bos gebelik mi???

İnsall
burda okumuştum bi arkadaşa daha boş gebelik demişti kız 10 gün perişan oldu belkide. kalp atışı illah hemen duyulacak diye bişe yok. inş 8. 9.haftada duyabilirisn. üzülme sakın.bence özele git.malesef devlet hastçbazı dr.lar iç karartmaktan başka işe yaramıyor. Üzülme bebşin seninledir :) :KK66:[/QQUOTE
İnşallah cok dua ediyorum :KK43:

burda okumuştum bi arkadaşa daha boş gebelik demişti kız 10 gün perişan oldu belkide. kalp atışı illah hemen duyulacak diye bişe yok. inş 8. 9.haftada duyabilirisn. üzülme sakın.bence özele git.malesef devlet hastçbazı dr.lar iç karartmaktan başka işe yaramıyor. Üzülme bebşin seninledir :) :KK66:
İnşallah cok dua ediyorum bunun icin

Canim seninle muhtemel digum tarihimizde ayniymis.sen ayin kacinda gidiceksin doktora.bana14 subatta gel dedi.bebek gorunmezse cok uzulucem.simdiden umudum yok aslinda.kanaman var mi.benim arasira kanamam oluyor.

Canim seninle muhtemel digum tarihimizde ayniymis.sen ayin kacinda gidiceksin doktora.bana14 subatta gel dedi.bebek gorunmezse cok uzulucem.simdiden umudum yok aslinda.kanaman var mi.benim arasira kanamam oluyor.
Tatlim ayin 19 unda gitmem gerekiyor benim. Kanamam yok yani bi hafta kadar leke oldu ama geçti sukur. İnşallah bebek sagliklidir yani bu kez kalp atislarini duyarix. Acikcasi benim de umudum yok. Yani bebek yokmuş gibi artik :KK43:

Benim basimdan 3 ay öncegecen hadiseyi anlatmak istiyorum ggünüm geçmişti ve devlet hastanesine gittim kan alindi hamilesin ama dış olma olasiligi çok yuksek dendi bir daha kan aldılar cumartesi pazar geçmek bilmedi evde duramiyordum pazartesi gittik doktor yok ve tahlili alip özelbir hastaneye goturduk ;oda ne dış ggebeliği saglikli bir gebeliğin var dedi gerçi bende çok inanmiştim dış gebelik olduğuna kizimda bulantilarim ilk günlerde baslamisti 2 aylık olacaktı ama bulanti falan yoktu

Ben de kusma bulanti hic bi belirti yok sadece goguslerim sis ve hassas,birazda kanamam var.bilmiyorum ki 2 hafta once gec dollenme dedi doktor sonra 7+6 haftalik dedi.bosssssssss bossssss ici bosss.nasil anlamadik ki herkes saskin.ici bos ise kese neden buyuyor????.beklicez artik.kurtaj ne kadar acaba.para ugruna yapmasin bu doktor.

Ben de kusma bulanti hic bi belirti yok sadece goguslerim sis ve hassas,birazda kanamam var.bilmiyorum ki 2 hafta once gec dollenme dedi doktor sonra 7+6 haftalik dedi.bosssssssss bossssss ici bosss.nasil anlamadik ki herkes saskin.ici bos ise kese neden buyuyor????.beklicez artik.kurtaj ne kadar acaba.para ugruna yapmasin bu doktor.
Bana özelde gittiğim doktor dese aklima parasi için diye gelirdi ama devlet hastanesindeki doktor dedi bos olabilir diye. İste geç döllenme olabilir diye de 19 şubatta tekrar gel dedi. Sanirsam geç dollenmeyse eğer o zaman duyulabilirmis kalp atisi. Ozeldeki doktoruma daha gitmedim simdi de okul basliyor is basi yapcam cok zor giderim ama hayirlisi bakalim :KK43:

[QUOtestinde de hamile olarak gorunuyorsun herşeynormal halinde seyrediyomus tek eksik olan ve oönemli olan bebek bana doktor erken teşhis edilmesidebir şans demisti yani şansliymişim post: 39310371, member: 653490"]Ben de kusma bulanti hic bi belirti yok sadece goguslerim sis ve hassas,birazda kanamam var.bilmiyorum ki 2 hafta once gec dollenme dedi doktor sonra 7+6 haftalik dedi.bosssssssss bossssss ici bosss.nasil anlamadik ki herkes saskin.ici bos ise kese neden buyuyor????.beklicez artik.kurtaj ne kadar acaba.para ugruna yapmasin bu doktor.[/QUOTE]
Kan testindede

