Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaşadım , degerim 4500 lere kadar çıktı ama bebek görünmedi ve yaklaşık 10 hafta gibi kürtaj oldum, sizdeki durum nedir?Kızlar boş gebelik geçiren var mı belirtileriniz var mıydı üç haftayı geçti hiç hamile gibi hissetmiyorum![]()
Benim önce 400 dört gün sonra 2000lerde çıktı tüp bebek iki embriyo verilmişti kese için gün verdi sonra ama sıfır belirtiBen yaşadım , degerim 4500 lere kadar çıktı ama bebek görünmedi ve yaklaşık 10 hafta gibi kürtaj oldum, sizdeki durum nedir?
Benim mide bulantilarim olmuştu bos gebelik gecirdigimde.Benim önce 400 dört gün sonra 2000lerde çıktı tüp bebek iki embriyo verilmişti kese için gün verdi sonra ama sıfır belirti
Karnınızda şişkinlik var mıydı peki iki gündür çok şişBenim mide bulantilarim olmuştu bos gebelik gecirdigimde.
İnşallah degildir , gebeliginiz hayirli olsun
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Evham yapmayın
Gaz sancisi olabilirKarnınızda şişkinlik var mıydı peki iki gündür çok şiş
3 boş gebelik geçirdimKızlar boş gebelik geçiren var mı belirtileriniz var mıydı üç haftayı geçti hiç hamile gibi hissetmiyorum![]()
Peki suan ne durumdasnz. Bende 2 kez gecirdim3 boş gebelik geçirdim
Geçmiş olsun merak ettim sonrasında sağlıklı oldumu ve ya testler yaptırmıştı benimde iki oldu biri boş aslında gördüm içinde küçük bir şey vardı ama doktor gelişmediği için durmuştur dedi ikincisi hastalıklı mol gebelikte siz yazınca merak ettim sonrasında test yaptım üç genimde yatkınlık çıktı sizin nasil ilerlerdi3 boş gebelik geçirdim
Siz test yaptırdınızmiPeki suan ne durumdasnz. Bende 2 kez gecirdim
Doktor bir şey dedi mi boş gebelikle.ilgigili. bazen belirtiler ikinci aya girerken olur belli olmaz ki eğer siz kendi kafanızda kuruyorsanız hani ben iki kere yaşadım boş ama ilkinde küçük bir şey vardı ebe yakınıma gösterdim oda dedi ama 9 haftalik ken 6 haftalik bi görüntüydü sonrasında da düştü zaten kürtaj oldum onda inanın hiç hamile değilmişim gibiydi artık iki ay oldu ama sıfır belirti ikincide mol gebelik hastalıklı yani ondada aşırı bir mide bulantısı ama nasıl acayip bir şeydi onun asıl nedenide mol gebelik te beta normal gebeliğin iki katı yukseliyormus bu daha fazla hamilelik belirtisi yapıyormuş sonrasında hastalıklı olduğu için diğer organlara sıçramışmı diye beta düşmüyor mol gebelikte benim 3 ayda sıfırlandı şükür Allahima zor bi.sürec her gebelik farklı boş gebeliklerimde bile farklı oldu meselaKızlar boş gebelik geçiren var mı belirtileriniz var mıydı üç haftayı geçti hiç hamile gibi hissetmiyorum
Doktor herhangi bir şey dedi miKızlar boş gebelik geçiren var mı belirtileriniz var mıydı üç haftayı geçti hiç hamile gibi hissetmiyorum![]()
Yaptirdim sizde mutlaka yaptirin benim üç genimde yatkınlık çıktı testlere yapan doktor büyük ihtimalle hamile kalırken kan sulandırıcı verilir dediSiz test yaptırdınızmi
Hayir dr benden istemedi. 3. Olursa ister sanirim. Allah korusunSiz test yaptırdınızmi
