Boş gebelik, yoğun kanama, yardım edin

nenana

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
632
424
Boş gebelik yaşayıp düşük yapan var mı, kanamanız ne kadar oldu, bayağı yoğun kanamam var. Atılamaması durumunda kan kaybı riski nedir, yarın sabaha kadar beklesem ne olur?

Ben yeniyim. Yanliş yerde mi paylaştım acaba.. Bdv de mi paylaşmalıydım. Herhangi bir tecrübesi olan yok mu? 7 hafta olması lazım ama bugün ultrasonda 5.1 dedi. Halbuki cumartesi kanama ile gittiğimde 6+3 görünüyordu...

Benim az ve kahverengi bir akıntı biçimindeydi. Ama bi kaç saat önce başlayan bayağı yoğun bir adet kanaması şeklinde tıpkı regl sancısı gibi bi ağrım var ve ara ara pıhtılı biçimde çıkıyor (afedersiniz)

Canim acile git bence. En azindan doktor gozetiminde olsun. Ben de ilacla dusuk yapmistim hastanede. Sonrasinda kurtaja alip temizlendi mi diye bakacaklar.

Benim kanamam oldu ben hemen acile gitmistim bana ilac yazdi progestan 10 gün sonra kontrole gel demişti ve on gunden önce dusuk yaptım

Canim acile git bence. En azindan doktor gozetiminde olsun. Ben de ilacla dusuk yapmistim hastanede. Sonrasinda kurtaja alip temizlendi mi diye bakacaklar.
Bi de 2 yaşında çocuğum var, uyuyor, o nedenle sabahı beklemek istiyorum aslında. yatınca çok olmaz diye düşünüyorum. Çünkü ayağa kalktığımda geliyor genelde..

Bi de 2 yaşında çocuğum var, uyuyor, o nedenle sabahı beklemek istiyorum aslında. yatınca çok olmaz diye düşünüyorum. Çünkü ayağa kalktığımda geliyor genelde..

Acaba dusuk gerceklesti de dusukten sonraki kanama mi bu? Benim dusugum cok agrili olmustu.

Gece 2.30 da acile gittik. Geceyi orda geçirdim, kanamam yoğundu, ancak ağrım olmadı sanırım düştü. Yarın bi kontrole gidicem kendi doktoruma..

Dün akşam kürtaj oldu, bitti. Başına böyle bişey gelipte kendim düşüreyim diyen arkadaşlar olursa, öyle olmuyor kürtaj şart diyorlar, boşuna bekleyip eziyet çekmeyin.

Ben düşürdükten hemen sonra gitmedim düşük yaptim 2 gün gittim hepsi düşmüş dedi kürtaj önermedi temiz dedi gonderdi duzensiz olarakta adetim oluyo 2 sefer dir g3cmis olsun sanada

X