• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik ya da düşük nedeni ile kürtaj ve sonrasında yeniden hamile kalmak...

glifor kullanıyorum ben şubattan beri diyebilirim iki ay daha ilaç deneyip aşılama istiyorum ben de hayırlısı olur inşallah

canım o ilacta şeker hastaları icin mi bir faydası oldumu benim şeker iyi ama yumurta icin verdi dr birde kürtajdan sonra ne zaman adet oldun canım ilac seninde canını kesiyor mu benim kesiyor ama zooooooooooooor dayanıyorum birde agzım kuruyor sagol canım cevabın icin

canım şu an gözlerim dolu dolu allahım sabrımın üstünde deneme beni diye dua ediyorum .ne zor ben yaşadım bu acının kelimelerle ta
rifi yok biliyorum canım bizim pko sorunumuz var senin problem neydi allah yardımcımız olsun

canım benim bir sorunum yok canım herşey temiz bir kistim vardı ialçlarımdan sonra oda geçti çok şükür adetimi bekliyorum işte amin inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun

6 ay ara ile iki düşük, araştırmalar, tahliller, testler, hsg bilmem ne...sonuçlerin hepsi gayet iyi, sağlıklı... sonra geçtiğimiz aralıkta boş gebelik nedeniyle bir kürtaj.... fakat her seferinde biraz daha umutlu, mutlu ben...olmayacağını hiç düşünmedim hepsi tesadüftü olabilecek birşeyi ben maalesef 3 kez üst üste yaşadım...

aralıktaki kürtajdan sonra normal döngümde regl oldum, hiç beklemek istememiştim ama son kez başka bir dr a danışmak için şubata kadar bekledim, 2 regl döneminden sonra hamile kaldım ve bu aralıkta kızımı kucağıma alacağım inşallah...durumu ne dramatize ettim ne de gereğinden fazla duygusallaştım...herkesin başına gelebilirdi, benim başıma geldi ama ben sonuçtan hep emindim...

bu arada belirteyim forumdaki ilk konumda boş gebeliğimle ilgilidir :)))

Merhaba ;
Bundan 1 sene önce hamile kaldım ve 10 gün olmadan doğal yoldan düştü :(
Şimdi yine hamileyim Allah'a şükür. Son adet tarihim 20.05.2013. Çok sevindim. Bhcg degerim ise 2 hafta önce 9400dü.
Ben de (dr.umun hesaplamalarına göre 6+4 de) ultrasona girdim(yani geçtiğimiz perşembe).Yolk sac görünüyo ama embriyo görünmüyo dedi. Bu gebelik sonlanabilir ama pazartesi gel netleştirelim dedi. Ben çok üzüldüm, moralim çok bozuldu. Günler geçimiyo benim için. Ama internetten ve bu siteden okuduğum yazıların çoğunda embriyo 8.haftada görünen de var, hamile kalma tarihi daha geç olan da var, aynı benim durumumda olup kürtaj olmak zorunda kalan da var. Bana göre de sanki benim hamileliğim max. 5. haftasında gibi geliyor. Veya psikolojik olarak öyle düşünüyorum...
Kafam karmamarışık.. Sürekli dua ediyorum. Benim gibi, çat diye hamile kalamayanlar beni çok iyi anlar. Bizim için bu durum normale göre çok çok özel.. Kaybedecek olma ihtimali ise çok üzücü..
Sizce bekleyeyim mi bir veya iki hafta daha? Benim kafamı karıştıran Bhcg oranım 9400ken 4-5 haftalığa tekamül ediyor. O halde dr.un soyledikleri doğru ve bebekte sorun var. Ama madem yolk sac var, boş gebelik olmaz diye yazıyor tıbbi siteler..

Bu konuda ciddi bilgisi olan veya tecrübesini paylaşmak isteyen varsa yazarsa çok sevinirim...

