Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar kimsecikler yok ama adettendir ben yazim iklimin ilk dişi çıkmış bugün dişine jel sürerken fark ettim elime bir sertlik geldi bir baktım alt dişi çıkmış acayipte keskin aaaaaaaaaaaaaa çok mutlu oldum

canım nasılsın biz başka topiğe taşındık bende seni merak edip duruyodum ne zaman net bağlanacak diye sana atıcam linki ok öptüm canımm

hadi iklimim gel canım ayy allahtan girip bakıyorum buraya yoksa senin girdiğini görmezdşm canım ben yaprak sana msj atmıştır diye hiç yazmadım neyse çokta geç kalmış sayılmayız dimi bekliyoruz seni canımmm

bilmiyorum elifimnasılsın canım orada yazalım dediler bende ok dedim zaten kimse gelmiyodu sayfaya ben tek başıma yazıp duruyodumm şimdi giren birileri oluyo da yazışıyoruz görüşürüz elifim öptm

Ben bu ay yumurta takibi yaptırıyorum kızlar.. 9. gunde dr a gittim 15 mm yumurtam vardı bugun 11. gun tekrar bakacak :)

geçmiş olsun defne/oguz. umarım Allah bir daha göstermez.
boş gebeliklerin oluşma nedeni ne arkadaşlar bilen var mı?

çok geçmiş olsun 2008 in temmuz ayında bende boş gebelik geçirmiştim kürtajla sonlandırıldı.üstelik benim ondan öncede iki tane doğumum olmuştu.ve ne tesadüfdürki 2009 un temmuz ayında tekrar hamile kaldım şimdi 18 haftalık hamileyim ve herşey normal ilerliyor yani üçüncü çocuğum yolda.demek istediğim hiç üzülme her hangi bişey olmuyor.bu sorunun bebeğin oluşumundaki sperm le yumurtanın kalitesinden olduğu söyleniyor.ve buda herzaman olmazmış sonraki doğumuda etkilemezmiş.hiç üzülme inşallah allah sana hayırlı bebişler nasip eder.

arkadaşlar 2010 yılında boş gebelik yaşayan yok mu aramızda.?

ben varım ama benimki bir garip hikaye.henüz benimle aynı durumda olanını görmedim.benim bir dolu bir boş kesem var.şu an 11. haftamdayım.geçen hafta fena bir kanamayla doktora gittim doktor 2. kese küçülmüş dedi.bebekte şimdilik bir şey yokmuş ama ben bu kanı gördükçe moral olarak çöktüm.4 gündür de kahve bir akıntı geliyor.deli olacam.kontrolüm nisan 8 de.bebeğimin kalp atışlarını bir kez daha görsem.sen de mi boş gebelik yaşıyorsun?böyle kendi kendine düşen var mi acaba?

geçmiş olsun canım inşallah allah hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip eder

Merhaba arkadaşlar...üzüntümü paylaşıp rahatlayabildiğim bir tek burası var...
son sat tarihim 5 şubat...hamileliğimi öğrendikten bir hafta sonra vajinal olarak yapılan ultrason kontrolünde dr. 4+3 günlük gebelik olduğunu ve kesenin göründüğünü söyledi..ancak birkaç gündür kahverengi akıntım olduğunu söylediğimde bunun normal olduğunu, embriyonun rahmin uç kısmında olduğunu, zamanla ortayı bulacağını herhangi bir problem olmadığını söyledi ve iki hafta sonra tekrar kontrole çağırdı...
iki hafta sonra belki kalp atışlarını duyarız umudu ile dr. gittik ancak yine vajinal ultrason kontrolü sonucu bu kez bebeğin 5+4 günlük olduğunu söyledi, kafamız iyice karışmıştı yedinci haftada olmam gerekirken bana daha ufak olduğunu kesenin boyunun sağlıklı olduğunu, iç kesenin oluştuğunu herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve yine iki hafta sonrasına gelmemi söyledi...
son olarak c.tesi günü eşimle birlikte büyük bir heyecanla kalp atışlarını ilk kez duyabilmek umudu ile gittiğim dr.kalp atışlarının olmadığını ve hemen kürtajla alınması gerektiğini söyledi
o an adeta beynim dondu, bu çok kötü bir duygu ve ancak yaşayan yani sizler anlayabilirsiniz..Allah kimseye yaşatmasın
şimdi hafif ağrılarım var ve bir an önce bu kötü günleri atlatmak için dua ediyorum...inşallah hepimize en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamilelik nasip olur...hoşçakalın

slm arkadaslar oncelikle hepinize gecmis olsun sizleri anliyabiliyorum bende 2008in nisanin 1 de ikibucuk aylik dusuk yaptim simdi yine hamileyim ama bu hamileligimde sorunlu olucak galiba altinci haftaya girdi bugun bebisim ama doktorum kesenin icinde bebek goremiyorum diyince moralim cok bozuldu ama yine umudumu kabetmedim biraz daha beklemek isiiroyum persembe gunu yine doktora gidicem insallah bu randevumda bebisimi gorurum hepinize gecmis olsun arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…