7 haftalık hamileyim, 6+2'de ki kontrolde kese görünfü fakat yolk kesesi ve bebek görünmedi henüz, 6+1'de başka bir dr gittik hcg istedi gün aşırı ilki 3292 çıktı ve kese 8.92mm'di, ilk dr beni endişelendirdiği için ikinci hcg tahlilini yaptırmadan başka bir dr gittim telaştan, herşey yolunda dedi,bu c.tesi tekrar gidicez, yaşadığım boş gebelik mi acaba?
Boş gebeliği yaşadım ben..8.haftada 11 mm idi ve içi boştu.bhcg arttı ama bebek yoktu.ama gebeliğe dair hiçbir belirtide yoktu.goğüslerim şişmedi ağzımın tadı değışmedi vs.7 haftalık hamileyim, 6+2'de ki kontrolde kese görünfü fakat yolk kesesi ve bebek görünmedi henüz, 6+1'de başka bir dr gittik hcg istedi gün aşırı ilki 3292 çıktı ve kese 8.92mm'di, ilk dr beni endişelendirdiği için ikinci hcg tahlilini yaptırmadan başka bir dr gittim telaştan, herşey yolunda dedi,bu c.tesi tekrar gidicez, yaşadığım boş gebelik mi acaba?
Bu Cumartesi neler olacak bakalım, merakla bekliyorum, en son görünen 8.9mm'di
ben 6+1 de bebegı gormeye gıttım ama sadece kese vardı ve 5 bucuk haftalık gozukuyordu.. 1 hafta sonra gel dedi. 7 falan oldugumda gıttım bebege 6+1 gozuktu bebek vardı kalp atısı baslamıstı.. bos gebelık degıldır ama gerıden gelıyor olabılır benımkı neredeyse 1 hafta farklıydı ilk başlarda
bu arada bebegı gordugumde bebek 4 mm ıdı kese 14 mm ıdı
Doktor hesapladıBu söylediğiniz haftayı siz mi hesapladınız ? Eğer sizin hesabınızsa geç döllenme olmuş olabilir
Göğüslerimde ağrı var, çok çabuk yoruluyorum, normalde çabuk üşüyen bi yapım var, ama sıcak geliyor klimaya rağmenBoş gebeliği yaşadım ben..8.haftada 11 mm idi ve içi boştu.bhcg arttı ama bebek yoktu.ama gebeliğe dair hiçbir belirtide yoktu.goğüslerim şişmedi ağzımın tadı değışmedi vs.
Dış gebelikte geçirdim onda tum belirtiler vardı maalesef ameliyat oldum
Hakkinda hayırlısı olsun canım beklemek belirsizlik zor allah sabretme gücü versin
Şu an 6 aylik gebeyim ve bu bir mucize bebek.yaşadiğım onca acı tecrübeden sonra bu allahın bir lütfu
Göğüslerimde ağrı var, çok çabuk yoruluyorum, normalde çabuk üşüyen bi yapım var, ama sıcak geliyor klimaya rağmenBoş gebeliği yaşadım ben..8.haftada 11 mm idi ve içi boştu.bhcg arttı ama bebek yoktu.ama gebeliğe dair hiçbir belirtide yoktu.goğüslerim şişmedi ağzımın tadı değışmedi vs.
Hakkinda hayırlısı olsun canım beklemek belirsizlik zor allah sabretme gücü versin
Şu an 6 aylik gebeyim ve bu bir mucize bebek.yaşadiğım onca acı tecrübeden sonra bu allahın bir lütfu
Karından bakılmıştı, yarın kontrol günümUltrasonu vajinadan yaptıysa o hcg degerinde fetusun görülmüş olmasi gerekirdi. Karindan yaptiysa gorunmeyebilir.
Tam tersi erken döllenme gibiydi çünkü adetime 8 gün varken yapılan kan tahlilinde hcg değerim 13.1 çıkmıştı, erken gebelik demişlerdiÇok çok çok erken.umutsuzluğa kapılmayın. Geç dollenme olmuştur.
Bekleyin dahaT
Tam tersi erken döllenme gibiydi çünkü adetime 8 gün varken yapılan kan tahlilinde hcg değerim 13.1 çıkmıştı, erken gebelik demişlerdi
Boş gebeliği yaşadım ben..8.haftada 11 mm idi ve içi boştu.bhcg arttı ama bebek yoktu.ama gebeliğe dair hiçbir belirtide yoktu.goğüslerim şişmedi ağzımın tadı değışmedi vs.
siz bilirsiniz çok örnek okuduğum için söyledim.
Dış gebeliği 2015 nisanda yaşadım.boş gebeliği 2016 mayısta yaşadım.iki kez tüp bebek denedim ilkinde dış gebelik geçirdim.ikinci tüp bebekte 2016 aralikta negatif oldu.ikinci tup bebekten sonramerhaba
kaç ay sonra hamıle kaldınız , dış gebelıkten sonramı yoksa boş gebelıkten sonra mı şimdiki bebegınıze hamıle kaldınız ?
saglıkla dogsun kucagınıza alırsınız inşallah,
Dış gebeliği 2015 nisanda yaşadım.boş gebeliği 2016 mayısta yaşadım.iki kez tüp bebek denedim ilkinde dış gebelik geçirdim.ikinci tüp bebekte 2016 aralikta negatif oldu.ikinci tup bebekten sonra
2017 ocakta doğal yoldan gebe kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?