Merhaba ;
Bundan 1 sene önce hamile kaldım ve 10 gün olmadan doğal yoldan düştü :(
Şimdi yine hamileyim Allah'a şükür. Son adet tarihim 20.05.2013. Çok sevindim. Bhcg degerim ise 2 hafta önce 9400dü.
Ben de (dr.umun hesaplamalarına göre 6+4 de) ultrasona girdim(yani geçtiğimiz perşembe).Yolk sac görünüyo ama embriyo görünmüyo dedi. Bu gebelik sonlanabilir ama pazartesi gel netleştirelim dedi. Ben çok üzüldüm, moralim çok bozuldu. Günler geçimiyo benim için. Ama internetten ve bu siteden okuduğum yazıların çoğunda embriyo 8.haftada görünen de var, hamile kalma tarihi daha geç olan da var, aynı benim durumumda olup kürtaj olmak zorunda kalan da var. Bana göre de sanki benim hamileliğim max. 5. haftasında gibi geliyor. Veya psikolojik olarak öyle düşünüyorum...
Kafam karmamarışık.. Sürekli dua ediyorum. Benim gibi, çat diye hamile kalamayanlar beni çok iyi anlar. Bizim için bu durum normale göre çok çok özel.. Kaybedecek olma ihtimali ise çok üzücü..
Sizce bekleyeyim mi bir veya iki hafta daha? Benim kafamı karıştıran Bhcg oranım 9400ken 4-5 haftalığa tekamül ediyor. O halde dr.un soyledikleri doğru ve bebekte sorun var. Ama madem yolk sac var, boş gebelik olmaz diye yazıyor tıbbi siteler..

Bu konuda ciddi bilgisi olan veya tecrübesini paylaşmak isteyen varsa yazarsa çok sevinirim...

bir üstteki yazımı oku arkadaşım... ve bu konuda oldukça tecrübeli bi anne olarak sana bekle derim kesinlikle sorun varsa - ki dilerim olmaz- kendi kendine olmasını bekle kanaman olmadan sakın müdahale ettirme...yolk sac göründüyse embriyo geç görünebilir ilk etapta önemli olan o...sakın canını da sıkma umudunu kaybetme kaybetsen bile gelecektir bak tırtılıma beni nasıl bekletti ama hiiiiçç umutsuzluğa kapılmadım sabırla onu bekledim şimdi 6 aylık bi genç kız hem de ne cimcime :) iyiki beklemişim ...

$cimcime...jpg

:))))))))

bir üstteki yazımı oku arkadaşım... ve bu konuda oldukça tecrübeli bi anne olarak sana bekle derim kesinlikle sorun varsa - ki dilerim olmaz- kendi kendine olmasını bekle kanaman olmadan sakın müdahale ettirme...yolk sac göründüyse embriyo geç görünebilir ilk etapta önemli olan o...sakın canını da sıkma umudunu kaybetme kaybetsen bile gelecektir bak tırtılıma beni nasıl bekletti ama hiiiiçç umutsuzluğa kapılmadım sabırla onu bekledim şimdi 6 aylık bi genç kız hem de ne cimcime :) iyiki beklemişim ...

Eki Görüntüle 750716

:))))))))

Masallah bebegıne allah nazardan sakladın bende yasadım bos gebelik ve senın gıbı dusunuyorum gercekten bır ay gectı adet olmadım gecıkmesı normal sanırım

Kızlar merhaba,

6+2'deyken kese içinde embriyo görünmeyince, doktor boş gebelikten bahsetti.
Döllenme olmuş, rahme tutunmuş ama içinde bir embriyo oluşmamış demek oluyor bu.
Birkaç gün daha bekleyip hala oluşmadı ise alınacak.

Ben bu konuyu yeniden canlandırmak için buradayım.
Birçok gebelik (özellikle ilk gebelikler) bu nedenle sonlanıyor.
Bebek ya kendiliğinden düşüyor ya da tıbbi tahliye ile bebek alınıyor.
Bu sorunu yaşaan biri olarak ilk duyduğumdaki şoku unutamam.
Hayatımda bir gün kürtaj olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.

Burada hamile iken tüm belirtiler aynı, herhangi bir değişiklik yaşanmıyor.
Uyku hali, halsizlik, göğüslerde hassasiyet, sonrasında bulantı vs herşey aynı.
Keseyi de görüyorsunuz zamanında ama kalp atışlarını duymanız gereken haftalarda ancak ultrason tetkiki ile
embriyonun olmadığı anlaşılıyor...

Kese ile birlikte yolk kesesi var ise; boş gebelik olma ihtimali düşük ama
yine de bu na rağmen boş gebelik olabiliyor.
Mesela bende yolk sacı göründü ama embriyo yoktu.

Kürtaj lafı korkutucu, duyunca elim ayağım kesildi, bitkisel hayat girer gibi oldum.
Ama araştırınca eski yöntemlerde oldugu gibi kazıma ile değil,
vakumla bebeğin alındığını ve özellikle erken gebeliklerde kadının hiçbir sorun yaşamadan
yeniden hamile kalabildiğini öğrendim. Üstelik ilk gebeliği boş gebelik olanların
ikinci gebelikleri çok daha sağlıklı oluyormuş, umarım bu bilgi de doğrudur..

