Boş gebelik yaşayanlar bilgisi olanlar acil yardım

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
Merhaba arkadaşlar adetimden bikacgun sonra test yaptım pozitif çıktı bi hafta daha geçince Dr. Gittim kese göründü kese çok küçüktü Dr. Kese göründü bebek görünmedi dedi normal karşıladı hiç bişey söylemedi ben 1 hafta sonra yani sali gunu başka doktora gittim oda baktı kese var bebek yok dedi ama normal kese bile zor görünüyor ufak dedi 3 hafta sonra gel tekrar bakarız bugün cuma biraz kanamam oldu hafif pembe bizde acile gittik oda baktı kese var bebek yok kürtaj yapalım dedi korktum kabul etmedim Dr bekle daha kese küçük dedi diye beklemek istedim doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum ama hepsi normal geç döllenme kese bile küçük bebek gozukmez şimdi dedi napmaliyim izmirde bu konuda tavsiye edeceğiniz doktor var mı lütfen yardım edin çok korkuyorum

Neden kimse bana cvb vermiyo arkadaşlar çok zor durumdayım benim gibi bu durumu yaşayan yok mu ne yapmalıyım

Canım çok geçmiş olsun, biraz daha bekle bir hafta sonra gözle görülür bir fark olması gerekir.. Sen hangi doktorlara gittin bu arada?

Neden kimse bana cvb vermiyo arkadaşlar çok zor durumdayım benim gibi bu durumu yaşayan yok mu ne yapmalıyım
geçmiş olsun ben yazını yeni gördüm başka doktorlarada git. Bi kere şuanda bebeğin görünmemesi çok normal sadece kesesi görünür. Oda küçücük bişey zaten. Evhamlanma sakın canım benim hiçbişey yoktur Allah'ın izniyle. Büyüsün birazdaha. Benimde şuan görünmüo sadece kese görünüyor.

Hiç bişey sormadan tahlil yapmadan direk kürtaj dedi kaçar gibi çıktım hastaneden ve gözyaşları içinde tabi bütün günüm ağlamakla geçti şimdi doktora gitmeye cesaret edemiyorum sadece bekliyorum dua ediyorum bebisim büyüsün kendimi toparlayip kontrole gittiğimde bana süpriz yapsın nolur sizlerde bana dua edin okadar kötü haldeyimki anlatması çok zor rabbim kimseye yaşatmasın

Allah bebeğini sana bağışlasın, ama şöyle düşün bebek yoksa ölücek biriside yok sadece kürtaj işi can sıkıcı tarafı.. Kendini helak etme kuzum, bir hafta sonra git sat'a filanda takılma olurmu? Geç döllenmiştir filan biz neler neler gördük.. Hiççç canını sıkma, herşeyden önce senin sağlığın önemli..

Orası elbette öyle ama insan o test çubuğunda çift çizgiyi görünce fazla kapılıyor ilk bebegimde bukadar heyecanlandiģimi hatırlamıyorum subhanallah buda benim imtihanım demekki inşallah güzel haberlerle gelirim yazarım burdan sizlere aklınıza gelirsem dua etmeyi ihmal etmeyin inşallah rabbim herkese herşeyin hayırlısını versin inşallah

Canım bende haftaya amniosentez yaptırcam işte bir telaş gidiyor, Allah yardımcımız olsun, Allah daha doğmamış yavrularımızı korusun..

Kızlar bugün doktora gittim ve minik Bebeğimi gördüm kalp atışlarını da duydum çok şükür rabbim herkese nasip etsin devlet Hastanesindeki doktora kalsa beni şimdiye çoktan kürtaj edecekti çok şükür ki kabul etmedim hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim sormak istediğiniz bişey olursa cvblarim insallah

Ayy canim yaa gozun aydinnn, ne guzel bak bekledin, sabrettin bebegin buyudu de kalbi bile atmaya basladi.. Allah sag salim kucagina vermeyi nasip etsin, coookkk sevindim adina canimm

Ayy canim yaa gozun aydinnn, ne guzel bak bekledin, sabrettin bebegin buyudu de kalbi bile atmaya basladi.. Allah sag salim kucagina vermeyi nasip etsin, coookkk sevindim adina canimm
Saol canm Allah razı olsun inşallah cumlemize sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

Merhaba canim bende korkuyorum bos gebelik mi diye. Benimki tüp bebekti iki empriyo konuldu . test günümde pozitif cikti ama pembe kanamam oldu ben diş gebelik ya da düşük kesin dedim ama kese gözüktü bir tane. İki hafta sonra da kalp afişi için gideceğim korku heyecan sardi beni. Bu arada kahverengi akintim var pembe kanama bitti. Bu kahverengi akinti çok canimi sıkıyor acaba boş gebelik mi diye dusunuyorum

sanmıyorum canım yerleşme kanaması olabiliir umarım hayırlısıyla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…