hadi yaaaa üzüldüm canım yaa.olsun gene olucak bak üzülme.bende korkuyorum ama.bende çok geç yumurtalamışım.4 şubat son adetim dünkü hormon seviyem 26.sabahta kanamam oldu.bende pıstım bi kenarcıkta oturuyorum.sancım var.burda yazılanlardan sonra doktoru aramak istiyorum.
bende aranıza yeni katıldım malesef boş gebeliği bende 3 hafta önce yaşadım.bunu yaşayan herkeze sabır diliyorum.bilmek istediğim birşey var bu olaydan sonra size özellikle bir test yapıldımı idrar kültürü yada vajina kültürü gibi yani enfeksiyondan kaynaklanan bir test yaptılarmı.yada bu testlerin yapılması gerektiğine yönelik doktorun birşey söyledimi.ben yaptırmayı düşünüyorum hama hangisini yaptırmalıyım bilmiyorum bilgin varsa paylaşırsan sevinirim
merhaba kızlar.3 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum.2 ay bekledim 3.ay çalışmalara başladık.ilk ay olmadı.umudum 2. aya kaldı.benim gibi boş gebeliği yaşayıpta tekrar hamile kalan arkadaşlarmı.kaçıncı ayınızda kaldınız.lütfen payalaşın yaşadıklarınızı.....senağlama
merhaba kızlar.3 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum.2 ay bekledim 3.ay çalışmalara başladık.ilk ay olmadı.umudum 2. aya kaldı.benim gibi boş gebeliği yaşayıpta tekrar hamile kalan arkadaşlarmı.kaçıncı ayınızda kaldınız.lütfen payalaşın yaşadıklarınızı.....senağlama
hepinize cok ama cok gecmiş olsun en kısa zamanda inş Allah hepinizin gönlündekini verir.Ben bir şeyi merak ettim peki bu boş gebelikte beta hcg degeride sürekli yükseliyormu normal gebelik şeklinde ?
Bos gebelik olmadi degilmi sonucunuzSlm arkadaslar 1 sene once hamıle kaldım ıdrar testın de pozıtıf cıktı kan testınde sonuc pozıtıfdı... fakat ultrason muaynesınde 7. hafta da bebek gorulmedı kese vardı kesenın ıcınde bebek yoktu.. hamılelıyım malesefkı sonlandırıldı..kultur testı benzerı bır sıvı alınıp teste yollandı bos gebelık nedenını ogrenmek ıcın.. herhangı kalıtsal bır soruna rastlanamdı.. nadır de olsa gorulen bu talıhsız olay benım basıma gelmıstı.. aradan 1 yıl gecdı suan 4 haftalık hamıleyım :) cumartesı druma gıdıcem.. umarım bu sefer sagsalım bebısımı kucagıma alabılıcem.. sunuda belırtteyım 9 yasında bı kızım ya ben bu olayı. 2. gebelıgımde yasadım.. yanı her seferınde tekrarlayacak dıye bır kural yok.. allah hepınızın gonlune gore versın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?