Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben düşürdükten hemen sonra gitmedim düşük yaptim 2 gün gittim hepsi düşmüş dedi kürtaj önermedi temiz dedi gonderdi duzensiz olarakta adetim oluyo 2 sefer dir g3cmis olsun sanada
Boş gebelik yaşayıp düşük yapan var mı, kanamanız ne kadar oldu, bayağı yoğun kanamam var. Atılamaması durumunda kan kaybı riski nedir, yarın sabaha kadar beklesem ne olur?
Boş gebelik yaşayıp düşük yapan var mı, kanamanız ne kadar oldu, bayağı yoğun kanamam var. Atılamaması durumunda kan kaybı riski nedir, yarın sabaha kadar beklesem ne olur?
Canım bende bos gebelikten dolayı dusuk yaptım ılk gebeligim oldugu için kan gorunce aksam hemen hastaneye gittim 5haftalıkken oldu ama bende kanama sonrası parca kaldı ve kürtajla alınmak zorunda kalındı bence hemen doktora gitmelisin musahade altında olması en iyisi risk alma derim ayrıca adet kanaması gıbı oluyordu bende kanama asırı degıldi dusugu yaparsın kendin ama parca kalmıs mı dıye muhakkak ultrasondan bakılacaktır