Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

teşekkürler teyzesi,
tuana da çok güzel olmuş, tam bir prenses valla.
aman nazar değmesin

canım çok geçmiş olsun, inşallah birdaha böyle bir şey yaşamazsın.
en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına almanı dilerim.
zor bir şey yaşadıklarımız gerçekten. ama sabredip beklersen amacına ulaşırsın.
burda birçoğumuz boş gebelik geçirdik. kimimiz kürtaj oldu kimimiz de düşük yaptı. bazılarımız tekrar hamile kaldı ve doğum bile yaptı, bazılarımızınki de eli kulağında inşallah.

valla canım bu boş gebelik genellikle erkeğin spermlerinin kalitesiz oluşundan kaynaklanıyor diye okumuştum biryerde ama yumurtanın da kalitesiz oluşu bir o kadar etkiliymiş yani çift taraflı bir problem. ama her zaman aynı şeyle karşılaşacaksın diye birşey de yok ki mesela ben boş gebelikten 5 ay sonra hamile kaldım ve doğum yaptım kızım inşallah 5 ayına girecek yakında. darısı sana ve senin gibi bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah. dediğin gibi Allah başka dert ve keder vermesin. sağlık ve huzurversin.

canım evet ben de takmıyacam artık, uzun boylu bizimkiler ve tombiş durmuyorlar malesef. ama böyle de çok güzeller. tabi herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları.

enfeksiyonu takip edicez canım. hafta içi usg çekilecek, antibiyotik bitince de tahlil yapılacak tekrar. inşallah bişey çıkmaz. insan endişeleniyor ya.

bizim doktor kahvaltı için sağılmış anne sütü veya mamayla dedi. inek sütü falan demedi.
sen de inek sütü verme canım. 1 yaşdan önce tavsiye edilmiyor. illa vermek gerekirse de sulandırıp verilebilirmiş. yani diyelim kadının sütü yok, mamayada maddi gücü yetmiyor neyapsın inek sütünü sulandırıp öyle vericek.

ya valla havalar çokmdeğişken, bir sıcak bir serin. bizimki de kalın şeylerle sıkılıyor. inceyle de üşüyecek diye korkuyorum. ortasını bulmam lazım. birkaç kat ince giydiriyorum ben de. dikkat etmek lazım.

al canım kendine de al. valla ben çıktıkça alıyorum, biraz kendimize de bakmamız lazım. tamam anne olduk önce bebişlerimiz ama kendimizi iyice salmamak lazım hihoyyyt.

aaa unuttum canım, ilaydanın alt dişleri patlamış mı ne kaşınıyor dr önce altlar çıkıcak dedi. çok rahatsız olursa jel alıp kullanabilirsiniz dedi .

ayrıca ben bugün adet oldum, hiç beklemiyordum. birkaç gündür ara ara leke gibi akıntı geliyordu. bugün de kanamay dönüştü. umarım çok zorlamaz beni

günaydın canlarım nasılsınız
kızlar meleklerinize maşallah canlarım allah analı babalı sağlıkla büyütsün
ben de ctesi hasta oldum 25 günde bir olmaya başladım yine kürtajdan sonra ancak düzene girdi
hepinizi çok özledim
diloşşş nasılsın canım
elif de çok girmez oldu
ilsu iklimsu yaprak öpüldünüz canlarım

ooooooooooooooooooo öyle kolay deil deseydin ilaydanın tahmininden çok anne yarısı var öyle hepimizi ikna edecek sonra ,
vallahi eşimde diyor ilerde evlenmek falan isterse alt katta ev tutacak ve günde en az 2 kez gelip bizi ziyeret edecekmiş

ya bacım bende yaklaşık 15 gündür kilotla çorapla yatırıyorum ve dediğin gibi uyanmalara daha da artı bide üst tarafınada 2 badi giydiriyorum çocuk ambalaj gibi oluyor belki ondan yatmıyorum aslında haklılarda ben 1-2 saatliğine bile giysem kilotlu çorabı bacaklarımı yiyor onlar tüm gece uyuyorlar ben de bakim bu akşma 2 eşofman giydirim kilotlu çorabı giydirmeyim bakalım uyuyabilecek mi ? ben uyanınaca altına bakıyorum burun ilacını sıkıyorum dij jelini sürüyorum mam hazırlıyorum yani hiç aklıma kıyafet falan gelmiyor klava:

evet bacım iklim ve ilayda çok yakın seyrediyor büyümeleri minik tuanacığın boyu biraz daha fazla ilerliyor ablalarına göre , canım hastalık zorlar çocuğu am açok şükür iştahı iyi diyorsun bazı bebekler hasta olduklarında lokma yemezler benim yiğenim öyle mesala iklimde yiyor çok ağır bir hastalık olmadı ama ateşlendiğinde falan sütünü içiyor çok şükür
bacım bugün sabah ilk kahvaltıısnı yaptırdım saat 9:30 gibi sevdi gibi küçük bir kase yaptım yedi hepsini sadce şıu yumurta konusunda biraz şüpheliyim eşim organik temanın yumurtasından almış dün bir arkadaşta bıldırcın yumurtası ile yap dedi ben normal yumurta ile yaptım bakim bir de doktora sorım gittiğimizde doktor bir kan birde idral testi istedi haftaya vermeye gideceğim o zamna sorarım tekrar :jeyyar:
canım benim eşimde ara ara bakıyor hafta sonları geceleri o ilgileniyor saat 3-4 kadar sonra ben kalkıyorum mamasını yedirir altını falan alır ama ben pek rahat edemiyorum hemen müdahale ediyorum oda kızıyor al o zamna sen bak diyor , :teytey:tutamıyorum şu çene mi

