- Konu Sahibi defne/oxgxuz
- #9.761
konu başlığında yazılanları tek tek okuyunca yalnız olmadığımı gördüm...tüm gün ağlamaktan bitap düştüm.drum boş gebelik teşhisi koydu bugün.
5 haftadaki ilk muayenemde kese 10 cmdi. 6+4. günüm bugün ve kese 18 cm ve içinde embriyo oluşmamış.cumaya kadar beklememi ama büyük olasılıkla düşük yada kürtaj olucakmışım.
benim bir tane 6 yaşında oğlum var .ama ikinci çocuğu çok istemiştik.ve okadar ümitlenmiştikki tamamen bir yıkım oldu benim için. aynı şeyleri yaşadığım tüm arkadaşlarrın ne hissettiğini çok ii anlıyorum.herkese geçmiş olsun ve sağlıklı bebekler kucağına almayı nasip etsin rabbim. benim içinde dua edin lütfen.
canım 5.haftanda 10 cm miydi eminmisin 10 mm mi demek istedin genel de milimle tabir ediyorlar 10 cm çok büyük geldi bana ultrason çıktında gs yazan yeremi bakıyoruz. bende 6+0 da gittim sade kesem vardı 0,94 cm dedi doktor bebekte yok içinde2 hafta sonra gel dedi aradan 4gün geçti. ultrasonda kaç haftalık görünüyor. bu kadar ümitsiz olma geç döllenme olduğunu düşünüyoruz