- 16 Haziran 2011
- 3.912
- 7
- 158
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #9.741
biliyorum acele ediyorum ama moralim çok bozuk keşke sesimi duyan olsa.....
Merhaba aranıza yeni katıldım.Keşke daha güzel bir nedenden dolayı aranıza katılsaydım.Çoğu sayfayı okumaya çalıştım ama benim gibi olan var mı merak ediyorum.Ben cumartesi günü boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ,rahim açılmadığı için operasyon başarısız geçmiş.2 gün sonra doktorum ilaçla rahmi açacağını sonra tekrar kürtaj olacağını söyledi ve yine başarısız operasyon.8 saat sancı çektim ama kanamam olmadı.şimdi evdeyim doktorum ilaçla kendi kendine düşmessini bakleyelim dedi.Sancım ve kanamam başladı doktorum parça gelene kadar bekle sonra gel temizleyelim dedi.Çok yoruldum,çektiğim acı umrumda değilde bir an önce bitse artık.Var mı benim gibi olan.
kalp atışlarını göremediğimiz için 10 nisanda boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. acım çok büyük .bundan sonra nasıl olucak zaman nasıl gecicek bilmiyorum. söylenenler yetmiyo hayal kırıklıklarıyla geçmesini bekliyorum
biliyorum acele ediyorum ama moralim çok bozuk keşke sesimi duyan olsa.....
merhaba hanimlar, yazmayali baya olmus sizlerde =)
ama size bir sorum olacaktir elbette biri okur yazdigimi,
ben iki tüp bebek denememden gebe kaldim cok sevincli ve mutluydukki birincinin bos gebelik oldugunu gorduk ve dusuk oldu
ikincide yine ayni sevinc ama yine bos gebelik ve kurtaj yakinda yine bir denemem olacak Rabbimden asla umidimi kesmiyorum insAllah birgun bizimde olacak ama sabir, benim gibi aynisini yasayan varmi acaba?
Allah hepimizin yüzünü guldursun opuyorum
selamlarimla,
ben iki tüp bebek denememden gebe kaldim cok sevincli ve mutluydukki birincinin bos gebelik oldugunu gorduk ve dusuk oldu
ikincide yine ayni sevinc ama yine bos gebelik ve kurtaj yakinda yine bir denemem olacak Rabbimden asla umidimi kesmiyorum insAllah birgun bizimde olacak ama sabir, benim gibi aynisini yasayan varmi acaba?
selamlarimla,
selamlarimla,
tüp bebek yapmadan keşke testlerini yaptırsaydın canım.malesef para için her şeyi yapıolar malesefben de 3 kere boş gebelik yaşadım.herşey normal olmasına rağmen.ne yapıcam bilmiyorum
tüp bebek yapmadan keşke testlerini yaptırsaydın canım.malesef para için her şeyi yapıolar malesefben de 3 kere boş gebelik yaşadım.herşey normal olmasına rağmen.ne yapıcam bilmiyorum
slm bende boş gebelik(5 hafta) yaşayanlardanm kafamı hala toparlayamıyorum.psikolojim cok bozuldu onca sevincin üzerine...... allah hayırlar versin .en iyi birbirimizi anlarız diye düşünüyorum .canım bir şey soracagım problem sendemi eşindemi?tedavide hangi ilacları kullandın şimdiden tşk ederim. ne olursunuz yazalım ve derdimizi paylaşalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?