• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik ya da düşük nedeni ile kürtaj ve sonrasında yeniden hamile kalmak...

Ben de bir sene önce boş gebelik yaşadım ondan sonra hamile kalamadım maalesef çok şükür bir kızım var 3,5 Yaşında KARDEŞ istiyoruz.bu bir sene içinde 2 kez klomen denedim kist yaptı bu ay tekrar Dr a gittim son kez klomen deneyelim olmadı rahim filmi dedi bana da Rabbim çok bekletmesin
insallah gelr en kisa zamanda kardesi ben pek aklima takan biri diyildm amma boyle seyler yasayinca insan etkisinden cikamiyo iste

Merhaba arkadaşlar. .ben de 1.5 yıl icinde iki kez boş gebelikten kurtaj oldum..7-8 aydir korunmuyoruz ama hamile kalamadim,bu arada klomen tedavisi de oldum malesef olumsuz.. eşime ve bana genetik testler yapildi, hersey temiz sadece bende kan pihtilasmasi çıktı. .. çok üzülüyorum, rabbim bana ve tüm isteyenlere hayirli saglikli evlat versin..
aminn

Allah hepimizin yardimcis olsun insallah, en kisa zamanda bebisleri saglikla kucagimiza alalim.birde ben 19 gundur kurtaj olali kurtaj sonrasi 3-4gun cok az kanamam gibi lekelenme oldu bugun kaslarimda agri birde kahveyi lekeler basladi boyle 19 gun sonra kisa zamanda adet ola bilirmym ki?bu hafta doktora gorudunm bir seyin yok dimisdi?
Cnm kurtajdan hemen sonra 2-3 gun kanama normal. Kurtaj okdugun ilk ayda biraz fazla akinti vs. olabiliyor. Durumun normalleşmesi ikinci ayda oolur demişti doktorum. Ama kurtajdan iki hafta sonra kontrole gittin degil mi? Beni kontrole cagirmiştı. Bir sorun olup olmadigina bakiyor. Bence seninde hersey normal gidiyor, kontrolleri ihmal etme yeter ki.

Cnm kurtajdan hemen sonra 2-3 gun kanama normal. Kurtaj okdugun ilk ayda biraz fazla akinti vs. olabiliyor. Durumun normalleşmesi ikinci ayda oolur demişti doktorum. Ama kurtajdan iki hafta sonra kontrole gittin degil mi? Beni kontrole cagirmiştı. Bir sorun olup olmadigina bakiyor. Bence seninde hersey normal gidiyor, kontrolleri ihmal etme yeter ki.
gitdim kalinlasma filan yok didi sukur temiz, sinirleri kontrol etmek onemli bir onu basarsam o doktorun sana verdi ilac catlama ilacimi?

gitdim kalinlasma filan yok didi sukur temiz, sinirleri kontrol etmek onemli bir onu basarsam o doktorun sana verdi ilac catlama ilacimi?
Hayir cnm klomen yumurtaliklari uyaran bir ilaç yumurta uretimi icin, catlatma icin vermedi simdiklik, hormon testlerim normaldi, birde her ay yaptigim ovulasyon testlerinde LH yukselmesini goruyorum"dedim. Çatlamanin oldugunu düsündü simdilik, iki ay bu sekilde çatlatmasız dene sonra takibede başlariz dedi. Benim planim klomeni alıp ovulasyon testi yapmak LH yukselmesini gordugum gun doktora gitmek. O yukselmeyi gordukten 24 saat sonra catlama gerceklesiyormuş cunku.

Hayir cnm klomen yumurtaliklari uyaran bir ilaç yumurta uretimi icin, catlatma icin vermedi simdiklik, hormon testlerim normaldi, birde her ay yaptigim ovulasyon testlerinde LH yukselmesini goruyorum"dedim. Çatlamanin oldugunu düsündü simdilik, iki ay bu sekilde çatlatmasız dene sonra takibede başlariz dedi. Benim planim klomeni alıp ovulasyon testi yapmak LH yukselmesini gordugum gun doktora gitmek. O yukselmeyi gordukten 24 saat sonra catlama gerceklesiyormuş cunku.[/QUOT
kac aydir artik kontroldesin ?

kac aydir artik kontroldesin ?
Işte kürtaj olali 6 ay oldu, 4 aydır deniyoruz, bu ay gittim doktora, klomene baslayalim istersen, tek sakincasi cogul gebelik dedi. Bende tamam dedim. Ama bu ay baslamadim obur ay basliycam bir ay daha şans verdim kendime.

Işte kürtaj olali 6 ay oldu, 4 aydır deniyoruz, bu ay gittim doktora, klomene baslayalim istersen, tek sakincasi cogul gebelik dedi. Bende tamam dedim. Ama bu ay baslamadim obur ay basliycam bir ay daha şans verdim kendime.
insallah ihtiyac kalmaz ilaca ,cogul gebelik yani 3 tane de mi ola bilir

Back