Boş gebelik

Bende gittigimde 4 haftaliktim kese yoktu sonraki hafta gittim kan 2500-3000 civariydi yine kese yoktu dr gec döllenme dedi ama bana. Sonraki hafta gittim kese ve yolk sac vardi 8. Haftanin icerisinde bebek ve kalp atimi duydum 6+2 ciktim 2 hafta gec dollenme olmus. Ama bnm basta kesem minikti buyuk değildi
Ayrica ilk hamileligimde 7 haftalik hamileyken devlet hastanesinde kese dahi gorulemedi onceden hamile olduğumu bilmesem goremeyeckti oncesinde ozelde gormustm sonra ozele gittim tekrr orda gorduk
Mutlaka 8.9. Haftaya kadar beklenmeli ve farkli doktorlara gidilmeli iki hamileligimdede cok sorunlu seylrr yasadim maalesef
8+4e kadar bekledim ve kürtaj oldum maalesef. En son gittiğim doktor profesördü o da olumsuz konuşunca artık umudum kalmadı zaten

Kaç haftalıkken keseyi gördünüz? Benim de benzer bir durumum var maalesef :KK43:
Ben 5 buçuk haftada keseyi görmüştüm sanırım ama embriyo görünmedi ne yazık ki . İki gün önce kürtaj oldum 8. Haftanın içindeydim . İnşallah sizin görünür 🙏🏻 benim en son yolk sac görünüyor demişlerdi o da ne yazık ki doğru çıkmadı

8+4e kadar bekledim ve kürtaj oldum maalesef. En son gittiğim doktor profesördü o da olumsuz konuşunca artık umudum kalmadı zaten
Rabbim tez zamanda saglikla nasip etsin insalalah cnm Rabbim yuzumuzu guldursun. Bu arada kan pihtilasma ve gen testlerinizi yaptirin bence ben oyle yaptim ve hafif pihtilasma cikti fakat ikinci hamileligimde drlr ilac vermedi bujezde erken dogm yaptim ucuncusunde insaallah kllanacagim. Sizede tavsiyem

Ben 5 buçuk haftada keseyi görmüştüm sanırım ama embriyo görünmedi ne yazık ki . İki gün önce kürtaj oldum 8. Haftanın içindeydim . İnşallah sizin görünür 🙏🏻 benim en son yolk sac görünüyor demişlerdi o da ne yazık ki doğru çıkmadı
İnşallah 🙏🏻 Çok teşekkür ederim cevabınız için, size de çok geçmiş olsun😔

Back
X