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haklısın çok :lepi::lepi:

ya çok tatlısın bacım ya alkisalkisalkisalkisalkisalkis

endişelenme hiçbir şey çıkmayacak allahın izni ile benim kızım atlattı hastalığı bu kadar iyi bakan bir annesi var ona herşeyden önce içini ferah tut bacım senin tüm düşüncelerin sütün ile bebeğe geçiyor testleri usg tertemiz çıkacak ,
bacım bende aptamilin devam sütü ile yaptım ablamda öyle dedi oda aptamil ile yapıyormuş bakalım yedi bizim kız vallahi 11:30 dan beri yatıyor bayada tok tutuyor sanırım uyutmadan biraz anne sütü verdim gerçi ama bu muhallebi tarzı şeyler tok tutuyor bacım sen muhalebiyi kendin mi yapıyorsun hazır mı alıyorsun ben aptamilin kini veriyorum ama çok pahalı 3-4 kere anca gider 9 ytl falan arkadaşım arı mama diye bir marka varmış onu ver diyor oda bebeğine veriyormuş kutusu 3 ytl falanmış ve daha tok tutuyormuş ondan mı alsam acaba sen muhalebiyi nasıl hallettin ay çok masraflı bunlar kahvaltı için cicibeb pekmez organik yumurta aptamil ayyyyyyyyyyy vallahi benim bukadar masrafım yok ,
canım dün aldım baya bişeyler kendime bende çıktıkça biraz biraz alıyorum ama bu sefer baya aldım bayram sonu indirimde vardı sorma benimde kuaföre gidip saçımı boytamam lazım ama üşeniyorum haftaya giderim belki biraz bakim kendime dün alış vreişte bir hatun gördüm bebeği 3 aylık bir makyaj bir bakım göreceksin ablam diyor bak kadına naısl bakımlı sen 70 yaşındakiler gibisin ayyyyyyyyy dedim ben bitmişimmmmmmmsositososito

ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok heycanladım şimdi bak minik prensese büyümüşte diş de patlatmış , biizm ikliminde alt damakları baya beyazlamış doktor az kalmış çıkacak dedi ben jel kullanıyorum günde 2-3 kez bir de doktor suda eriyen bir ilaç verdi diş için dişlerin çürümesini engelliyormuş onu kullanıyorum hergün

canım gözün aydın adet olduysan şöyle birz daha rahatlarsın piskolojik olarakta adet olamayınca ister istemez stres oluyorsun , inş. zorlamaz tatlım doğum öncesi nasıldı bilmiyorum adetin ama benim aynııs ağrılı ve kanamalı hiç değişmedi

günaydın canım bizde seni çok öpüyoruz

haklısın canım, ilaydanın teyzelerinden onay almadan olmaz bu iş,
başlık parası falan da mı istesek naapsak :roflol:

kız senin eşin içgüveyi alacak desene delikafadulden, valla ben de öyle isterim, mavişim ayrılmasın benden ama şimdiki nesil pek havalı, kabul etmezler gibi geliyor. bakıcaz bakalım.

çıkar canım çıkar, bunalıyorlar bence.
mevsime uygun bir pijama altına da kısa çorap giydir.

uyku tulumu falan mı alsak ya, dırımkızı almış, fotolarını falan da koymuş hoşuma gitti valla biz de alalım ya, kışın özellikle üstlerini açarlarsa hasta olurlar Allah korusun.

canım o burun ilacı ne ki ya, neden kullanıyorsun, burnu mu tıkalı, hani şu deniz suyu spreyi falan diyorlar ondan mı, bide sen buhar makinesi almışmıydın, ben de kışa kadar almak istiyorum, kaloriferler odayı çok kurutuyor, kışın ben bile gece rahatsız oluyorum. o yüzden alıcam,
bide canım şu diş jellerinin isimlerini yazsana bana, bizim doktor şuan daha erken, gerek yok ama gerekirse yazarım dedi.

canım valla maşallah aman nazar değmesin kuzuma,
ilayda 2,5 saat arayla yaklaşık 150 cc mama, muhallebi ve meyve karışımı yiyiyor.

muhallebi hazır canım, bebelacın, sütlü pirinçli meyveli muhallebisi, bizimki sevdi. üzerinde 4. aydan itibaren yazıyor diye eşim onu almış. fiyat olarak da normal yani, 5 tl civarı sanırım. zaten mamamız epey pahalı bahsetmiştim ya 400 gr şey 19.8 tl. bide muhallebiye o kadar para veremem. hero baby ler var daha ucuz ama nasıldır bilmem. bide sevmez elşmde kalır. o yüzden hero babynin sitesine yazıp numune istiycem. isteyenler olmuş gönderiyorlarmış. bakalım ben de deniyeyim.

kahvaltınız da hayırlı olsun bu arada.
inşallah hep böyle yer ve yarar prensesime. bakalım biz de 2-3 hafta içinde başlarız. 5,5 aylık olunca başla dedi dr. tabi yavaş yavaş başlamak lazım. bi de her ürünü tek tek vermek lazım ki alerjik bişey oldu mu hangisinden diye anlamak lazım.
ha bide yumurtanın sadece sarısını veriyorsun dimi canım, beyazını verme sakın.
aman ben de tereciye tere satıyorum valla, kusura bakma tatlım :tomato:

yaprakcım dişiniz çıkmaya hazırlık yapıyor amanında amanın .. ay ne güzel ya.
kilotlu corapla yatırdığınızı söylemişsiniz bende kilotlu çorap giydiriyorum veyahut çift kat altlık giydiriyorum evler iyice soğumaya basladı .

bizde bgn sağlık ocağına gittik 5700 gr çıktı 200 gr giysileri dedi 5.5 kg olmuş .12 günde 500 gr almış baya sevindim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…