Boş gebelik mi kafayı yiyeceğim...

Yalnız ben usg de eşini görüyorum şuan. Boş gebelik olamaz. Orda ya işte. Geç yerleşme olabilir. Hcg kaç. Artışı nasıl.
Sırasıyla hamileliğimde önce dış sonra mol gebelik dediler 4 buçuk yaşında oğlum. yaşadığım stresi siz yaşamayın bence sakin sakin bekleyin.

Hayır yok... sadece kahveyi çok çok severdim şimdi içemiyorum bile. Bi de aşırı uyuyorum
Daha bismillah canım benim mesela adetin en son 15 de mi oldu belki yumurtlama tarihin 21 günü oldu adete 1 hafta kala olmuşsa dollenme martin 7 si gumibi yumurtalaysa üzerinden 14 gun geçmişe gebe olduğun tarihi ögrendigin gun martin 21 işe anca kese olismustr

Ağlıcam ya beni o kadar rahatlattınız ki allah razı olsun

Keseyi gördü doktor dün ama bebeği görmemiş inşallah geç döllenme olmuştur

Bide yarın kan vereceğim en son 5000 di galiba hatırladığım aptal oldum ki...

Keseyi gördü doktor dün ama bebeği görmemiş inşallah geç döllenme olmuştur
Iki hafta sonra yada 1 hafta sonra kesinleşir gönlünü ferah tut. Bak ben kasım 7 sinde adet oldum yumurtlama tarihin 28 şeymiş ayim sonlarına doğru gebe oldum gecikmenin 3 günü öğrendim 6 günüde kanda 200 cıktı gecikmenin 14 günü kese görüldü canım sabır et

Canım k bakma çok yorum yaptın kesene baktım tam rahmin ortasına yerleşmiş maşallah yuvarlak buda sağlıklı olduğu gösterir herşey gönlünce olur

İnşallah öyledir ultrason fotoğraflarım görünüyor mu bu arada ? Bi bakabilir misiniz tecrübeli olduğunuz için fikrinizi merak ediyorum
İlk fotoda attığın görüntü gibiydi benim de ilk
Ama kalp atışını duyduğumda nasıldı onu hatırlayamadım bulamadım da
Bir de benim beta hcg çok az yğkseliyorsu o nasıl senin ?

Canım büyük olan kesede küçük bir halka varya o doktorlarin tabiiri ile yolk kesesi ve onun yaninda bebek oluşacak inşallah.
Kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah.
Doktorlar ilk önce kötüyü söyler biliyorsun ki.
Çokça dua ve sabırla bekle sadece.
Allah'ın izni ile bebeğin büyüyecek inşallah

Sizi çok çok iyi anlıyorum ama anne olmak sakin olmayı gerektirir:) bana 6+2 için ultrason görüntüsü normal geldi ama crl görmedim yani bebeğin boy ölçümünü ultrasonda göremedim . Her şey çok güzel gidince hiç sorun yasamayacaginiz anlamına gelmiyor o yüzden hem meleğinizi hem kendinizi strese sokmayın. Rabbim saglikla sıhhatle nasip etsin inşallah. Benim arkadaşıma Dr bebek sağlıklı değil kese dağınık dedi şuan sağlıklı bi meleği var ,bana her şey çok güzel dedi yoğun kanamayla hastanede yattım . Siz inanın önce imkansız diye bir şey yok ama olumsuza da hazırlıklı olun .ben şuan 11 haftalık hamileyim riskli geçiyor başlarda çok üzüldüm göz yaşım dinmedi ama bana böylesine bir mutluluk yaşattı ben yine de sukrediyorum veren o almaya gücü olan da o . Ben dua ediyorum herkes için meleklerimiz içimizde kaç haftalık olursa olsun evlat açısının nasıl iç kavurucu bir şey olduğunu anladım Rabbim kimseye yaşatmasın.

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim çok moralim bozuk şuan hastanedeyim yatış verdiler. 7 haftalık hamileyim bugün banyoda gözüm karardı düştüm beta hcg yaptılar tekrar 1000 çıktı 10 gün önce 8320ydi. Nolacak şimdi yok mu bebeğim

Ilk doktora gittigimde bu bebek sagliksiz dedi kesen cok kotu orantisiz dedi ama bir damar atimi goruyorum duracak ama bekleyelim icimiz rahat etsin dedi. Ikinci kontrolde bebegi tam olarak gorduk ve kalp atisi aldik yinede umut vermedi durur dedi kesen hic buyumemis dedi bebek 9 haftalikken kese 7 haftalikti bebek keseyi tamamen kaplamisti yani doktorlar en kotuyu soyler her zaman uzulme stres bu durumlarda en kotusu. Bu dunyadan nasibi varsa tutunur sana saglikla kucagina al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…