ALLAHIM ARZU_ MU ne güzel anlatmşsın cannıııııımmmm beniimmm büyük bir moral yüklendi bana yazdığınla ALLAH senden razı olsun gönlünden geçen ne varsa RABBİM sana tez zamanda versin inşALLAH...
bende sana anlatayım derdimi 3 senelik evliyim son 8 aydır deniyorduk ve sonunda meleğim bana geldi RABBİM kısada olsa o duyguyu yaşattı
şükürler olsun...
6+2 de iken kontrol için gittik doktorum hadi bakalım bi kalp atşı duyalım hazırlan dedi o kalp atışı deyince doktor kalbimin nasıl attığını nasıl heyecanlandığımı sana anlatamam kalp atışımııııııııııı die bağırmıştım doktora mutlulukla kalbim pır pır...
bebeğim küçük olduğu için vajinal ultrasonla bakıyordu doktorum hazırlandım ilk bebeğimdi birde önceden böyle bir tecrübem hiç yoktu ultrasonda yuvarlak kocaman bişey görünüyo ben kalp atışını bekliyorum hadi doktor sesi bekliyorum artık dediğimde doktor kalp atışı falan yok tatlım boş gebelik sanırım dedi..
nasıl yanı boş gebelikde neymiş ben meleğimin kalp atışını duymak istiyorum yok meleğim...
hemen renkli dopplere gönderdi doktor sonucu aldım ellerim titreye titreye sonucu okuyorum işte bazı doktor terimleri falan var anlayamadığım ama bir şey vardı ki kalbime resmen bıçak saplandı zaman durdu o an koşarak yola çıkıp önüme hızla gelen ilk aracın önüne kendimi atmak gelmişti aklıma anlatamam..
yazı şuydu gebelik kesesi içinde embriyo görünmemektedir...
((((((((((((((((((((
sonucu ağlayarak doktora götürdüm evet boş gebelik dedi hadi kürtaja ağlama böyle herşeyde bir hayır vardır dedi doktorum
yanımda kayınvalidem ve 2 eltimde vardı herkezi öptüm ve kürtaj için girdim... eşim çok güçlü görünüyordu hatta hadi hayatım üzülme ikimizde genciz yapma böyle sen olacaksın ki ben olacağımki bebeğimiz olsun yine olur en azından bebeğimiz olabiliyormuş bunu öğrendik dedi gülümseyip ona sarıldım bana o an o kadar güç vermiştiki söyledikleri ama bi taraftanda düşünüyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyor die.. kürtajdan 3 hafta sonra kayınvalidemden duydum sen kürtaja girdikten sonra bana sarılarak hüngür hüngür ağladı dedi o an çok kötü olmuştum...
vakumlu yöntem ile tahliye yapıldı ve patolojiye gönderildi 1 hafta sonra kontrol için gittik.
gayet başarılı bir kürtaj içerde kalan bir parça yok ama hala kanamam var kan kesici ilaç verdi doktor..3 gün sonra bitti kanamam 11 gün sonrada adet gördüm yanı kürtajdan 21 gün sonra adet gördüm bu adetim bitti ikinci 21 günde tekrar adet gördüm doktorum çok iyi adet düzenin çokta bozulmamış gayet güsel dedi ( üstün körü geçiyorum tüm bunlar olurken ben ruh gibiyim kaybımın acısıyla...)
sonra tekrar gittik doktora simur testi yapacak ve test sonucu gardnelle vajinit diye bir mikrop çıktı ilaç yazdı doktorum o arada yanı simurdan öncede biz bir kaç kez bebek denemesi yapmıştık doktor ilaç yazınca ama biz korunmayı bıraktık demiştim o zaman adetin geçsin öyle kullan dedi ( doktorumun kürtaj sonrası 1 buçuk ay sonra korunmayı bırkabilirsiniz demişti )
3.adetimde 29.günde geldi ilaçlarımı kullandım 5 gün önce tekrar gittim dokrora herşey mükemmel hiç bir sıkıntı yok rahmin tertemiz ama rahime düşmüş ve çatlayamamış bir yumurtan var dedi adetinin 3.günü gel bi bakalım bu neyin nesi tehlike arz edecek bişey değilse artık sizi özgür bırakalım denemeye başlayın bu kadar yeter artık dedi şimdi adetimi bekliyorm dört gözle bi an önce meleğimi istiyorum kız erkek hiç farketmez RABBİM sağlıklı İMANLI KUR-AN LI bir evlat versin yeter..hepimize inşallah arkadaşlarım...
işte benim derdim de bu ve hala unutamıyorum ilk zamanlara göre daha iyiyim en azından gülüp eğleniyorum ama öyle birşey varki bana yşadıklarımı unutturmayan böyle birşey olamaz ya RABBİM insana neler yaşatıyor büyük eltim 5 senedi bebek deniyor
tüp bebek aşılama ne kadar yöntemler varsa herşeyi deniyorlar ama olmuşyor ben 6+2 kürtaj olduğum gün o 6+0 haftalık hamile olduğunu öğrendi düşenebilirmusunuz ben kürtaj oldum o aynı hastanede hamile olduğunu öğrendi şu anda 5 aylık hamile kızı olacak çok sağlıklı bir gebelik geçiriyor ve artık bebeğinin hareketlerini hissediyor...
evet bende şimdi 5 aylık hamile olacaktım aynı heyecanları aynı mutlulukları şu an bende yaşıyor alcaktım bana yaşadıklarımı unutturmuyor bu onu her görüşümde cennetteki meleğimi hatırlıyorum..
ama onun adına o kadar çok seviniyorumki düşünsene 5 senedir bebek için denemediğin yol kalmıyor her şeyi yapıyorsun ve bir gün normal yolla hamile kaldığını öğreniyorsun bu muhteşem birşey gerçekten..rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok seviyorum o eltimi ama gerçekten çok iyi anlaşıyoruz çok şükür işte benim hikayemde böyle hayırlı zamanda meleklerimiz bize gelsin çok bekletmeden nişallah ama bunu hiç bir zaman unutmucam eğer allah nasip ederde bebeğim olursa o benim 2.meleğim olacak çünkü
İLK MELEĞİM CENNETTE onu birgün görecek olmam bile bana mutluluk veriyor...
BEKLE MELEĞİM SENİ GÖRÜCEM GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM...