• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik

ask-sende

aşkıtoMM
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
176
53
48
35
Meb herkese iyi akşamlar başlıktan dan anlaşılacağı üzere sorum şu ki boş gebelik +düşükten sonra ne zaman korunmayı bıraktınız dr um bana 2 ay beklememi söyledi ama ben bir adet sonra bırakmak istiyorum çünkü herkes düşükten sonra hamile kalmak kolay diye soyluyolR acaba kızlar ertesi ay hemen kalıp sağlıkla doğum yapan var mı ne olur kusura bakmayın biraz uzun oldu cevap verirseniz çok mutlu olurum :KK200:

Cnm çok geçmiş olsun inan bunlara hiç takılma benim ilk boş gebeligimde 5 ay korunmadik ama olmadı da sonra hamile olduğumu oglendim tabi daha önce yaşadığım boş gebelik ten dolayı sevinemedim bile tabi oda boş gebelik oldu bunada şükür hamile kaldım dedim şimdi 4 ay oldu kimi doktor hemn dene dedi kimi 3 ay kime doktor 6 ay nasip diyorum ben artık 4 ay korunmadik ama olmadı inşallah seni. Hemen sağlık bi gebeliğin olur

Canım ben de şubatta gebe olduğumu öğrendim martta boş gebelik olduğu için kürtaj oldum doktorum kürtaj dan 10 gün sonra korunmaya gerek olmadan ilişki serbest dedi.nisan da adet gördüm mayısta yine gebe olduğumu öğrendim fakat oda boş gebelik oldu ve perşembe günü kürtaj olacağım bu sefer ne der bilmiyorum

Canım ben de şubatta gebe olduğumu öğrendim martta boş gebelik olduğu için kürtaj oldum doktorum kürtaj dan 10 gün sonra korunmaya gerek olmadan ilişki serbest dedi.nisan da adet gördüm mayısta yine gebe olduğumu öğrendim fakat oda boş gebelik oldu ve perşembe günü kürtaj olacağım bu sefer ne der bilmiyorum

Cnm çok geçmiş olsun eşinin sprem sonuçları nasıl

Eşimin ileri hızlı sperm sayısı sıfır olduğu için aralıkta tüp bebek yaptırmıştık oda negatif sonuçlandı. Ama sonrasında 2 spontane gebeliğim oldu canım

Anladım cnm bizde morfoloji sorunu var bize aşılamaya başladık 5 gün iğneyi kullanıyorum doktor ne diyor sebebi için

Meb herkese iyi akşamlar başlıktan dan anlaşılacağı üzere sorum şu ki boş gebelik +düşükten sonra ne zaman korunmayı bıraktınız dr um bana 2 ay beklememi söyledi ama ben bir adet sonra bırakmak istiyorum çünkü herkes düşükten sonra hamile kalmak kolay diye soyluyolR acaba kızlar ertesi ay hemen kalıp sağlıkla doğum yapan var mı ne olur kusura bakmayın biraz uzun oldu cevap verirseniz çok mutlu olurum :KK200:
Merhaba canım, bende 12 nisan da 6 haftalik düşük yaşadım. Boş gebelikti benim de. Düşük sonrası korudum sadece. İki aydır Korunmuyorum ama hamilelikte yok (doktor 3 ay Korun demişti)
Tabi psikoloji çok etkileniyor. Korunmadim güya yani ama yine de hamile kalamiyorum iki aydır. Bugün regl oldum ve bütün umutlar suya düştü tabi. Senin sonrasında vücudunda bir degisiklik oldu mu. Benim göğüs de şişme olurdu hep. Düşük sonrası hiç olmadı. Doktor önemsemdi ama benim kafama çok takılıyor. Acaba süt hormonu ile bir ilgisi olabilir mi diye

Tekrar boş gebelik olmasındaki sebep acaba erken davrandgniçin mi cnm

merhaba bende kese var fakat bebek gelişmedi boş gebelik bu konuda 2 güne kadar kürtaj olacagım ama korkuyorum çocugum olmama riski varmıdır.

ama doktor bu şekilde söyledi başka doktorarada gittim onlarda aynı seyi söyledi alınması lazımmış

Tabi ki size kalmış bir şey ben sadece uyarmak içiin söledim çünkü vücut bir yerden sonra atacaktır

Back
X