• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik ve ikinci kese

İkiz gebelikmidir?

• Evet

OY: 1 33,3%
  • Değil

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3

Aytenk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2022
4
0
1
35
Merhaba.ilk gebeliğini öğrendiğimde kan değerim 36.89 çıktı.ertesi gün doktora gittim 153 çıktı.iki gün sonra gel dedi 1616 1gun arayla 2600.4 gün sonra 14400 çıktı kesem tekdi ama ikiz gebelik olabilir değerin yüksek dedi.20 gün sonraya randevu verdi.
20 gün sonra gittiğimde kese var ama büyük ihtimalle boş gebelik dedi istersen kürtaja alalım dedi.bende beklemek istediğimi söyledim.2 farklı doktora daha gittim onlarda aynı şekilde boş gebelik dedi.sonra tekrardan aynı doktora gittiğimde beni ultrason için farklı bir yere gönderdi oradada aynı boş gebelik hatta kesede biraz düzensizlik var dedi.sonra ultrason kagizinda kendim ikinci kese gibi bir şey fark ettim onu doktoruma sorduğumda hiç kağıda bile bakmadı.ultrasona bakan doktor birşey söylemesiyle öyle birşey yoktur dedi bu arada 6 hafta 3 günlük.fotografa baka bilirmisiniz kızlar sizce ben yanlismi goruyorum.ve ilk keseden baya uzak.cok korkuyorum.

Eklentiler

• IMG_20220730_081951.jpg
    IMG_20220730_081951.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 282
Selam bazen fazla beklemek iyi olmayabiliyor çünkü değerin normalden fazla artması ve ikiz olmaması diğer seçenek olan mol gebelik ihtimalini akla getirebiliyor. Mol gebelik anne için çok tehlikeli ve bekleyince kanser hücresine donusebiliyormus. Cok garip bir durum ama benim bilgim sadece internet üzerinden araştırma sonucu. Yani yanlış mı doğru mu emin değilim. Sadece içiniz rahat değilse paraya kıyın ve alanında iyi bir perinatologdan randevu alın derim. Kadın doğum doktorunun bir üstü oluyor perinatologlar. O doktor da aldırın derse vakit kaybetmeyin sizin sağlığınız da önemli

Back