Boş gebelik ve düşükten sonra kürtaj olup hamıle kalanlar konuşmaya ıhtıyacım var

Benimde 13 nisanda tup bebekle hamileligim bos gebelikle sonuclandi. 8 mayista ilk adetimi oldum. Bugun yine adetim basladi. Bu kadar erken olmasi normalmi ki.

Evet canım ara verdık zaten şu an 6 ay oldu bıde covıd asının ılk dozunu vuruldum 2 dozdan sonrada bı kac ay daha düşünmıcez tedbır amaçlı,cok taktım bu asıyı olmak istemedım başta ama calıştıgım iş yerınde sureklı soruldu olmak zorumda kaldım bıranönce olayım dedım allah nasıp ederde bı aksılık olmazsa eylul ekım gıbı düşüncem ,tek korkum şimdide ası yuzunden ters bı durum olurmu dıe yanı erteledıkce ertelioz anlıcan

Benimde 13 nisanda tup bebekle hamileligim bos gebelikle sonuclandi. 8 mayista ilk adetimi oldum. Bugun yine adetim basladi. Bu kadar erken olmasi normalmi ki.
Gayet zamanında olmuşun canım ilk adetini 26 gun içinde olmuşun bu normal 21 gunden az ve 35 gunden fazla bı zamanda adet olsaydın o zmn bı sorun olma ıhtımalı vardı

Merhabalar kürtajla alınan embriyoyu genetiğe göndermedi mi doktorunuz? Hangi hastanede gittiniz eşinizle genetik doktoruna sonuç ne oldu acaba

Çoook geçmiş olsun. Cnm doktorun kürtaj sonrası ara vermen gerektiğini söylemişmiydi. Rahmin toparlanması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…