Boş gebelik ya da düşük nedeni ile kürtaj ve sonrasında yeniden hamile kalmak...

insallah gelr en kisa zamanda kardesi ben pek aklima takan biri diyildm amma boyle seyler yasayinca insan etkisinden cikamiyo iste

aminn

Cnm kurtajdan hemen sonra 2-3 gun kanama normal. Kurtaj okdugun ilk ayda biraz fazla akinti vs. olabiliyor. Durumun normalleşmesi ikinci ayda oolur demişti doktorum. Ama kurtajdan iki hafta sonra kontrole gittin degil mi? Beni kontrole cagirmiştı. Bir sorun olup olmadigina bakiyor. Bence seninde hersey normal gidiyor, kontrolleri ihmal etme yeter ki.

gitdim kalinlasma filan yok didi sukur temiz, sinirleri kontrol etmek onemli bir onu basarsam o doktorun sana verdi ilac catlama ilacimi?

gitdim kalinlasma filan yok didi sukur temiz, sinirleri kontrol etmek onemli bir onu basarsam o doktorun sana verdi ilac catlama ilacimi?
Hayir cnm klomen yumurtaliklari uyaran bir ilaç yumurta uretimi icin, catlatma icin vermedi simdiklik, hormon testlerim normaldi, birde her ay yaptigim ovulasyon testlerinde LH yukselmesini goruyorum"dedim. Çatlamanin oldugunu düsündü simdilik, iki ay bu sekilde çatlatmasız dene sonra takibede başlariz dedi. Benim planim klomeni alıp ovulasyon testi yapmak LH yukselmesini gordugum gun doktora gitmek. O yukselmeyi gordukten 24 saat sonra catlama gerceklesiyormuş cunku.

kac aydir artik kontroldesin ?

kac aydir artik kontroldesin ?
Işte kürtaj olali 6 ay oldu, 4 aydır deniyoruz, bu ay gittim doktora, klomene baslayalim istersen, tek sakincasi cogul gebelik dedi. Bende tamam dedim. Ama bu ay baslamadim obur ay basliycam bir ay daha şans verdim kendime.

Işte kürtaj olali 6 ay oldu, 4 aydır deniyoruz, bu ay gittim doktora, klomene baslayalim istersen, tek sakincasi cogul gebelik dedi. Bende tamam dedim. Ama bu ay baslamadim obur ay basliycam bir ay daha şans verdim kendime.
insallah ihtiyac kalmaz ilaca ,cogul gebelik yani 3 tane de mi ola bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…