- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #9.281
annemlerin balkonda salıncak keyfi yaparken
canım yolculuk güzel geçti hep uyudu çok şükür .
geçmişe pek bakamadım yaprak rahatsız mı ya da ilayda ? Merak ettim
herkese selam.
geçmişi okuyamadım, ilayda şuan uyuyor ama her an uyanabilir, o yüzden çıkmak zorunda kalabilirim.
sabah gittik kontrole, doktorumuz iyi gördü mavişi, küçük kuş üzümü diye sevdi onu.
yine az kilo almış ya, 6600 gr, 66 cm.
doktor normal diyor ama bana nedense az geliyor. taktım şu kiloya.
başka bir topikte bursalı bir arkadaş var, kızı prematüre doğmuş, 28 haftalık falan sanırım, 1 kg civarında doğmuş, dün topiğe fotosunu eklemiş kız tosun gibi tombul bişey maşallah. ne yediriyorlar bilmiyorum. sadece anne sütü alıyor diyor bide. sütleri yağlı herhalde. benimki hem süt, hem mama, şimdi bide ek gıda ama 500-600 gr ı geçemedik gitti. bünye meselesi demekki bu şekilde kabullenicem artık napalım. sağlıklı olsun yeter.
enfeksiyon için kültür yaptırmıştık, bişey ürememiş çok şükür ama dr takip edilsin bir süre, üreme olmadı diye ihmal etmeyin dedi. üriner usg istedi. çektiricez. 6 aydan önceki idrar yolu enfeksiyonları ciddiye alınıp izlenmeliymiş. antibiyotik bitince tahlili takrarlanacak. kilosu normal ama sizin istediğiniz gibi kilo almamasının altında yatan sebep bu da olabilir dedi. çünkü ilayda maşallah iştahlı bir bebek. ne versek alıyor, ama bünye veya bu enfeksiyon onu şişmanlatmıyor.
2-3 hafta sonra kahvaltı vermeye başlayın dedi. önümüzdeki hafta da rota aşısının 2. dozunu yaptırıcaz.
iklimsu canım senin bahsettiğin aşıyı sordum, zatüre aşısını sağlık ocakları da yapıyormuş. yani bize de yapılmış ya da yapılacak olabilir. 5. ayda öyle ekstra bir aşı yok dedi. sadece rotayı hatırlattı. onu unutmayın dedi. zaten aklımızda, onu yaptırıcaz.
yani şimdilik aklıma gelenler bunlar.
dr dan çıkınca annemlere uğradık, orada oturduk biraz, sonra alışverişe gittik. kendime mevsimlik bişeyler aldım, bebişe bişeyler aldık, evin ihtiyaçları vardı onları aldık. havada güzeldi, gezmiş olduk. ilayda da hava aldı. gezerken hiç huysuzluk etmiyor kime çekmiş ki :roflol:
valla bu bebişler seviyor gezmeyi. havalar soğumadan bol bol gezdirmek lazım aslında ama zaman lazım tabi.
işte böyle kızlar. biraz geçmişi okuyayım. ilayda uyanmazsa yazarım yine uyanırsa da gece gelirim yine.
merhaba kızlar. aranıza yeni katıldım.dün 9 haftadan sonra tıbbi tahliyeyle gebeliğim sonlandırıldı. nedeni embriyonun görülmemesi yani malumunuz boş gebelik. atlatmaya çalısıyorum. neye üzüleceğimi şaşırmış durumdayım ortada bebek yokmuş. geride hayalkırıklığı kaldı... ALLAH tan sağlık ve sükunet diliyorum. bu arada bu sayfalarda bebek resimleri gördüm, ALLAH bağışlasın ailelerine... geleceğe dairse planım yok. şuan tam cevabını alamadığım sorular var merak ettiğim. boş gebeliğin nedeni nedir, sanırım tıp dünyası ve doktorum da tam cevabını bulamamış durumda ki farazi bilgiler var elimde... ALLAH başka dert vermesin inşallah...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onu çok ttalı maşalllah gözleri bittim vallahi yaprak hergün daha da güzelleşiyor bu kız çok canlar yakacak annesi haberin olsun mavi boncuğum benim kıyafetleride çok yakışmış hele bandına bayıldımallahım nazarlardan saklasın kızımı benim
ay canım gece uyumamanın ne demek olduğunu ban sor zombi gibi oluyorum çok zor bne iklimin odası ve yatak odası arasında mekik dokuyorum seni çok iyi anlıoyorum bizimki de bazen akşamları 20-21 gibi uyuduğunda saat 2 den sonra her saat başı uyanıyor sabah kadar yeterli uykusunu alıyor sanırım bende akşamları 22:00 ye kadar oyalıyorum bizim kızın gündüz uykusu yok denecek kadar az bide ufacık bir sesde hemen uyanıyor ayyyyyyyyyyyyyyyy yine başladım bende şikayete yaprak sende kendimi görüyorum delikafaduldendelikafadulden
çok sevindim makinan tamir olmuş sonunda hayırlı uğurlu olsun bundan sonra ev aletlerine gözümüz gibi bakmalıyız bulaşık çamaşır mak.süpürge falan onlar olmazsa biz varya biteriz.
