Yaklaşık 2 hafta önce 10 haftalık gebeliğimde boş gebelik nedeniyle düşük yaptım. Yolk sacı kese çok güzel gelişiyordu sürekli geç döllenme olabilir diye kalp atışını yasal sürem dolana kadar bekledim zaten kendiliğinden düşük oldu bile. Doktorum bir adet geçtikten sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi. Ama haliyle korkuyorum çok araştırdım herhangi nedeni olabilirmiş de olmayabilirmiş de bunları doktoruma sorduğumda doktorum ilk gebeliğim olduğu için korkulacak birşey olmadıgını ilk gebeliklerde bu sorunla çok fazla karşılaşıldıgını söyledi klasik yapılan kan değerlerimin normal olduğunu rahmimde herhangi bir sorun olmadığını korkmamam gerektiğini söyledi muhtemelen milyonlarca spermden bozuk bir spermle yumurtanın denk gelmesi sonucu bunun yaşandıgını bebeğin bu nedenle hiç gelişmediğini söyledi. Ama ben yine de içimi rahatlatmak için gen testi pıhtılaşma testi fln yaptırmak istedim ama doktorum onu sadece devlet hastanelerinin yapabildiğini sonucun 2 ay kadar sonra çıktığını ayrıca yapmak istesem bile yapamayacagımı çünkü en az 2 düşüğümün olmasının gerektiğini söyledi onun yapılması için. Tedirginim açıkçası doktoruma güvenmek istiyorum ama aklımı kemiriyor bu sorular yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Benim gibi bu durumu yaşayanlar sizlere neler denildi? daha sonrasında gebeliğiniz nasıl ilerledi? Tecrübelerinizi, bilgilerinizi rica etsem paylaşabilir misiniz ?