Anket Bos gebelik yasayan varmi

Fatma 27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
14
3
38
Dün doktora gittim kese bos gözüktü alttansa baktı bisey göremedi doktor yaklaşık 7 haftalik hamileyim kürtaj yapicakti ama ben olmadan geldim böyle başına gelen oldumu bebeği geç gözüken

Dün doktora gittim kese bos gözüktü alttansa baktı bisey göremedi doktor yaklaşık 7 haftalik hamileyim kürtaj yapicakti ama ben olmadan geldim böyle başına gelen oldumu bebeği geç gözüken
genelde gozukur. gmax 8. haftayı beklıyolar. rabbıum hayırlısını versın ınsallah haftaya gorunur. yada baska bı doktora da gıdıp bı sor. bos kesede yolk sac var sa kurtaj onermezler 7. haftada ama yoksa boş dıyorlar.

Evet yolk saç yok pazartesi başka bi doktora gidicem inşallah iyi haber alırım

Benimde 7.haftamda görünmedi.su an 8+2 yi.Henuz doktora gtmedim kontrol günüm gelmedi.Allah buyuktur ümidini kesme.Bence bekle 8.haftaya gelsin.Yolk sacla alakasi var mi blmiyorum ama benm.yolk sac kesesi vardi ama iste hic birsey görünmedi

Benim onlar yok iste bana kürtaj dedi size ne dedi doktor demekki yolk sac olunca umut var bende pazartesi gidicem bi umut yoksa kürtaj ama kurtajdan korkuyorum başka yol varmidir

Ben ilk 4 haftalıkken öğrendim test yaparak.drgittim keseyi gördü ilk gebeligim bu arada.2 hafta sonra gel dedi gittim 6.hafta idi.2 haftada çok az ilerlemiş sorun görüyorum dedi.radyolojiye gönderdi alttan baktılar kalp sesi yok.dr 1 hafta bekleyelim aynı ise sonlandıralım dedi.ben de lütfü kırdar kartal araştırmaya dün randevum vardı orasida ilerlemiyor dedii boş gebelik dedi kesenin içinde bişr var kan gibi ilerlemiyor kürtaj dedi.kafamda bitirdim artık bugün özele gidip kürtaj olucam ben de korkuyorum kurtajdan ama uyuyacaklar Allah herkesin gönlüne göre versin.bide ben 5 dr a göründüm oluşmuyor işte Allah isterse herşey olur,o istemezse ne yaprakta önüne gecemiyoruz

Canım benimde ilk hamileliğim boş gebelikti. Kese vardı büyüyordu ama hep bomboştu. Kürtajla aldılar çok üzülmüştüm. Şimdi boşuna üzülmüşüm diyorum. Kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım. OĞlum oldu hamd olsun. Şuan 10 yaşında. Oğlumdan sonra bir boş gebelik daha geçirdim, şimdi 8 haftalık hamileyim. Çok şükür herşey yolunda. Hiç üzülme. Hamile kalabildiğine sevin. İnşallah bundan sonrakiler sağlıklı döllenme olur. Bu durumu yaşayan o kadar çok kadın varki.

Pazartesi devlet hastahanesine gittim bana kesenin 15 ml olduğunu daha bir haftam olduğunu söyledi boş gebelik demek için kesenin 20 ml ulaşması lazimmis bu salı tekrar gidicem de kafam karıştı devletin doktoru 15 ml ken bir hafta bekleyelim dedi özel bana daha 10 ml ken boş gebelik kürtaj yapalım hemen dedi kese 6m ken de 5 haftalik demişti devletin doktoru 15 ml ken 5 haftalik dedi kafam okadar karisikki inşallah devletin doktoru haklıdır ki öyleyse özeldeki sırf para için beni boşuna kürtaj edecekti

Ben ilk doktorun dediğine göre 7 haftalik hamile olduğumu sanıyordum ama 4 gün önce gittim 5 hafta 2 günlük cıktı kese de 15 ml daha bir hafta bekle gel dedi

Ben ilk doktorun dediğine göre 7 haftalik hamile olduğumu sanıyordum ama 4 gün önce gittim 5 hafta 2 günlük cıktı kese de 15 ml daha bir hafta bekle gel dedi
Bencede canim daha vakit varmış,insAllah görünür bebegin bnmdr oyleydi megersem haftasi geriymis ondan görünmemiş bir iki hfta geçince anca göründü

Allah razı olsun allah bagislasin cocuklarini canım benim benimde 3 tane var bu biraz supriz bi gebelik olmuştu önce onun şokunu yaşadım ama rabbimin biz kadınlara verdiği bu annelik iç güdüsü varya daha ilk ögrendigin an bağlanıyorsun ama sağlık olsun rabbim ne derse o olur hakkıma hayırlısı olsun artık

Bencede canim daha vakit varmış,insAllah görünür bebegin bnmdr oyleydi megersem haftasi geriymis ondan görünmemiş bir iki hfta geçince anca göründü
Senin kesen kaç ml ken gözüktü bebeğin canım bende geç döllenmeden şüpheleniyorum cunki diğer gebeliklerinde günüm geçtikten sonra beta hcg 200 lerde olurdu bunda 37 cıktı ilkinde

Merhaba benim de bugün 7 +2 gebelik bebek gorunmedi haftaya gorunmezse kurtaj dedi sizinki ne zaman göründü

Senin kesen kaç ml ken gözüktü bebeğin canım bende geç döllenmeden şüpheleniyorum cunki diğer gebeliklerinde günüm geçtikten sonra beta hcg 200 lerde olurdu bunda 37 cıktı ilkinde
Valla nrm hic ml bakmadım doktorda soylemedi ben gec gittim dktora cnku,gittigimde 6 haftalik civarıydı

Bende bekleşen mi on gün yoksa haftaya gitsem mi acaba çok kararsızım pazartesi günü tam 8 haftalik olacak
Benimde tel programım da 8+4 gbi grunuyordu ikinci gttigimde, ama ultrasona gore 7+2 /4 gorundu farkediyor yani baya gnler

Benimde tel programım da 8+4 gbi grunuyordu ikinci gttigimde, ama ultrasona gore 7+2 /4 gorundu farkediyor yani baya gnler
Teşekkürler hayırlısı olur inşallah, bende ilk defa böyle üye olup mesaj attım insan umutsuz oluyor.sağlıkla doğar inşallah bebeğiniz

Bence on gun kadar bekle,hayal kirikligina ugramamak icin çünkü birsey kaybetmezsn en azindan netlesir hersey
Doktor çarşamba kesin gel dedi hatta kanama olursa hiç bekleme dedi ama bende çok şükür hiçbir sorunum yoktu.ama yazdıklarınizi okuyunca ümitlendim belki görür diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…