi sizce kahverengi akinti var sadeceOlabilir