Anket Bos gebelik yasayan varmi

Doktor çarşamba kesin gel dedi hatta kanama olursa hiç bekleme dedi ama bende çok şükür hiçbir sorunum yoktu.ama yazdıklarınizi okuyunca ümitlendim belki görür diye
Carsambada yine gidin, ama kanama faln yksa bnce aldırmayın biraz daha bekleyin.İnsAllah Rabbim hayirlisini verir 😊

Bende bekleşen mi on gün yoksa haftaya gitsem mi acaba çok kararsızım pazartesi günü tam 8 haftalik olacak
Canım kese boyuna göre biliyorlar 20 ml kadar zaman veriyorlar 20ml de hala yoksa boş gebelikmis bide siz özele mi gittiniz eğer öyleyse bide devlete gidin derim devlet gününü daha iyi biliyor

Canım kese boyuna göre biliyorlar 20 ml kadar zaman veriyorlar 20ml de hala yoksa boş gebelikmis bide siz özele mi gittiniz eğer öyleyse bide devlete gidin derim devlet gününü daha iyi biliyor
Merhaba ben devlete gittim 6 haftalikken kese haftaya göre küçük ama 5 haftalikken beta hcg 136 çıkmıştı ona göre normal dedi.7+4ken gittim kese 13 mm di bebeği göremedi 5 gün sonra goremezsek sonlandiracaz dedi daha 20 mm olmadi kese yani ne olur bilmiyorum hayırlısı olsun

Merhaba ben devlete gittim 6 haftalikken kese haftaya göre küçük ama 5 haftalikken beta hcg 136 çıkmıştı ona göre normal dedi.7+4ken gittim kese 13 mm di bebeği göremedi 5 gün sonra goremezsek sonlandiracaz dedi daha 20 mm olmadi kese yani ne olur bilmiyorum hayırlısı olsun
Canım benim kese 15 ml ken 5 haftalik dedi doktor seninki de anca 5 haftalik son adet tarihim 10 aralık benim sen kese 20 ml olana kadar bekle benim arkadaş söyledi onun 3 çocuğu da geç gözükmüş bir bayan yazmış on haftalıkken gözükmüş geç döllenme olunca uzayabiliyor bence bekle inşallah seninki de benimkide gözükür 🤲

Canım benim kese 15 ml ken 5 haftalik dedi doktor seninki de anca 5 haftalik son adet tarihim 10 aralık benim sen kese 20 ml olana kadar bekle benim arkadaş söyledi onun 3 çocuğu da geç gözükmüş bir bayan yazmış on haftalıkken gözükmüş geç döllenme olunca uzayabiliyor bence bekle inşallah seninki de benimkide gözükür 🤲
Benimde son adet 16 aralık aramızda 6 gün varmış benim cuma günü 13 mm dedi çarşambaya kadar 20mm olur inşallah sen ne zaman gideceksin tekrardan

Inşallah
Inşallah sağlıkla olurlar 😊

Dün doktora gittim kese bos gözüktü alttansa baktı bisey göremedi doktor yaklaşık 7 haftalik hamileyim kürtaj yapicakti ama ben olmadan geldim böyle başına gelen oldumu bebeği geç gözüken
İlk Tüp bebek denemem. Dr a kese görmeye gittiğimde kese gayet güzel dedi yolk sac da vardı sorun yoktu. 10 gün sonra kalp atışları için gittiğimizde ise çok küçük olduğundan duyamadık maalesef. 8 haftalığım ve pazartesi gittim en son doktora. Boş gebeliğe doğru gidiyor ama 1 hafta daha bekleyelim dedi. Çok kötü oldum maalesef. Salı günü tekrar gideceğim o zaman belli olacak. Benim tabi gebelik belirtilerim bitmişti 3 gündür tekrar mide bulantılarım başladı. Kese büyüyor diye olabilir sanırım. Hayırlısını diliyorum.

İlk Tüp bebek denemem. Dr a kese görmeye gittiğimde kese gayet güzel dedi yolk sac da vardı sorun yoktu. 10 gün sonra kalp atışları için gittiğimizde ise çok küçük olduğundan duyamadık maalesef. 8 haftalığım ve pazartesi gittim en son doktora. Boş gebeliğe doğru gidiyor ama 1 hafta daha bekleyelim dedi. Çok kötü oldum maalesef. Salı günü tekrar gideceğim o zaman belli olacak. Benim tabi gebelik belirtilerim bitmişti 3 gündür tekrar mide bulantılarım başladı. Kese büyüyor diye olabilir sanırım. Hayırlısını diliyorum.
Benimki boş gebelik cıktı kese 10 günde büyüycene 1ml geriye gitmiş doktor yine 20 ml olana dek bekleyelim dedi ama ben kabul etmedim sağlıklı bi gebelik olsa kese geriye gitmez gerek yok dedim ve dün özel bi klinikte kürtaj oldum inşallah seninki gözükür canım

Gittin mi canım doktora insallah iyi haberler alirsin
Salı gittim kese 10 gün önce 15.73 ml ken 14 ml gerilemiş doktor formalite icabı bekleyelim nasıl olsa risk yok dedi ama ben yoruldum için boşuna beklemek istemedim dün kürtaj oldum şimdi iyiyim çok şükür

Benimki boş gebelik cıktı kese 10 günde büyüycene 1ml geriye gitmiş doktor yine 20 ml olana dek bekleyelim dedi ama ben kabul etmedim sağlıklı bi gebelik olsa kese geriye gitmez gerek yok dedim ve dün özel bi klinikte kürtaj oldum inşallah seninki gözükür canım
İnşallah canım

Salı gittim kese 10 gün önce 15.73 ml ken 14 ml gerilemiş doktor formalite icabı bekleyelim nasıl olsa risk yok dedi ama ben yoruldum için boşuna beklemek istemedim dün kürtaj oldum şimdi iyiyim çok şükür
Çok geçmiş olsun canım gerçekten beklemek insanı yıpratıyor hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Ben ilk 4 haftalıkken öğrendim test yaparak.drgittim keseyi gördü ilk gebeligim bu arada.2 hafta sonra gel dedi gittim 6.hafta idi.2 haftada çok az ilerlemiş sorun görüyorum dedi.radyolojiye gönderdi alttan baktılar kalp sesi yok.dr 1 hafta bekleyelim aynı ise sonlandıralım dedi.ben de lütfü kırdar kartal araştırmaya dün randevum vardı orasida ilerlemiyor dedii boş gebelik dedi kesenin içinde bişr var kan gibi ilerlemiyor kürtaj dedi.kafamda bitirdim artık bugün özele gidip kürtaj olucam ben de korkuyorum kurtajdan ama uyuyacaklar Allah herkesin gönlüne göre versin.bide ben 5 dr a göründüm oluşmuyor işte Allah isterse herşey olur,o istemezse ne yaprakta önüne gecemiyoruz
4 haftalıkken kese boyutunuz ne kadardı gecmiş olsun bu arada umarım su an daha iyisnizdir

Yok canım ya ben başka bir doktora gözüktüm izinli diye doktorum oda göremedi bu hafta bir hafta sonra tekrar gel dedi bende hala bekliyorum
Beklemek kadar zor bisey yok heralde iki hafta bekledim içim içimi yedi inan emin olduktan sonra bi dakka bile bekliycek dermanin kalmıyor inşallah senin beklediğine deyer gözükür bebek hayirlisiyla

X