• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın kılzar nasılsınız dün yine kimsecikler uğramaış sayfaya yaaa nerdesiniz merak etmeye başladım sizlerii
elifim olur tabii sonuçta farklı bir durum oluyo ve vücut tepki veriyoo

ya kızlar yaprak ilsu neredesini çok merak etmeye başladım iklimsu evini yerleştiriyodur
ama hepinizi merak ediyorumm

günaydın sinemcim ben buradayım
dilekten haber olumsuz malesef :(
herkes bi telas içinde ondan giremiyordur tatlım evde oulnca bende fazla giremiyordum nete

ok canım iyi olmana sevindim nasıl gidiyoo iş meleğin nasıl
ben iyiyim bir yaramazlık yok sizlerle sohbeti çok özledimm

Merhaba kızlar bebeğimin 7. haftada kalp atışları duyulmayınca dr ilaçları kesti ve kendiliğinden düşmesini bekleyelim dedi, 2 haftadır bekliyorum beta hcg değerim gittikçe düşüyor, benim gibi kürtajsız bu işi sonlandıran var mı ne kadar sürdü benim 2-3 gündür çok az siyah renkli kanamam oldu acaba bu şekilde mi devam edecek benimkine benzer bir süreç yaşayan varsa bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca birkaç gündür başım çok ağrıyor bununla bir ilgisi olabilirmi?

Son düzenleme:
canade geçmiş olsun canım benimde duyulmadı ama dr. kürtaj yaptı kendinin düşmesini beklemedi canım eğer 2 hafta geçti düşmediyse bir dr. git derim kürtaj en kolayı düşük yapmak çok zor ama kürtajdada dr. iyi seç canım geçmiş olsun inş. yeniden hamiş kalırısn ve allah kucağına almayı nasip eder

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim adet oldum gece karnım çok ağrıdııı
yine gelen giden olmamışşş

ya kızlar aşk olsun kimsecikler gelmemiş sonunda zeytinde kaçmış olacağı buydu umarım hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri taşındım çok şükür herşeyi de hallettik yani yeni ev bana da iyi geldi sayılır eve alışmaya çalışıyorum , minik iklimde iyi yaramazlık yapıp duruyor yürütece koyuyorum onda biraz oyalanıyor 10 gün önce doktora götürdüm bu ay sadece 300 gr almış sormayın gerçi 10 gün falan hastaydı çok hiç birşey yemedi sonrada taşınma falan derken bide başımıza talihsiz bir olay gedi ablamın kızı rahatsızlandı yani doktorun dediği gibi bu ay stoktan yemiş 8 kilo 70 cm boyu olmuş bide ben bu ay grip aşısıda yaptırdım iklime ilk dozunu ikinci dozunuda bir sonraki ay yapcak doktor yani biz den bu kadar şimdilik siz anlatın bakim
Yaprak canım nasılsın ilaydam nasıl mavişim ?
ılsu canım nasılsın minik tuanacık ta umarım iyidir gerçi tel.konuştuk iyiydiniz
Adaşım canım sen çok kıymetlisin ve yılmayacaksın seni aramaya gücüm yoktu ama arayacağım en kısa sürede seni çok seviyorum kıymetlimsin sen
zeytin canım küsmüşün sanırım bak ben geldim sende gel artık eşin geldimi evi kolayladınız mı ne durumdasınız

Back