Kürtajdan sonra esasen ilk adetten sonra hamilelik yeniden denebiliyor.
Ama burada ne kadar ileri dönemde kürtaj oldugunuz önemli.
Yani 10. haftadakı bir kürtajda rahmin eski haline dönmesi çok daha uzun zaman alır ama 6-7 haftada bu çok daha kolaydır.

Bu site sayesinde çok şeyi atlattım..
Bu nedenle bu sorunu da atlatacağımı umuyorum.
Boş gebelik sorunu yaşayan ya da düşük yapan (ki bunların çoğunun nedeni de boş gebelik)
ve yeniden hamile kalmak isteyenler bu yeni ve taze konu ile burada buluşalım.
Bekleme sürecinde birbirimize destek olalım...

Herşey eskisinden daha güzel olacak,
bu nedenle kaybettik; şimdi çok daha iyi olacak herşey...

Sevgilerimle..
Merhaba siz yazalı baya olmuş ama araştirirken okudum. Malesef bugun bende gebeliğimin boş gebelik olduğunu ogrendim. 8 haftam bitti ama sadece kese var. Kanamam da vardi zaten hafifte olsa, doktor progestan vermisti. Simdi progestanlardan dolayi kendiliginden düşmesi zor dediler. Yarin operasyonla alinacak. Bu ilk gebeligimdi. Denemeye basladiktan 5 ay sonra olmustu. Cok sevinmistik ama hayirlisi boyleymis. Size sorum oprasyon sonrasi sizin nasil gecti ve nekadr sure sonra hamile kaldiniz. Herhangi bir komplikasyon olur diye endise ediyorum operasyon sonrasi. Gerci iyi bir hastanede olucam ama yinede insan sonrasindan korkuyor. Birde ailemize soylememistik kalp atislarini bekliyorduk bu saatten sonrada soylemek istemiyorum. Sadece esim olucam yanimda. Operasyon sonrasi zor mi olur sizce. Kese boyutum sadece 13mm di.

