Birinciye ilk ayda hamile kaldim,boş gebelik dendi ve kürtaj oldum..1 yil korundum ve korunmayi biraktiktan 7 ay sonra ikinciye kalabildim..onda yolk kesesi bile olusmustu bos gebelik olmaz dedi dr ama o da oyle oldu ve yine kurtaj...esimde sorun yok sperm tahlili yapildi... simdi de 8 ay oldu heralde hamile kalamiyorum
8 ay oyle uzun sure diyl canim boyle baktiginda sen 2 kurtaj gecirmisn 1/5yila vucud ancak kendini toparlar kalirsin birde kac yasindaydin sen?ben 35 yasndaym doktorlar sordm yasla ilgili mi yok soyleidler 18=20 yas arasindada cok gounyor bos gebelik dediler ufff bizim evliyin basnda esimde erken bosalma vardi yani 1 yil cinselllik yokdu tedavi gordu sukur simdi iyi amma sperma kalitesi filan bimiyorm simdi aklimda o ki belkide spermde faizi filan asagi mi ondan sana sordm?uff kafayi yemek uzreyim kaliba internet kurduna dondum artik
8 ay oyle uzun sure diyl canim boyle baktiginda sen 2 kurtaj gecirmisn 1/5yila vucud ancak kendini toparlar kalirsin birde kac yasindaydin sen?ben 35 yasndaym doktorlar sordm yasla ilgili mi yok soyleidler 18=20 yas arasindada cok gounyor bos gebelik dediler ufff bizim evliyin basnda esimde erken bosalma vardi yani 1 yil cinselllik yokdu tedavi gordu sukur simdi iyi amma sperma kalitesi filan bimiyorm simdi aklimda o ki belkide spermde faizi filan asagi mi ondan sana sordm?uff kafayi yemek uzreyim kaliba internet kurduna dondum artik
Ben de 36 yasindayim tam 3 yil oldu evleneli... kalitesiz sperm dollemez zaten diyo dr lar.. üzülme, benim iki kez oldu diye sen de olacak degil ya..çoğu insanda tekrarlamiyo zaten bos gebelik..benim gibiler azinlikta..
Ben de 36 yasindayim tam 3 yil oldu evleneli... kalitesiz sperm dollemez zaten diyo dr lar.. üzülme, benim iki kez oldu diye sen de olacak degil ya..çoğu insanda tekrarlamiyo zaten bos gebelik..benim gibiler azinlikta..
Allahim buyuktur insallah normal yoldan hamile kalib,saglikla bebisi kucagna alirsin sadece sinir ve stressden uzak olmak lazim buda cok boyuk bir etki bunu anladm iyi seyler dusun burda kuciu bir arastirma yapdm 2 kez bile dusuk yapanlar 1=2 yil sonra dogal yoldan bazileri asilma ile hamile kalib bebek dogurmuslar hetda 44 yasnda bile olani gordum internetde o yuzden stressden uzak olmaga calis Allah istemeseydi biz hic hamile kalmazdik dimek bu bir sinavid bizim bebisler bir az nazli kaliba ondan)))))))))))sonunda sag salim gelicekler insallah