ohhhhhhhhh ohhhhhhhhhh afiyet olsuncokacimcoook kahvaltınız
çok teşekkürler teyzesi kızımız büyüyor vallahi ilk resimleri ve şimdikilerine bakınca anlıyorum ,
çok şükür gelişimi iyi doktorumuz memnun 700 gr almış boyuda yaklaşık 3 cm uzamış doktorumuz bu gelişime bakılırsa boyu ortalamanın üzerinde olacak diyor ortalam 1.65 cm falan sanırım bizim kız beni boyda geçecek tepeden bakcak bana :gitme:+
bacım kahvaltı beni korkutuyor bizim kız ilk uyandığında anne sütü almak istiyor mama bile kabul etmiyor bide ilk beslenmesi 9:30 gibi falan oluyor doktor 8-9 gibi diyor vallahi zor gibi bende hep rejimlere başlanırken ve büyük karraları yürürlüğe sokmak için p.tesi beklenirya bende onu bekliyorum bide hafta sonu tuzsuz peynir alim öyle başlarım kahvaltı çok önemli dedi doktor hemen başla dedi :roflol:
yesin mavişim benim ,oğurt çok yarralı bide annesi ellleri ile mayalıyor yemez mi miniğim bende meyveyi milupanın kayısı muzunu veriyorum elma şefatliden bıktı artık ara ara deştiriyorum aa ben hiç muhallebinin öyle hazırını görmedim hemde tahıllı bende bi bakim buralarda varsa alim hemen ben aptamilin yeni çıkanları varya onları veriyorum sevmiyor pirinçli sütlü tahıllı sütlü yok midesini bulandırıyor bi senin aldığından denim
allahın izni ile gidin gelin canım hastalığıda geçmiştir şimdiye kadar yarın gelir gelmez yaz ben merak ederim .. güzel haberlerle döneceksin
bide leke yapıyor artık kıyafetleri özellikle beyazlar çıkmıyor biriktirince hemne yıkamak lazım vallahi üşeniyorum o yüzden yıkamıyorum ve çıkmıyor bile lülülülülülü
ahhhhh bacım sana diyorum beklentilerini yüksek tutunca ondan sonra üzülüyorsun bak söylüyüncede yapıyormuş eşin sende sürekli söylen :sm_cool::sm_cool:
kızlar tam yazılarınızı okuyup cevap yazıcaktım ki nihal aradı parktayız gel diye bende 5 de vınnnn tabi
şimdi yazıyorum bende cevapları
kocaman öpüldünüz güzel hatunlar
bi şey diyemiyorum ben yaaaaaa
gelin kaynana toprağından olurmuş derler duydunuz mu hiç böyle bi şey
tam bize göre işte
kaynanası da güzel gelini de
kırkbin kere maşallah prensesime
kısss korkulur valla senden
vay o servis elemanının haline gözümün önüne geldi de
ayy çok tatlısın yaaaa
tam cadı allama laelaelaelaelae
ayy evet inş. bulanmaz yaaa nihalinde bulanmadı anneminde bulanmamış hiç ama varsın bulansın bee yaprakım şimdi çektiklerimin yanında bulantı aslında hiç kalır
olsun canım, o minikler için herşeye değer. sana bile vız gelir o bulantılar. hiç düşünme.
sorma yaprak teyzesi bayıldım bittim onu öyle kanguruda parkda görünce ama full uyumuş akıllı çok uykucu kıslarr yaaa nihal diyor ki evden çıkarken uyanıktı apartmandan çıkarken uyudu eve giridk hala uyuyordu valla kızlar yaaaa buldu temiz havayı tabi bizde sayesinde keyif yaptık ana-kız çaylarımız içtik parkta annem pek keyifliydi sormayın
yaa ben eridim bittim burda yaaaa
tuşlara basıp yazmaktan başka bi şey gelmiyor elimden
kurbanlar olsun ona ciciannesi yerim ben onu yaaaaa
kırkbinkere maşaşallh maviş prensesime
bu nasıl göz böyle yaaaa
yarabbim allahım nazarlardan korusun
3 prensesimimi 1 prensimi
daha öncede söylemiştim bacım sen bana kesin doğru teşhisi koyuyorsun ben deliyim delikafaduldendelikafadulden hem zırrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyyyyyyyyyy yerim ben seni maviş kaynana bu güzel kalbin bu güzel yazıların canım benim heran dilimdesin her an kalbimdesin tüm kalbimle dua ediyorum senin için sen bütün güzellikleri hak ediyorsun
ver gazı bize yakında yaprakla beraber burdan uçacaz haberin olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?