A Angell77 Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2020 226 126 18 24 25 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mknylmaz #21 Hayırlısyla inşallah ikimize isteyen herkese Allah nasip etsin
Candyy15 Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2020 155 144 18 25 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mknylmaz #22 Angell77 .!.: Amin inşallah bnm ilk gebeliğim boştu 1 aralıkta kürtaj oldum şimdi tekrar istyruz ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan Genişletmek için tıkla... Korkmana gerek yok evet zor surec ama bidaha yasanicak diye birsey yok saglikli gebeliklerimiz olsun insallah
Angell77 .!.: Amin inşallah bnm ilk gebeliğim boştu 1 aralıkta kürtaj oldum şimdi tekrar istyruz ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan Genişletmek için tıkla... Korkmana gerek yok evet zor surec ama bidaha yasanicak diye birsey yok saglikli gebeliklerimiz olsun insallah
A Angell77 Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2020 226 126 18 24 25 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mknylmaz #23 Candyy15 .!.: Korkmana gerek yok evet zor surec ama bidaha yasanicak diye birsey yok saglikli gebeliklerimiz olsun Candyy15 .!.: Korkmana gerek yok evet zor surec ama bidaha yasanicak diye birsey yok saglikli gebeliklerimiz olsun insallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah cnm Genişletmek için tıkla...
Candyy15 .!.: Korkmana gerek yok evet zor surec ama bidaha yasanicak diye birsey yok saglikli gebeliklerimiz olsun Candyy15 .!.: Korkmana gerek yok evet zor surec ama bidaha yasanicak diye birsey yok saglikli gebeliklerimiz olsun insallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah cnm Genişletmek için tıkla...