Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

slm canım bende dün kalp atışları için dr gittim.amakalp atışı yok,kese var bebek yok.10 gün sonraya randevu vedi.yine görünmezse kütaj olucam.aynı durumdayız.ama sen çok üzülmüşsün.herşey Allahtan napalım.dr dediki boş gebelikten sonraki gebelik daha sağlıklı olur.acil şifalar diliyorum

Bugün düşüğü yaptım artık kanamam artınca doktorum gel dedi ve parçayı aldı içini temizledi.Artık ağrım yok bir tarafım rahatladı onca çektiğimden sonra bir tarafım kaybımdan dolayı buruk.Allah kimseye yaşatmasın bu acıları.

kalp atışlarını göremediğimiz için 10 nisanda boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. acım çok büyük .bundan sonra nasıl olucak zaman nasıl gecicek bilmiyorum. söylenenler yetmiyo hayal kırıklıklarıyla geçmesini bekliyorum

en iyi ilac zaman...ilk baslarda ayni senim gibi dusunuyordum. tam 2 ay gecti simdi uzerinden, unuttum bile...

merhaba hanimlar, yazmayali baya olmus sizlerde =)
ama size bir sorum olacaktir elbette biri okur yazdigimi,
ben iki tüp bebek denememden gebe kaldim cok sevincli ve mutluydukki birincinin bos gebelik oldugunu gorduk ve dusuk oldu
ikincide yine ayni sevinc ama yine bos gebelik ve kurtaj yakinda yine bir denemem olacak Rabbimden asla umidimi kesmiyorum insAllah birgun bizimde olacak ama sabir, benim gibi aynisini yasayan varmi acaba?
Allah hepimizin yüzünü guldursun opuyorum
selamlarimla,

genetik tarama testleri yaptirdiniz mi?

Evet canim kan'imizi cektiler suan beklemedeyiz, sonuclar temmuz ayinda elimize gececek umarim kotu birsey yoktur

tüp bebek yapmadan keşke testlerini yaptırsaydın canım.malesef para için her şeyi yapıolar malesef ben de 3 kere boş gebelik yaşadım.herşey normal olmasına rağmen.ne yapıcam bilmiyorum

slm bende boş gebelik(5 hafta) yaşayanlardanm kafamı hala toparlayamıyorum.psikolojim cok bozuldu onca sevincin üzerine...... allah hayırlar versin .en iyi birbirimizi anlarız diye düşünüyorum .canım bir şey soracagım problem sendemi eşindemi?tedavide hangi ilacları kullandın şimdiden tşk ederim. ne olursunuz yazalım ve derdimizi paylaşalım .

slm bende boş gebelik(5 hafta) yaşayanlardanm kafamı hala toparlayamıyorum.psikolojim cok bozuldu onca sevincin üzerine...... allah hayırlar versin .en iyi birbirimizi anlarız diye düşünüyorum .canım bir şey soracagım problem sendemi eşindemi?tedavide hangi ilacları kullandın şimdiden tşk ederim. ne olursunuz yazalım ve derdimizi paylaşalım .

tüp bebek yapmadan keşke testlerini yaptırsaydın canım.malesef para için her şeyi yapıolar malesef ben de 3 kere boş gebelik yaşadım.herşey normal olmasına rağmen.ne yapıcam bilmiyorum

Canim bizim herseyimiz kontrol edildi ilk tup bebek baslamadan once, sonra iki taneside bos gebelik olunca genetik testleri ve kromozon testleri yapmaya karar verildi,
yada kan pihtilanmasindan o yuzden hala beklemedeyiz Rabbim cumlemize birdaha yasatmasin,! Mubarek 3 aylardayiz birbirimize dua edelim insAllah, bizde boyle imtihan oluyoruz arkadaslar
asla isyana dusmeyelim cok zor inanki biliyorum etrafimizdaki insanlar dogurdukca cigerlerimiz yaniyor ii biliyorum ama sabir elhamdulillah

