- 6 Şubat 2015
- 334
- 141
- 38
- 39
- Konu Sahibi nazife_fth
-
Sizin ilkmiAmiiin cumlemize. Aslında düşününce yıllarca bebek isteyip olmayanlar var bu halimize de sukur
Evet daha yeni evliyim zatenSizin ilkmi
benim çok yükseldi 1 hafta önce 16000 lerdeydi dün sabah itibariylede bulantılarımda başladıarkadaşım sana ne dediler.Beta hcg artışın nasıldı benim beta değerim yüzde 30 anca artıyor dr bu bebek olmaz dedi.Değerim en son 1800 deydi.Kese var sata göre 6+3 olması gerekirken kese 2 hafta geri çıktı.Böyle gebelikler inan bizim gibi durumda olanlara umut oluyor
Benim goguslerim de öyle. Ama kilo veriyorum. Ben bugün doktora gidiyorum. Dua edin bana kizlarAynen beklemek zor.cumartesi gelsede nolucaksa olsa.cunku goguslerim hamileligi gercek sanip felaket sisti.
Allah yardimcin olsun.nolcak bizim bu halimiz.rabbim baska dert vermesinBenim goguslerim de öyle. Ama kilo veriyorum. Ben bugün doktora gidiyorum. Dua edin bana kizlar
Bebek varmis ama 6 hafta once kalbi DurmusAllah yardimcin olsun.nolcak bizim bu halimiz.rabbim baska dert vermesin
Ahhh canim cok uzuldum.benimde boyle mi acaba.cok zor bi durum.zaman en iyi ilac sabredicez artikBebek varmis ama 6 hafta once kalbi Durmus((
İnşallah seninki yasiyordur. Beni acilden yatis yaptilr kasik agrim ve istifra olduğu için. Yarin muhtemelen kürtaj yapcaklarAhhh canim cok uzuldum.benimde boyle mi acaba.cok zor bi durum.zaman en iyi ilac sabredicez artik
Canım benim öncelikle çoook geçmiş olsun.Benim de ilk gebeliğimdi ve boş gebelik nedeniyle bugün kürtaj oldum.doktoruna güveniyorsan korkma uyutulmam işlem uyanmam tam 20 dk sürdü.biraz dinlendim.hafif adet ağrısı gibi ağrım vardı o kadarcık oda ağrı kesiciyle geçiyor.ben kendimi baya alıştırmıştım artık.Şuan da çok şükür iyiyim.İçini rahat tut.çok basit bi işlem.doktorum ilk adetten sonra beklemenize gerek yok.çocuk düşünebilirsiniz dedi.eskidenmiş çok beklemeler dedi.tabi vücut hazırsa hamile kalırsın burda çok okudum kürtaj olup adet olmadan hamşle kalanı.Allaha emanet ol.Herşey Allah'tan.İnşallah seninki yasiyordur. Beni acilden yatis yaptilr kasik agrim ve istifra olduğu için. Yarin muhtemelen kürtaj yapcaklar
Bana bugün doktor 4 ay korunun dedi. Ama kurtaji yapacak olan doktor ne diyecek bilmiyorum. Hayirlisi tabiki nasipten öte yol gitmez. Ben de bayaa alistirdim artik.kendimi.Canım benim öncelikle çoook geçmiş olsun.Benim de ilk gebeliğimdi ve boş gebelik nedeniyle bugün kürtaj oldum.doktoruna güveniyorsan korkma uyutulmam işlem uyanmam tam 20 dk sürdü.biraz dinlendim.hafif adet ağrısı gibi ağrım vardı o kadarcık oda ağrı kesiciyle geçiyor.ben kendimi baya alıştırmıştım artık.Şuan da çok şükür iyiyim.İçini rahat tut.çok basit bi işlem.doktorum ilk adetten sonra beklemenize gerek yok.çocuk düşünebilirsiniz dedi.eskidenmiş çok beklemeler dedi.tabi vücut hazırsa hamile kalırsın burda çok okudum kürtaj olup adet olmadan hamşle kalanı.Allaha emanet ol.Herşey Allah'tan.
Hepinize geçmiş olsun. Ekim ayında bende boş gebelikten 9+2 de kürtaj oldum maalesef. Doktorum çok profesyoneldi sağolsun ilk gebelik olduğu için kürtajı çok özenle yaptığını ve herhangi bir sorun olmadığını hatta 2. deneme için ara vermeye gerek bile olmadığını söyledi. Kürtajdan tam 1 ay sonra ilk adetimi oldum ve 2. ayımda tekrar hamile kaldım şükürler olsun. Şuan 12 haftalık hamileyim. Bu kadar çabuk olacağını düşünmüyordum daha doğrusu tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyordum ama Rabbim "ol" deyince her şey oluyor. Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah.
rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı naip etsin inşallah.bende sizin gibi ekim ayı sonunda kürtaj oldum boş gebelikten...doktorum bana 2 ay düşünmeyin dedi gebelik o yüzden biz düşünmedikk.ocak ayında tekrar başladık düşünmeye.geçen ay olmadı bu ayda adet tarihime bi hafta var ama inşallah szin gibi hemen hamile kalırım...ben de çok korkuyoum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan....
Kürtaj oldum
Seni anlayabilirum ne desek aklındaki sorular cvp bulmuyor, ALLAHIN takdiri geçmiş olsun.Kürtaj oldum
geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınKürtaj oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?