- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
- Konu Sahibi Mutsuz ama umutlu
Valla bende hic sknti yok gecen sene kurtaj oldum 2 ay sonrs kimyasal oldu ondan bu yana hamile kalamadim 2 ay once doktora gittim herseye bakti pihtilasmaya faln esimdede bendede bi sknti cikmadi ve sana rahim flmi cekcz dedi muhtemelen kurtajdan sonra tikaniklik olmustur dedi ve rahim flmi cekildikten 2 ay sonra kaldim suan yani 12 gun once ogredim bende fazla doktora gitmekte istemiom gecen hafta gittim goremedi karindan bakti sadece idrarini tut oyle dedi bende gitmedim bu hafta ici ozele gidm belirtilere gelirsem akintim az ve beyaz gelio surekli uyku halim var arada sirada midem bulanio goguslerim agrimaya yeni başladı karnim sadece adet olacagim gun agridi oda fazla degil suanda arada sirada bi karincalanma oluo okadr
İnşallah sağlık bi gebelik olur içini ferah tut esin sprem testi verdi mı sonuçları nasıl ben bir yerde okumuştum sprem yada yumurta kalitesiz liginde olur yazıyordu ondan sordum şimdi bende kürlere başladım inşallah iyi gelir yeni aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum bı yanım olsun diyor bı yanım olmasın diyor