ALLAHIM ARZU_ MU ne güzel anlatmşsın cannıııııımmmm beniimmm büyük bir moral yüklendi bana yazdığınla ALLAH senden razı olsun gönlünden geçen ne varsa RABBİM sana tez zamanda versin inşALLAH...
bende sana anlatayım derdimi 3 senelik evliyim son 8 aydır deniyorduk ve sonunda meleğim bana geldi RABBİM kısada olsa o duyguyu yaşattı
şükürler olsun...
6+2 de iken kontrol için gittik doktorum hadi bakalım bi kalp atşı duyalım hazırlan dedi o kalp atışı deyince doktor kalbimin nasıl attığını nasıl heyecanlandığımı sana anlatamam kalp atışımııııııııııı die bağırmıştım doktora mutlulukla kalbim pır pır...
bebeğim küçük olduğu için vajinal ultrasonla bakıyordu doktorum hazırlandım ilk bebeğimdi birde önceden böyle bir tecrübem hiç yoktu ultrasonda yuvarlak kocaman bişey görünüyo ben kalp atışını bekliyorum hadi doktor sesi bekliyorum artık dediğimde doktor kalp atışı falan yok tatlım boş gebelik sanırım dedi..
nasıl yanı boş gebelikde neymiş ben meleğimin kalp atışını duymak istiyorum yok meleğim...
hemen renkli dopplere gönderdi doktor sonucu aldım ellerim titreye titreye sonucu okuyorum işte bazı doktor terimleri falan var anlayamadığım ama bir şey vardı ki kalbime resmen bıçak saplandı zaman durdu o an koşarak yola çıkıp önüme hızla gelen ilk aracın önüne kendimi atmak gelmişti aklıma anlatamam..
yazı şuydu gebelik kesesi içinde embriyo görünmemektedir...:KK43:((((((((((((((((((((
sonucu ağlayarak doktora götürdüm evet boş gebelik dedi hadi kürtaja ağlama böyle herşeyde bir hayır vardır dedi doktorum
yanımda kayınvalidem ve 2 eltimde vardı herkezi öptüm ve kürtaj için girdim... eşim çok güçlü görünüyordu hatta hadi hayatım üzülme ikimizde genciz yapma böyle sen olacaksın ki ben olacağımki bebeğimiz olsun yine olur en azından bebeğimiz olabiliyormuş bunu öğrendik dedi gülümseyip ona sarıldım bana o an o kadar güç vermiştiki söyledikleri ama bi taraftanda düşünüyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyor die.. kürtajdan 3 hafta sonra kayınvalidemden duydum sen kürtaja girdikten sonra bana sarılarak hüngür hüngür ağladı dedi o an çok kötü olmuştum...
vakumlu yöntem ile tahliye yapıldı ve patolojiye gönderildi 1 hafta sonra kontrol için gittik.
gayet başarılı bir kürtaj içerde kalan bir parça yok ama hala kanamam var kan kesici ilaç verdi doktor..3 gün sonra bitti kanamam 11 gün sonrada adet gördüm yanı kürtajdan 21 gün sonra adet gördüm bu adetim bitti ikinci 21 günde tekrar adet gördüm doktorum çok iyi adet düzenin çokta bozulmamış gayet güsel dedi ( üstün körü geçiyorum tüm bunlar olurken ben ruh gibiyim kaybımın acısıyla...)
sonra tekrar gittik doktora simur testi yapacak ve test sonucu gardnelle vajinit diye bir mikrop çıktı ilaç yazdı doktorum o arada yanı simurdan öncede biz bir kaç kez bebek denemesi yapmıştık doktor ilaç yazınca ama biz korunmayı bıraktık demiştim o zaman adetin geçsin öyle kullan dedi ( doktorumun kürtaj sonrası 1 buçuk ay sonra korunmayı bırkabilirsiniz demişti )
3.adetimde 29.günde geldi ilaçlarımı kullandım 5 gün önce tekrar gittim dokrora herşey mükemmel hiç bir sıkıntı yok rahmin tertemiz ama rahime düşmüş ve çatlayamamış bir yumurtan var dedi adetinin 3.günü gel bi bakalım bu neyin nesi tehlike arz edecek bişey değilse artık sizi özgür bırakalım denemeye başlayın bu kadar yeter artık dedi şimdi adetimi bekliyorm dört gözle bi an önce meleğimi istiyorum kız erkek hiç farketmez RABBİM sağlıklı İMANLI KUR-AN LI bir evlat versin yeter..hepimize inşallah arkadaşlarım...
işte benim derdim de bu ve hala unutamıyorum ilk zamanlara göre daha iyiyim en azından gülüp eğleniyorum ama öyle birşey varki bana yşadıklarımı unutturmayan böyle birşey olamaz ya RABBİM insana neler yaşatıyor büyük eltim 5 senedi bebek deniyor tüp bebek aşılama ne kadar yöntemler varsa herşeyi deniyorlar ama olmuşyor ben 6+2 kürtaj olduğum gün o 6+0 haftalık hamile olduğunu öğrendi düşenebilirmusunuz ben kürtaj oldum o aynı hastanede hamile olduğunu öğrendi şu anda 5 aylık hamile kızı olacak çok sağlıklı bir gebelik geçiriyor ve artık bebeğinin hareketlerini hissediyor...
evet bende şimdi 5 aylık hamile olacaktım aynı heyecanları aynı mutlulukları şu an bende yaşıyor alcaktım bana yaşadıklarımı unutturmuyor bu onu her görüşümde cennetteki meleğimi hatırlıyorum..
ama onun adına o kadar çok seviniyorumki düşünsene 5 senedir bebek için denemediğin yol kalmıyor her şeyi yapıyorsun ve bir gün normal yolla hamile kaldığını öğreniyorsun bu muhteşem birşey gerçekten..rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok seviyorum o eltimi ama gerçekten çok iyi anlaşıyoruz çok şükür işte benim hikayemde böyle hayırlı zamanda meleklerimiz bize gelsin çok bekletmeden nişallah ama bunu hiç bir zaman unutmucam eğer allah nasip ederde bebeğim olursa o benim 2.meleğim olacak çünkü
İLK MELEĞİM CENNETTE onu birgün görecek olmam bile bana mutluluk veriyor...
BEKLE MELEĞİM SENİ GÖRÜCEM GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM...
canim benim sanirim bundan sonra bebeyi olmus bende bos gebelik keciridm 7 haftalikda kurtaj oldum 19 gun once sen bos gebelikden sonra norma yolla mi hamile kaldin bir sorun cikmad ki?

