peki doktorun bunun sebeplerini soyledimiBende bi ay aynı sebeple düşük yaptım. Ama benim 5 haftalik ti. Kese 1 haftadan diğer haftaya hiç gelişmemiş bozulmuş düşük yapcaksin dedi o ilacı da kullanma sonuç aynı olucak sadece süreci uzamis olursun dedi kürtaj gerek kalmadan dusurdum keseyi. 2 adet süresi dinlenme verdi rahmin dinlensin dedi 1 ayıp bitti simdi. Benimde aynı korkularim var ama napcaksin bu korkuyla hayat geçmez ve şükür ki 1 kez yaşadık 2.3 ten sonrası problem şu an için tüp bebek gereksiz
ne guzel 2 ci hamileyin hic bir sikinti yasamadin dimi?Cnm bnmde ilk gbeligimde sadece kese vardi kalp atisi yoktu ve kurtajla sonuclandi.4 ay korundum bde yine ayni sey olucak diye korktum acikcasi.5.ay hamile kaldim ve kizim 2 yasinda ...bi kere oldu diye hep olucak diye bsey yok...boyle dusunme.kendine zaman tani vucudun kendini toparlasn...herseyn hayirlisi..
insallah en kisa zamanda hamile haberini soylersin bize Aminnnİlk 5 haftalik düşüklerim genelde kromozom sal hastalıklardan oluşabilir dedi. Afedersin spermle yumurta Birleşmiş keseyi oluşturmuş ama bebek olusmamis döllenme olmamış. İlk kdüşüklerim çok arastirilmiyor tekrarlayan dusukler araştırılıyor. Benim vucudumda bi mikrop olabilir mi diye baktı temiz çıktı
allaha sukur yasamadm cnm ama 9 ay hep bi korku vardi tabi.ilk haftalar kalp atisini duyucakmiym endisesi..snra bebek biraz az hareket etse neden kipirdamiyo endisesi..aslinda yptigim yanlisti tabi bebegede kendimede cevremede zarar veriyodm ama elimde degildi..bi kere boyle bsey yasayinca...ne guzel 2 ci hamileyin hic bir sikinti yasamadin dimi?
Teşekkür ederim canım sende inşallah en yakın zamanda söylersin allah yar ve yardimcimiZ olsun :)insallah en kisa zamanda hamile haberini soylersin bize Aminnn
Amin INsallah CumlemizinTeşekkür ederim canım sende inşallah en yakın zamanda söylersin allah yar ve yardimcimiZ olsun :)
canim eger genetik de temiz cikmisa o zaman icin rahat olsun hamile kalicaksin ,kan ptihilasmasnda da kaynaklana bilir soyledi benim de doktor ben hec uz test filan yadprimadm zaten kurtaj olali 19 gundu pitihlasma icin tedavi goryormusun peki?ben artik kurtaj gunu oyle stresle yani dusun 3 sabahin 8 bucukundaan 3 doktora gorundum 2 ozel bir devlet yani anladigim bu durum genetik bir seyden kaynaklanmiyorsa bir daha tekrarlanmazMerhaba arkadaşlar. .ben de 1.5 yıl icinde iki kez boş gebelikten kurtaj oldum..7-8 aydir korunmuyoruz ama hamile kalamadim,bu arada klomen tedavisi de oldum malesef olumsuz.. eşime ve bana genetik testler yapildi, hersey temiz sadece bende kan pihtilasmasi çıktı. .. çok üzülüyorum, rabbim bana ve tüm isteyenlere hayirli saglikli evlat versin..
canim eger genetik de temiz cikmisa o zaman icin rahat olsun hamile kalicaksin ,kan ptihilasmasnda da kaynaklana bilir soyledi benim de doktor ben hec uz test filan yadprimadm zaten kurtaj olali 19 gundu pitihlasma icin tedavi goryormusun peki?ben artik kurtaj gunu oyle stresle yani dusun 3 sabahin 8 bucukundaan 3 doktora gorundum 2 ozel bir devlet yani anladigim bu durum genetik bir seyden kaynaklanmiyorsa bir daha tekrarlanmaz
2 kere mi dusuk yapdin ?ben bir diye anlamsdim?ikside mi bos gebelikdi?peki esinde bir sorun yok ki?spermi katilk filan kan sorunu? na kadar ara ile hamile kaldin ?Şu an bebe aspirini kullaniyorum, ama dr hamile kalir kalmaz kan sulandirici igneye baslicaz dedi...benim bi de ikinci kurtajda parça kalmış arkasindan histeroskopi ameliyati oldum. .. acaba kurtajlar yuzunden mi hamile kalamiyorum artik ona da uzuluyorum...bu ay asilama tedavisine basliycam, kismet bakalim ne olucak... kan pihtilasmasindan mi o da belli degil aslinda deneme usulü gidiyo drlar ,bu seferde kan sulandirici kullanalım..
Birinciye ilk ayda hamile kaldim,boş gebelik dendi ve kürtaj oldum..1 yil korundum ve korunmayi biraktiktan 7 ay sonra ikinciye kalabildim..onda yolk kesesi bile olusmustu bos gebelik olmaz dedi dr ama o da oyle oldu ve yine kurtaj...esimde sorun yok sperm tahlili yapildi... simdi de 8 ay oldu heralde hamile kalamiyorum2 kere mi dusuk yapdin ?ben bir diye anlamsdim?ikside mi bos gebelikdi?peki esinde bir sorun yok ki?spermi katilk filan kan sorunu? na kadar ara ile hamile kaldin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?