Şimdide diğer genetikleri yaptircam esimde yaptircak insallah randevularim var esimede aldim Genetik çıkabilir çünkü kan pıhtılaşmasında çocuk düşüyor benimkisi hastalıklı oluyor bende bilmiyorum ne yapıcağımıSiz test yaptırdınızmi
Sen bence tıbbı genetikten randevu al.doktorlara kalırsa deniyorlar insanı bende öyle yaptım üç dedim düşüğüme Allah göstermesin inşallah da böyle şeyleri ama daha ne kadar yıpranabilir vücut yani iki oldu üçte olur ya kan pıhtılaşması varsa ben vallah gittim ne yapayım çok yıprandım tabiki herkes yıprandı ama benim üç ayın sonunda değerim düştü hastalikliydi içi kist dolu lezyonlar ve tümör gibi Allahtan diğer taraflara sıçramamış bide ben.9 haftaya kadar bekledimHayir dr benden istemedi. 3. Olursa ister sanirim. Allah korusun![]()
Gecen gun doktora gittim kan sulandirici verdi dusuk dozda. Smdiden onlemi alalim dedi üçüncü için. Bakalm rabbim hayrlisini versin. Evet cok yipratici bir durum. 2 ay arayla 2 kez kurtaj oldum vucudumum dengesi bozulduSen bence tıbbı gebelikten randevu al.doktorlara kalırsa deniyorlar insanı bende öyle yaptım üç dedim düşüğüme Allah göstermesin inşallah da böyle şeyleri ama daha ne kadar yıpranabilir vücut yani iki oldu üçte olur ya kan pıhtılaşması varsa ben vallah gittim ne yapayım çok yıprandım tabiki herkes yıprandı ama benim üç ayın sonunda değerim düştü hastalikliydi içi kist dolu lezyonlar ve tümör gibi Allahtan diğer taraflara sıçramamış bide ben.9 haftaya kadar bekledim
Senin ust uste olmus benim bir sene arayla ama ikicisi cok zordu ve sürekli mide bulantısı zaten mol gebeliğin belirtisi o sahildeymiş aşırı mide bulantısı kürtajtan sonrada devam etti betam düşmediği için şükür düştü sonunda bir sene yasak hamilelik hastalık nüksederse diye Allah korusun da senin için iyi olmuş kab sulandırıcı peki ne kadar koruma verdi doktorGecen gun doktora gittim kan sulandirici verdi dusuk dozda. Smdiden onlemi alalim dedi üçüncü için. Bakalm rabbim hayrlisini versin. Evet cok yipratici bir durum. 2 ay arayla 2 kez kurtaj oldum vucudumum dengesi bozuldu
3 ay vermisti korunmayi. Ama biz 5 ay korunduk vucudum dinlensin istedim. Smdi dusunuoz bakalm. Rabbim herkese saglkli hayrli evlatlar nasip etsin. Sizede cok gecmis olsnSenin ust uste olmus benim bir sene arayla ama ikicisi cok zordu ve sürekli mide bulantısı zaten mol gebeliğin belirtisi o sahildeymiş aşırı mide bulantısı kürtajtan sonrada devam etti betam düşmediği için şükür düştü sonunda bir sene yasak hamilelik hastalık nüksederse diye Allah korusun da senin için iyi olmuş kab sulandırıcı peki ne kadar koruma verdi doktor
Amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Amin3 ay vermisti korunmayi. Ama biz 5 ay korunduk vucudum dinlensin istedim. Smdi dusunuoz bakalm. Rabbim herkese saglkli hayrli evlatlar nasip etsin. Sizede cok
Geçmiş olsun merak ettim sonrasında sağlıklı oldumu ve ya testler yaptırmıştı benimde iki oldu biri boş aslında gördüm içinde küçük bir şey vardı ama doktor gelişmediği için durmuştur dedi ikincisi hastalıklı mol gebelikte siz yazınca merak ettim sonrasında test yaptım üç genimde yatkınlık çıktı sizin nasil ilerlerdi