Boş gebelikte beta hcg değeri kaç olur 5 haftalık

masum kiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
70
-50
1
20
5 haftalık hamileyim içimde bı korku var boş gebelikmiki diye aklıma takılıyor beta hcg değer 1141 sizce boş gebelikte beta hcg değeri kaç oluyor yasiyanlar varmı

Degerlerınız 2 gümde duzgun arttımı betayla bos gebelık bellı olmaz değer 3000 üstü vajınal 5000 üstü karından kese görünür sonrasında bebek oluşmazsa bos gebelık olur suan bellı olmaz kalbınızı bozmayın bence hayırlısı herseyın

Degerlerınız 2 gümde duzgun arttımı betayla bos gebelık bellı olmaz değer 3000 üstü vajınal 5000 üstü karından kese görünür sonrasında bebek oluşmazsa bos gebelık olur suan bellı olmaz kalbınızı bozmayın bence hayırlısı herseyın
Evet düzgün artı 4 hafta 5 günde doktora gitim beta hcg 498 di 5. Haftada tekrar gitim 1141 çıktı sonra keseyi gördüm

Suan gayet ıyı artmıs en son kan verdıgınızden 4 5 gün geçtiyse eger gıdın kese görünü
Suan gayet ıyı artmıs en son kan verdıgınızden 4 5 gün geçtiyse eger gıdın kese görünür
pardon keseyı görmüssünüz bır hafta sonra bebekte görünür bıraz sabırlı olun bence gec döllenmeyse gec bıle göröünğr ben suan 7 haftalık olcam kese ve yolk sac ancak gördük

IMG-20250416-WA0010.webp

Bu ilk ultrasyon görüntümüz

Bişey sorcam naptiniz degerleriniz yukseldimi bende 4 haftalik hamileymişim ama akintim var beta 3 gün once 1819 cikti yarın tekrar kan vericem akintim oldugu icin acile gittim diş gebelik olabilir dedi kese gorunmuyor normalmi sizce kahverengi akinti var sadece

Beta'm iki günde 1 iki katının üzerine çıkmıştı. Ancak sat'a göre 7+6 olmasına rağmen yolk sacı bile göremedik. Yoğun kanamam var. Doktorum yüksek ihtimalle boş gebelik dedi hala 10 mm kese. Ve muhtemelen düşük yapıyorum. Umarım sizin çok sağlıklı bir hamilelik süreciniz olur ve sağlıkla kucağınıza alirsiniz

Back
X