Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Canım bugün daha 12. Gün değil mi ? 14. Gününe kadar ortalama 150 170 falan olacak. Bence normal. Ki zaten önemli olan düzenli artışı. Hiç moralini bozma
Bugün 13. Gün herhalde. Bir an moralim bozuldu görünce de artış önemli hayırlısı olsun bakalım.
Çok sevindim sizin adınıza, inşallah sağlıkla ilerler süreç
inşallah çok teşekkür ederim

ben 59 ile öğrenmiştim ilk hamileliğimi adetimden 2 gün geçmişti geç döllenmeydi artması önemli inşallah sağlıcakla geçirirsin hamileliğini
İnşallah canım çok sağol benim geç döllenme olmadığını biliyorum o yüzden üzüldüm

Kızlar 70.13 çıktı. Az geldi bana ya geçen hamileliğimde yine aynı bugün de vermişim 100 çıkmıştı

İnternette şöyle bir şey görmüştüm. Çoğu kaynak da bu şekilde diyor. İçini ferah tut. Çok sevindim senin adına hayırlı ve sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah gebeliğin. Bebeğini sağlıkla kucaklarsın Bence canını sıkmak yerine mutluluğunu yaşa doya doya

inşallah sağlıklı geçer dua edelim
İnşallah kızlar çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun allah gönlünüze göre versin inşallah 2 gün sonra size güzel haberler verebilirim dua edin bana da

Kızlar 70.13 çıktı. Az geldi bana ya geçen hamileliğimde yine aynı bugün de vermişim 100 çıkmıştı
İnşallah canım çok sağol benim geç döllenme olmadığını biliyorum o yüzden üzüldüm
Hiç kuruntu yapıp kendini boşa strese sokma. Maşallah gayet 70 çıkmış bak şimdi, 2 gün sonra aynı saatlerde aynı yerde vermeye çalış zor olsa bile yine canım. Artışları kontrol edelim. Allahın da izniyle her şey yolunda ilerleyecek, sen boşuna stres yapma kötü düşünme. KIYASLAMAAA..

Biraz rahatladım canım çok sağol kıyaslamakla hata yapıyorum ilk başta biraz afalladım ondan düşününce normal. İnşallah allahın izniyle yolunda gitsin her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…