Merhaba siz yazalı baya olmuş ama araştirirken okudum. Malesef bugun bende gebeliğimin boş gebelik olduğunu ogrendim. 8 haftam bitti ama sadece kese var. Kanamam da vardi zaten hafifte olsa, doktor progestan vermisti. Simdi progestanlardan dolayi kendiliginden düşmesi zor dediler. Yarin operasyonla alinacak. Bu ilk gebeligimdi. Denemeye basladiktan 5 ay sonra olmustu. Cok sevinmistik ama hayirlisi boyleymis. Size sorum oprasyon sonrasi sizin nasil gecti ve nekadr sure sonra hamile kaldiniz. Herhangi bir komplikasyon olur diye endise ediyorum operasyon sonrasi. Gerci iyi bir hastanede olucam ama yinede insan sonrasindan korkuyor. Birde ailemize soylememistik kalp atislarini bekliyorduk bu saatten sonrada soylemek istemiyorum. Sadece esim olucam yanimda. Operasyon sonrasi zor mi olur sizce. Kese boyutum sadece 13mm di.
canim gecmis olsun sanirim sende bos gebelik kecirmisn gecmis olsun bende 18 gun once kurtaj oldum doktorun sana ne soyledi bana bunu sadece o geleiye ait bir sey oldugunu genetik bozukluk yoksa tekrarlanmayacagni soyledi

Çok geçmiş olsun. Banada benzwr
canim gecmis olsun sanirim sende bos gebelik kecirmisn gecmis olsun bende 18 gun once kurtaj oldum doktorun sana ne soyledi bana bunu sadece o geleiye ait bir sey oldugunu genetik bozukluk yoksa tekrarlanmayacagni soyledi
Cok geçmiş olsun cnm. Banada aynı şeyleri söyledi doktorum. Ilk boş gebelik genellikle olabilen bir durummuş, ilk sefer içinde sadece patalojik incelemeyi onerdi, genetik inceleme isterseniz yaptirin dedi, ama biz istemedik. Kurtajdan sonraki ilk ayimda cok sikinti yaşamadim 25 gun sonrada adet oldum. 26-27... şeklindede devam etti diger aylarda. Bu ay 4. denememizdi ama hala hamilelik olmadi, bu ayda deneyip doktorun tavsiyesi üzerine klomene başlayacagım. Aslinda yumurtlama problemim felan da yok ama kismet olmadi işte bir turlu. Bakalim artik. Sanada en kisa zamanda hayirli hamilelikler dilerim cnm.

Cok geçmiş olsun cnm. Banada aynı şeyleri söyledi doktorum. Ilk boş gebelik genellikle olabilen bir durummuş, ilk sefer içinde sadece patalojik incelemeyi onerdi, genetik inceleme isterseniz yaptirin dedi, ama biz istemedik. Kurtajdan sonraki ilk ayimda cok sikinti yaşamadim 25 gun sonrada adet oldum. 26-27... şeklindede devam etti diger aylarda. Bu ay 4. denememizdi ama hala hamilelik olmadi, bu ayda deneyip doktorun tavsiyesi üzerine klomene başlayacagım. Aslinda yumurtlama problemim felan da yok ama kismet olmadi işte bir turlu. Bakalim artik. Sanada en kisa zamanda hayirli hamilelikler dilerim cnm.
saq ol canim Allah yardimcin olsun Amin peki patalojik incelemeden ne ise geldimi fetusa ait neyse oluyormu?

insallah her sey yolunda gider kac oyun korunmyai onerdi doktor sana

Pataloji sonucu normal geldi keseye ait bulgular varmis sadece. 3 ay korunun dedi ama biz 2 ay sonra basladik. Sonrasinda da 2-3 ayda bir kontrole gittim. En son bu hafta gittim. 4 aydir korunuyoruz olmadi diye ama henuz erken 6 aya kadr deneyin olmadi hsg yani rahim filmi cekeriz dedi. Tuplerin durumunu kontrol açısından. Ama gebelik cok istiyorsan tam adetin 5. Gunu gelmissin super dedi sana klomen veriyim dedi. Ilaci yazdi ama ben 1 ay daha şans vericem ilaçsız. Klomene sonraki ay yine adetin 5. Gunu başĺayacagım.
insallah her sey yolunda gider kac oyun korunmyai onerdi doktor sana[/QU

