- Konu Sahibi karamelito
merhaba karamel bwn 32 yaşındayım ama 1.5 sene içinde 3 hamilelikte 2 kürtaj olmak üzere 3 düşük yaşadımilk gebeliğm aşılama ile olmuştu 8 haftalık gibi kalbi durmuş.ben 10 hft gibi kanama ile dr girrim .ve sonu kürtaj dünya başıma yıkıldı.ve 2 hafta önce 7-hf 4 günlük bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaş oldum yani sana anlatacak daha çok şeylerim var ama lütfen kendini üzme vcanlarım çok sağolun bizler birbirimizi anlıyoruz başkalarıyla konuştuğunda bukadar anlamıyor. Aslında güçlü değilim bir aydır ağlamaktan bittim tükendim. Ama böyle yaparsam hormonlarımın alt üst olacağını düşünüp kendime moral verme yolna gidiyorum.
Cemredeniz annende bana moral oldu. Nurtursel 11+3 de doktor kalbinin durduğunu söyledi. Ama 2-2aşıma ,5 hafta olmuş dedi çünkü ben uzun süre anlamadım muhtemel 8,5-9 haftalık gibiydi çünkü 8 haftalık gibi kalp atışını dinlemiştik. 2 kontrol arası oldu olanlar
eren allah aldıysa vardır bir sebebi diye düşün 4 senedir tüp bebek merkezinde dolaşıp duruyoum.
bu arada ilk kürtajımdan hemen sonra kendiliğinden hamile kalıp düşürdüğüm için dr um şüpheledi ve yapışma olduğu anlaşıldı ve ben anastesi istemediğim için soğuk ter dökerek bağırarak o yapışıklıkları actırdım. ama bu zor bir şey değil herkez de de olmaz ben biraz kısmetsiizm eyer adet kanamanda azalma görürsen lütfen dr bunu söyle en büyük belirtilerinden biri budur ve eyer yapışma olursa bebek rahimde duramaz.
senin için dua edeceğim işallah bebeğini kucağına alşırsın.
ama lütfen öyle olmıyacak falan diye düşünme psikoljik olarak kendine baskı yapma ben aryık olmuyor ben nasılsa tüp bebeğe giderim dediğim de hamileyimişim meyer...