Arkadaşlar bugün 6+2 günlük bir gebelik olması gerekirken vajinal ultrason ile bakıldığında kese göründü fakat içerisinde fetüs görülmedi beta hcg 25.036 çıktı progesteron ise 16 çıktı küretaj olmam gerekiyormuş aranızda benim gibi durum yaşayan akıl verebilir mi?
öncelilke üzelme canımm daha kötüsüde olablirdi
ben bi mol gebelik gecirdim kese bqzulmuşdu
önemli deil en az iki ay snra gebe kalabilirdin yeniden
takma kafana üzülme veren allah alan allah en iyisini O bilir
öncelilke üzelme canımm daha kötüsüde olablirdi
ben bi mol gebelik gecirdim kese bqzulmuşdu
önemli deil en az iki ay snra gebe kalabilirdin yeniden
takma kafana üzülme veren allah alan allah en iyisini O bilir
Gözün Aydın cnm çok sevindim..bende bugün itibariyle 6+1 im yazını ilk okuduğumda hem üzüldüm hem tedirgin oldum.benimde kafamda acaba hep boş gebelikmidir diye dolaşıp duruyor....bu Dr ları anlamıyorum nasıl eğitim alıyorlar 6.7 haftalık bebeği nasıl göremezler...boşyere kendini strese soktun kaç gün..neyse bundan sonra iyi bir Dr bul cnm kendine
Gözün Aydın cnm çok sevindim..bende bugün itibariyle 6+1 im yazını ilk okuduğumda hem üzüldüm hem tedirgin oldum.benimde kafamda acaba hep boş gebelikmidir diye dolaşıp duruyor....bu Dr ları anlamıyorum nasıl eğitim alıyorlar 6.7 haftalık bebeği nasıl göremezler...boşyere kendini strese soktun kaç gün..neyse bundan sonra iyi bir Dr bul cnm kendine
Hiç endişe etme canım ben de hemşire olduğum için dr kadar olmasa da bilgi sahibiyim inanamadım başka dr.a gittim şehir dışında olunca mecburen gitmiştim ama o 2 günü gel bir de bana sor sen de tedirgin olma böyle bir durum ile karşılaşır isen bir kaç doktora git insan sonuçta yanılabilir ya da usg de bir sorun olabilir
Arkadaşlar bugun tam 6. Haftam boş kese dedı doktor ne tahlil yaptı ne bişy haftaya yıne gel dedi. Kalbınıde duymadık. Vajinal muayenede gozuktu kese. Eki Görüntüle 1311081