Pataloji sonucu normal geldi keseye ait bulgular varmis sadece. 3 ay korunun dedi ama biz 2 ay sonra basladik. Sonrasinda da 2-3 ayda bir kontrole gittim. En son bu hafta gittim. 4 aydir korunuyoruz olmadi diye ama henuz erken 6 aya kadr deneyin olmadi hsg yani rahim filmi cekeriz dedi. Tuplerin durumunu kontrol açısından. Ama gebelik cok istiyorsan tam adetin 5. Gunu gelmissin super dedi sana klomen veriyim dedi. Ilaci yazdi ama ben 1 ay daha şans vericem ilaçsız. Klomene sonraki ay yine adetin 5. Gunu başĺayacagım.
dogurdur biz raz bekle vucud kendini yeni toparlior muhetemelen insallah ekimde hamile kalirsin Allah buyukdur fsh deyerlerin normal dimi?peki tuplere neden bakyorlar tupler kapali olsa hamile kalmak zaten olmuyor yoksa iksininde acik oldugunu mu bilmek istiyor

birde sana yaziyorm umarim rahatsizlk vermiyorm sadece bu cok rastlana bir durum olmadigi icin cok insan boyle bir hamileiyin oldugnu bile bilmyor

dogurdur biz raz bekle vucud kendini yeni toparlior muhetemelen insallah ekimde hamile kalirsin Allah buyukdur fsh deyerlerin normal dimi?peki tuplere neden bakyorlar tupler kapali olsa hamile kalmak zaten olmuyor yoksa iksininde acik oldugunu mu bilmek istiyor
Evt
Ben 3 yil önce kasık üst kismimda bi kist yuzunden operasyon gecirmistim. Biyopsi alinmisti sonuc endometriozis cikmisti. Yumurtalik ve rahimde buna dair hic bir bulgu yok ama bi yerde birikmis iste bu endometrium dokusu. Bir kere hamile kaldigina gore buyuk ihtimal tuplerinde sikinti yok ama ufak yapışıklıķlar olabilir işte 2-3 ay daha bekleyelim dedi doktor. Olmadi hsg. Insallah gerek kalmaz.

birde sana yaziyorm umarim rahatsizlk vermiyorm sadece bu cok rastlana bir durum olmadigi icin cok insan boyle bir hamileiyin oldugnu bile bilmyor
Evt

Ben 3 yil önce kasık üst kismimda bi kist yuzunden operasyon gecirmistim. Biyopsi alinmisti sonuc endometriozis cikmisti. Yumurtalik ve rahimde buna dair hic bir bulgu yok ama bi yerde birikmis iste bu endometrium dokusu. Bir kere hamile kaldigina gore buyuk ihtimal tuplerinde sikinti yok ama ufak yapışıklıķlar olabilir işte 2-3 ay daha bekleyelim dedi doktor. Olmadi hsg. Insallah gerek kalmaz.
Ben de bir sene önce boş gebelik yaşadım ondan sonra hamile kalamadım maalesef çok şükür bir kızım var 3,5 Yaşında KARDEŞ istiyoruz.bu bir sene içinde 2 kez klomen denedim kist yaptı bu ay tekrar Dr a gittim son kez klomen deneyelim olmadı rahim filmi dedi bana da Rabbim çok bekletmesin

Merhaba arkadaşlar. .ben de 1.5 yıl icinde iki kez boş gebelikten kurtaj oldum..7-8 aydir korunmuyoruz ama hamile kalamadim,bu arada klomen tedavisi de oldum malesef olumsuz.. eşime ve bana genetik testler yapildi, hersey temiz sadece bende kan pihtilasmasi çıktı. .. çok üzülüyorum, rabbim bana ve tüm isteyenlere hayirli saglikli evlat versin..

Evt umutsuzluk yok insallah hepmizin bebişleri olacakyeterki allah bize ve sevdiklerimize sağlik versin en önemlisi bu. Pozitif düşünelim pozitif olsun

Evt umutsuzluk yok insallah hepmizin bebişleri olacakyeterki allah bize ve sevdiklerimize sağlik versin en önemlisi bu. Pozitif düşünelim pozitif olsun
Allah hepimizin yardimcis olsun insallah, en kisa zamanda bebisleri saglikla kucagimiza alalim.birde ben 19 gundur kurtaj olali kurtaj sonrasi 3-4gun cok az kanamam gibi lekelenme oldu bugun kaslarimda agri birde kahveyi lekeler basladi boyle 19 gun sonra kisa zamanda adet ola bilirmym ki?bu hafta doktora gorudunm bir seyin yok dimisdi?

Back