• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boş gebelik yaşayıp tekrar hamile kalanlar.lütfen yazın

tabi boş gebeliğin ne olduğunu bende başıma gelene kadar bilmiodum.ilk önce adetin geçikiyor.gebelik testi yapıyorsun pozitif çıkıyor havalara uçuosun.doktora gidiosun kan testi yapıor oda pozitif çıkıor doktor tebrik ederim hamilerin dior.bir hafta sonra kontrole gel dior ama bebeği göremior ve daha küçük o yüzden görünmüodur diyor ve 1 hafta sonra tekrar çağırıor.tabi bu arada gebeliğin bütün belirtilerini yaşıosun.[mde bulantısı,göğüs ve karnın alt kısmında şişkinlik vs.]tekrar gittiğinde bakıolar gebelik kesesi var,yolk kesesi var ama bebiş yok.çok kötü bişey allah kimseye yaşatmasın dünyan kararıyor ve kürtaj la gebeliğine son verilior.böle işte.....
Ayni bu yazdığını ablam yaşadı belki 8-9 ay once. Bende ablam adina cok sevinmiştim, 2 oğlu var birde kizi olur diye umit ediyordum. Ama olmadi. Nasip değilmiş. Suan istemiyor kendisi yeter 2 cocuk diyor. Eger isteseydi sonucu mutlaka sana yazardim cnm. Ama hayırlısı hakkinda cnm bnm. Insallah Rabbim gönlüne göre verir

Arkadaşlar bende 8. Haftada kürtaj oldum boş gebelikten dolayı ama 5. Haftadan beri farkındayım çünkü en az dört doktor değiştirdim ve hepsi kürtaj dediği için dün aldırdım keseyi. Ama tekrar boş gebelik yaşanmazmış araştırdığıma göre ve bi ay sonta hamile kalınabilirmiş o yüzden umudumu kaybetmedim. Gerçekten psikoloji çok önemli üç haflaıkken öğrendiğim bebeğimi hep düşecek diye düşündüm ve en sonunda düşürdüm, bence hiç düşünmeyin kafanıza takmayın.

Back