canim problem esimde, spermler fazla degil ve kalitesi dusuk, benimde adet duzensizligim var boyle olunca mecbur tup bebege kaldik
biliyorum piskoloji cok bozuluyor helle yanimizdaki insanlar sorunsuz hamile kalabiliorsa :)

canım cevabın icin cooook tşk ederim.benimde sorunum pko offfffffffffffffff ne cekiyorum bir bilsen............ ben 2 ci klomende hamile kaldım ama yapmadığım ne kür kaldı nede başka şey benim kanama 14 gün oldu(kürtajdan) normalmı cooook az bulaşık şeklinde geliyor.senin yaş kac benim 35 allah yardımcımız olsun ben 33 de evlendim nasip işte cvp icin şimdiden sagol.

merhaba zeynepcim,

benim kurtajdan sonra 8 hafta kanamam gelmedi, suan yeni temizlendim desem yeridir :))
ama bazi insanlarda cok uzun surebiliyormus o kanama, o yuzden fazla kafana takma, benim yasim 24 daha dün bastim yasima insAllah 25'imde kucagima bebegimizi alirim Allahimin izniyle!
canim ben sogan kürünü okumustum internette ve diyorki rahimi temizliyor ve pco olan insanlarda cok yardimci oluyormus adet duzenlemesine felan benim adetimde cok duzensiz o yuzden yumurta catlamasi zor oluyor
o yuzden 1 haftadir felan sogan kuru yapiyorum sanada tavsiye ederim kurtajdan sonra rahim temizlenmesi iyi olur diye dusundum, intihapi felan kesip atiyormus allah buyuktur insAllah en kisa zamanda yavrularimizi aliriz kucagimiza (

canım cook sağol cevabın için ben calıştığım icin net cok fazla giremiyorum anca yazabildim.bide pisikolojim cooook kötü buradaki gebelik bölümüne girmek bile üzüyor beni.sen şimdi korunuyormusun tedaviye tekrar ne zaman başlayım .benim yaptığım kürlüri bir görsen

canim biz korunmuyoruz cunku zaten olmuyor normal yolla biz evlendi evleneli hic korunmadik, hemen cocuk istedik baktik 3 sene sonra olmadi doktora gittik oda hemen tup bebek cevabini verince
olmama sebebini anladik :) yani suan korunmamiz cok sacma olur.. tedaviye birdahaki ay icin baslamak istiyorum ama oruclar felan var tam olarak emin degilim o yuzden, Rabbim birdaha yasatmasin bize bu aciyi insAllah
en kisa zamanda bebeklerimizi kollarimiza aliriz
sen korunuyormusun zeynep?

canım kürtajdan sonra 3 ay korunun dedi .bizde korunuyoruz ama ben ilk adetten sonra bırakacagım va aşılama yaptıracagım.sana bir sorum olacak burada mol gebelik diyorlar boş gebelik ile mol gebelik arasında ne fark var bizimki mooool olabilirmiydi kafama takılıyorda bemimki 5 haftadan sonra hiiiiiic büyümedi. ben maydonoz tütsüsü yaptım bana cook iiii geldi.sanada faydası olabilir diye yazdım tşk iyiki varsın.

konu başlığında yazılanları tek tek okuyunca yalnız olmadığımı gördüm...tüm gün ağlamaktan bitap düştüm.drum boş gebelik teşhisi koydu bugün.

5 haftadaki ilk muayenemde kese 10 cmdi. 6+4. günüm bugün ve kese 18 cm ve içinde embriyo oluşmamış.cumaya kadar beklememi ama büyük olasılıkla düşük yada kürtaj olucakmışım.
benim bir tane 6 yaşında oğlum var .ama ikinci çocuğu çok istemiştik.ve okadar ümitlenmiştikki tamamen bir yıkım oldu benim için. aynı şeyleri yaşadığım tüm arkadaşlarrın ne hissettiğini çok ii anlıyorum.herkese geçmiş olsun ve sağlıklı bebekler kucağına almayı nasip etsin rabbim. benim içinde dua edin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…