Boş gebelik

Valla bende hic sknti yok gecen sene kurtaj oldum 2 ay sonrs kimyasal oldu ondan bu yana hamile kalamadim 2 ay once doktora gittim herseye bakti pihtilasmaya faln esimdede bendede bi sknti cikmadi ve sana rahim flmi cekcz dedi muhtemelen kurtajdan sonra tikaniklik olmustur dedi ve rahim flmi cekildikten 2 ay sonra kaldim suan yani 12 gun once ogredim bende fazla doktora gitmekte istemiom gecen hafta gittim goremedi karindan bakti sadece idrarini tut oyle dedi bende gitmedim bu hafta ici ozele gidm belirtilere gelirsem akintim az ve beyaz gelio surekli uyku halim var arada sirada midem bulanio goguslerim agrimaya yeni başladı karnim sadece adet olacagim gun agridi oda fazla degil suanda arada sirada bi karincalanma oluo okadr

İnşallah sağlık bi gebelik olur içini ferah tut esin sprem testi verdi mı sonuçları nasıl ben bir yerde okumuştum sprem yada yumurta kalitesiz liginde olur yazıyordu ondan sordum şimdi bende kürlere başladım inşallah iyi gelir yeni aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum bı yanım olsun diyor bı yanım olmasın diyor

İnşallah sağlık bi gebelik olur içini ferah tut esin sprem testi verdi mı sonuçları nasıl ben bir yerde okumuştum sprem yada yumurta kalitesiz liginde olur yazıyordu ondan sordum şimdi bende kürlere başladım inşallah iyi gelir yeni aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum bı yanım olsun diyor bı yanım olmasın diyor
Verdik cnm cok sukur hic bi sknti cikmadi dis gebelik ozellikle kalitesiz spermden kaynaklaniyomus diye okudum burda bakalim artik hayirlisi persembe gitcm doktora heycnla o gunu bekliyorm

Benim malesef bos gebelik degil 6 hafta gorundu bugun ultrasonda doktor kalpatisini duyamadim dedi haftaya vida gel gecen senede duyamadim ve kurtaj oldum bu defada aynisi olck diye cok korkuom

Benim malesef bos gebelik degil 6 hafta gorundu bugun ultrasonda doktor kalpatisini duyamadim dedi haftaya vida gel gecen senede duyamadim ve kurtaj oldum bu defada aynisi olck diye cok korkuom
Kork cnm Allah izniyle iyi olucak inşallah dua dua dua bizim için en iyi ilaç bu rabbimin kesesinde çok tur Birgün size vericek inşallah

Kizlar merhaba boş gebelik yaşayanlar nasıl bı yol izliyor nasıl hamile kaldınız bı tedavi uygulandimi ben 2 tane boş gebelik yaşadım boş gebelik yasayip sonrasında çocuk sahibi olan var mı
Canim
Merhaba daha sonra bebeğin oldu mu merak ettim uda bir tedavi gördün mü bende ikinize boş gebelik yaşadım tekrar hamileyim şimdi ama gitmedim henüz doktora 5 haftalık suan daha erken iki hafta sonra gideceğim inşallah

Back
X