[QUOtestinde de hamile olarak gorunuyorsun herşeynormal halinde seyrediyomus tek eksik olan ve oönemli olan bebek bana doktor erken teşhis edilmesidebir şans demisti yani şansliymişim post: 39310371, member: 653490"]Ben de kusma bulanti hic bi belirti yok sadece goguslerim sis ve hassas,birazda kanamam var.bilmiyorum ki 2 hafta once gec dollenme dedi doktor sonra 7+6 haftalik dedi.bosssssssss bossssss ici bosss.nasil anlamadik ki herkes saskin.ici bos ise kese neden buyuyor????.beklicez artik.kurtaj ne kadar acaba.para ugruna yapmasin bu doktor.
Kan testindede[/QUOTE]
Valla benim bugün sabah bulantılarım oldu ama bilmiyorum da bende boş oldugunu duyduktan sonra gebe gibi hissedemiyorum hiç

bnadda dedıler bk hamıleyım sıkıntı etme bekle
arkadaşım sana ne dediler.Beta hcg artışın nasıldı benim beta değerim yüzde 30 anca artıyor dr bu bebek olmaz dedi.Değerim en son 1800 deydi.Kese var sata göre 6+3 olması gerekirken kese 2 hafta geri çıktı.Böyle gebelikler inan bizim gibi durumda olanlara umut oluyor

arkadaşım sana ne dediler.Beta hcg artışın nasıldı benim beta değerim yüzde 30 anca artıyor dr bu bebek olmaz dedi.Değerim en son 1800 deydi.Kese var sata göre 6+3 olması gerekirken kese 2 hafta geri çıktı.Böyle gebelikler inan bizim gibi durumda olanlara umut oluyor
bhcg kctı bilmiyorum 6 hftada gittim bna kese büyük ama içi boş aldır dedıler sonra kndi doktoruma gittim gec döllenme olabilir 8 hftadan önce aldırma taraftarı degılım dedı gercektende 8 hftada kalbi attı

ogrencilerimde teselli bulucam
Benim basimdan 3 ay öncegecen hadiseyi anlatmak istiyorum ggünüm geçmişti ve devlet hastanesine gittim kan alindi hamilesin ama dış olma olasiligi çok yuksek dendi bir daha kan aldılar cumartesi pazar geçmek bilmedi evde duramiyordum pazartesi gittik doktor yok ve tahlili alip özelbir hastaneye goturduk ;oda ne dış ggebeliği saglikli bir gebeliğin var dedi gerçi bende çok inanmiştim dış gebelik olduğuna kizimda bulantilarim ilk günlerde baslamisti 2 aylık olacaktı ama bulanti falan yoktu
arkadaşım benimde umut yok diyor doktor yüzde 99 olmaz diyor.Dediğin gibi benimde kızımda bulantım çok oldu ama bunda hala yok sadece kasık ağrısı ve göğüslerde hafif ağrı.Senin şuanki durumun ne bir de kan değerlerin neydi?

Pa
bhcg kctı bilmiyorum 6 hftada gittim bna kese büyük ama içi boş aldır dedıler sonra kndi doktoruma gittim gec döllenme olabilir 8 hftadan önce aldırma taraftarı degılım dedı gercektende 8 hftada kalbi attı
Paha biçilmez bir mutluluk bu :) Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.İnşallah bende bir mucize yaşarım

TE="sevgicicegim, post: 39316255, member: 658657"]arkadaşım benimde umut yok diyor doktor yüzde 99 olmaz diyor.Dediğin gibi benimde kızımda bulantım çok oldu ama bunda hala yok sadece kasık ağrısı ve göğüslerde hafif ağrı.Senin şuanki durumun ne bir de kan değerlerin neydi?[/QUOTE]ben bos gebeliği 4 sene önce yasadim 3 ay öncede uçakla memlekete gittim iner inmez bebisimde yavaşca beni terk etti özel doktora gidip sordugum halde ama sırtim çok agriyordu ve kanamam başladigi halde doktor iğne vurup bir sıkinti yok uçağa binmende dedi

Benim 4 sene içinde bir bos gebelik bir sağ bir düşüğum oldu kizin illa kardeş istiyor Rabbim YARDIMCINIZ olsun hayirli saglikli salih evlatlar nasip etsin insallah

X