- 20 Şubat 2016
- 5
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi Salkimsacak
Gecmis olsun canmKese olustu fakat bebek kesede gorunmedi
Cok tesekkurler Allah kimseye yasatmasinGecmis olsun canm
Allah yardimciniz olsun canimAmin bizde vajinusmus ile ugrasiyoruz ama yenemiyoruz
Bence abartmislar canm bnde ağustos ayında oldm boş gebelik ten doktorum adet olduktan sonra denemeye devam dedi bnmde 7 gün kanamam oldu sonra 3 gunsonra lekelenmeler oldu bir ara kurtajdan 25 gün sonrada adet oldum ondan beri deniyoruz henüz yok daha insallah olur Rabbim nasip eder hepimize deBenm kurtajla alındı doktor 3 4 ay hamilelik yok dedi ama etrafimdakiler en az bir sene rahim kendini toplasın diyorlar insan bi garip oluyor ya ben kendimi çok alıştırmışım aslında ilk başta olmasa mıydı acaba dedim ne bilim 2 gündür boşluktayım resmen
Canım bilmiyorum ki rahim kendini toparlasın dedi doktor. Bir de dün bir ağrı kocaman parça geldi mah oldum resmen dün akşam Allah herkesin gönlüne göre versinBence abartmislar canm bnde ağustos ayında oldm boş gebelik ten doktorum adet olduktan sonra denemeye devam dedi bnmde 7 gün kanamam oldu sonra 3 gunsonra lekelenmeler oldu bir ara kurtajdan 25 gün sonrada adet oldum ondan beri deniyoruz henüz yok daha insallah olur Rabbim nasip eder hepimize de
Amin canm gecms olsun bu arada. Herkesr öyle diyorlarmış galiba benm doktordan sıkıntıCanım bilmiyorum ki rahim kendini toparlasın dedi doktor. Bir de dün bir ağrı kocaman parça geldi mah oldum resmen dün akşam Allah herkesin gönlüne göre versin
Himm olabilir canım .. bnm doktorum demişti ki rahim hamileliğe hazır olmasa zaten kolay kolay gebelik oluşmaz dedi her biri birşey diyor .. en iyisini Rabbim bilir hayırlısı..Zaten doktor 3 4 ay dedi ama hemşire olan yengem 1 yıl kadar rahmi dinlenme daha iyi dedi bir de anneme iki ay önce pankerans kanseri teşhisi koyuldu ben hamileliğini bilmeden annemle tomografide girdim ben çıkmadan odadan çekime başladılar doktor gelişmesini tomografide bağladı. Yengemle o yüzden bir yıl demiş olabilir belki
Himm olabilir canım .. bnm doktorum demişti ki rahim hamileliğe hazır olmasa zaten kolay kolay gebelik oluşmaz dedi her biri birşey diyor .. en iyisini Rabbim bilir hayırlısı..
Öyle canm sn için rahat etsin 2 3 adet dönemi bekle..Offf ya hepsi ayrı bişey diyor kafa karışıklığı resmen
Öyle canm sn için rahat etsin 2 3 adet dönemi bekle..