- 16 Mayıs 2019
- 44
- 16
- 39
merhaba arkadaşlar ben 7 şubatta aşılama oldum 22 şubattada beta hcg kan testi ile gebe olduğumu öğrendim 2.587 çıkmıştı sonucum... doktorum testim sonucu pozitif çıkınca muayene etti keseyi gördü hatta iki kese gördü biri çok ufaktı ondan emin olamadı izlemlicez dedi.. neyse ikinci randevum 4 gün sonraydı gittim diğer kesem bir öncekine göre dahada büyümüştü ama ikinci kesem yine ufaktı sağlıksız olup kaybolabilirde dedi... yolk kesemde oluşmuştu... doktorum doğum yaptırmadığı için özel hastanede bir doktora gittim hem tanısayım hemde durumumu anlatayım baştan bilsin madem hastası olacaksam dedim.. neyse gittim durumumu söyledim muayene etti alttan iki dakika sürmedi bile boş gebelik gibi gözüküyor beslenme kesesi gözükmüyor dedi bianda beynimden vurulmuşa döndüm... benden renkli doppler istedi daha 3 haftalık hamileyim... tabi ben hastadeki kargaşayı görünce doppler çektirmeden çıktım gittim ama bütün gün o üzüntüyü yaşadım gerçekten boş gebelikmi yoksa para kazanmak içinmi dopplere gönderdi diye...