Boş gebelik

nur613629

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
20
2
36
31
Kızlar 7+1 haftalık gebeyim şimdiye kadar sadece keseyi gördük ultrasonda. Bugün vajinal ultrasonla da baktı doktor yolk sac ve embriyo yok dedi sadece kese var %90 boş gebelik diyor. Çok üzüldüm sizce hala bir umut olabilir mi 7 aydır deniyorduk gebelik haberiyle çok mutlu olmuştuk

merhaba ben de geçtiğimiz cumartesi 7+5 ken duydum boş gebelik olabilir dedi doktorum, çok üzgünüm bi umut bekliyorum haftaya cumartesi tekrar gidicem belki geç tutunma olmuştun inşalah öyledir sizin kesenin çapı kaç mm acaba?

Bugün rastgele dinlediğim bir doktor boş gebelik netleşmesi için 8.hafta beklenir demişti. Haftaya çağırmıştır sizi muhtemelen.
Umarım geç döllenme olmuştur da güzel sonuçlar alırsınız.
Hayırlısı diye dua edin

Başka bir doktordan daha görüş alacağım çarşamba günü . Benim de hala bir umudum var inşallah güzel şeyler olur (

Başka bir doktordan daha görüş alacağım çarşamba günü . Benim de hala bir umudum var inşallah güzel şeyler olur (
benim 14mm kese , bi kaç yerde okudum 20 mm yukarısında ancak bebek gönünür diye acaba geç tutunma nedeni ile görünmüyo olabilir mi diye bi umuda sarıldım bekliyorum keşke bi örneğini duysam

benim 14mm kese , bi kaç yerde okudum 20 mm yukarısında ancak bebek gönünür diye acaba geç tutunma nedeni ile görünmüyo olabilir mi diye bi umuda sarıldım bekliyorum keşke bi örneğini duysam
Ben de öyle okudum inşallah güzel haberler duyarız … Yolk görünmediği için umutsuzluğa kapıldım bugün

Canım benim de 6+3 te falan görünmemişti, hatta haftaya kesin gel, rahmini temizleyelim demişti. Kese de küçük ve düzensiz demişti. Devlet hastanesiydi, ultrason cihazları çok iyi değildi. Ben ailelere gebeliğimi söylemeye korkmuştum.
8+1 ya da 8+2 de başka bir doktora gittim. Ultrason cihazı daha iyiydi. Hem bebişi gördüm, hem kalbini duydum.
Stres yapmamak çok zor biliyorum ama yapmamaya çalış. Eğer sağlıklıysa büyüyecek, seninle olacak. Umarım gebeliğin devam eder, sağlıkla kucağına alırsın bebişi

hastaneye gittiniz mi acaba?
Dün sabah bir özel hastaneye gittim doktor kesenin şekli bozuk hemen alalım dedi. Sonra devlet hastanesine gittim detaylı ultrasona yönlendirdi doktor ultrasonda ki doktor kese düzgün dedi ve yolk sac oluşmuş dedi ayrıca 7+3 haftalıktı 6+2 çıktı. Embrıyo görünmedi ama ilk kez yolk sac göründü . Kesenin boyutuda 13 mm çıktı ama önceki gğnler 17 mm söyleyen bile olmştu. Doktor 1 hafta sonra kontrole gel dedi . Bir umut bekliyorum

İnşallah benim de öyle olur canım Dün iki farklı doktora gittim biri çok olumsuz konuştu kese bozuk dedi diğerinde ise yolk sac göründü cihaz farkı sanrım o yüzden bekleyeceğim. 7+3 haftalıktı daha küçük çıktı geç döllenme olmuş olabilir

inşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir nasıl bir bekleyiş çok iyi biliyorum rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin , ben doktora gitmeye korkar oldum. peki hiç bi belirtin var mı batma gibi herhangi bi belirti?

İnşallah sancı var ara ara . Valla çok yıprandım bu süreçte umarım güzel gelişmeler olur ikimiz için de. Yolk sac göründü mü siz de ?

benim kesem 14 mm, hiç bişey görünmedi malesef geçen cumartesi gitmiştim...
Umutsuzluğa kapılmayın bana üç gün önce yolk kesesi yok dediler dün göründü bi anda ve ben kürtaja karar vermiştim nerdeyse. Dört ayrı doktora gittim bir tek sonuncusu olumlu konuştu o da yarı yarıya şans verdi

nasıl böyle farkedebiliyor anlamıyorum gerçekten... herşey sonunda olacağına varır sadece acele etmemek lazım sanırım sonradan acabalarla kendimizi yer bitiriririz...

nasıl böyle farkedebiliyor anlamıyorum gerçekten... herşey sonunda olacağına varır sadece acele etmemek lazım sanırım sonradan acabalarla kendimizi yer bitiriririz...
Aynen öyle ve her doktor farklı bir şey söylüyor.. bekleyip göreceğiz . Sizin durumunuzda bir değişiklik var mı ? Hastaneye gittiniz mi

bugün biraz kananmam oldu. doktora gittim boş gebelik kesinleşti. yarın kürtaj olucam

Kaç haftalıkken keseyi gördünüz? Benim de benzer bir durumum var maalesef

Bende gittigimde 4 haftaliktim kese yoktu sonraki hafta gittim kan 2500-3000 civariydi yine kese yoktu dr gec döllenme dedi ama bana. Sonraki hafta gittim kese ve yolk sac vardi 8. Haftanin icerisinde bebek ve kalp atimi duydum 6+2 ciktim 2 hafta gec dollenme olmus. Ama bnm basta kesem minikti buyuk değildi
Ayrica ilk hamileligimde 7 haftalik hamileyken devlet hastanesinde kese dahi gorulemedi onceden hamile olduğumu bilmesem goremeyeckti oncesinde ozelde gormustm sonra ozele gittim tekrr orda gorduk
Mutlaka 8.9. Haftaya kadar beklenmeli ve farkli doktorlara gidilmeli iki hamileligimdede cok sorunlu seylrr yasadim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…