- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.247
- 548
- Konu Sahibi Mucizemol3534
-
Daha bismillah canım benim mesela adetin en son 15 de mi oldu belki yumurtlama tarihin 21 günü oldu adete 1 hafta kala olmuşsa dollenme martin 7 si gumibi yumurtalaysa üzerinden 14 gun geçmişe gebe olduğun tarihi ögrendigin gun martin 21 işe anca kese olismustrHayır yok... sadece kahveyi çok çok severdim şimdi içemiyorum bile. Bi de aşırı uyuyorum
Ağlıcam ya beni o kadar rahatlattınız ki allah razı olsunYalnız ben usg de eşini görüyorum şuan. Boş gebelik olamaz. Orda ya işte. Geç yerleşme olabilir. Hcg kaç. Artışı nasıl.
Sırasıyla hamileliğimde önce dış sonra mol gebelik dediler 4 buçuk yaşında oğlum. yaşadığım stresi siz yaşamayın bence sakin sakin bekleyin.
Keseyi gördü doktor dün ama bebeği görmemiş inşallah geç döllenme olmuşturDaha bismillah canım benim mesela adetin en son 15 de mi oldu belki yumurtlama tarihin 21 günü oldu adete 1 hafta kala olmuşsa dollenme martin 7 si gumibi yumurtalaysa üzerinden 14 gun geçmişe gebe olduğun tarihi ögrendigin gun martin 21 işe anca kese olismustr
Bide yarın kan vereceğim en son 5000 di galiba hatırladığım aptal oldum ki...Yalnız ben usg de eşini görüyorum şuan. Boş gebelik olamaz. Orda ya işte. Geç yerleşme olabilir. Hcg kaç. Artışı nasıl.
Sırasıyla hamileliğimde önce dış sonra mol gebelik dediler 4 buçuk yaşında oğlum. yaşadığım stresi siz yaşamayın bence sakin sakin bekleyin.
Iki hafta sonra yada 1 hafta sonra kesinleşir gönlünü ferah tut. Bak ben kasım 7 sinde adet oldum yumurtlama tarihin 28 şeymiş ayim sonlarına doğru gebe oldum gecikmenin 3 günü öğrendim 6 günüde kanda 200 cıktı gecikmenin 14 günü kese görüldü canım sabır etKeseyi gördü doktor dün ama bebeği görmemiş inşallah geç döllenme olmuştur
Tam bu haftada aynı sıkıntıları yaşadım çok iyi anlıyorum. Minicik ordan gözüküyor :) stres yapma doktorlar en kötü ihtimali söylüyor her zaman. Sizden de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Ağlıcam ya beni o kadar rahatlattınız ki allah razı olsun
Artışı nasıl 5000 den öncekini biliyor musun?Bide yarın kan vereceğim en son 5000 di galiba hatırladığım aptal oldum ki...
İlk fotoda attığın görüntü gibiydi benim de ilkİnşallah öyledirultrason fotoğraflarım görünüyor mu bu arada ? Bi bakabilir misiniz tecrübeli olduğunuz için fikrinizi merak ediyorum
Sizi çok çok iyi anlıyorum ama anne olmak sakin olmayı gerektirir:) bana 6+2 için ultrason görüntüsü normal geldi ama crl görmedim yani bebeğin boy ölçümünü ultrasonda göremedim . Her şey çok güzel gidince hiç sorun yasamayacaginiz anlamına gelmiyor o yüzden hem meleğinizi hem kendinizi strese sokmayın. Rabbim saglikla sıhhatle nasip etsin inşallah. Benim arkadaşıma Dr bebek sağlıklı değil kese dağınık dedi şuan sağlıklı bi meleği var ,bana her şey çok güzel dedi yoğun kanamayla hastanede yattım . Siz inanın önce imkansız diye bir şey yok ama olumsuza da hazırlıklı olun .ben şuan 11 haftalık hamileyim riskli geçiyor başlarda çok üzüldüm göz yaşım dinmedi ama bana böylesine bir mutluluk yaşattı ben yine de sukrediyorum veren o almaya gücü olan da o . Ben dua ediyorum herkes için meleklerimiz içimizde kaç haftalık olursa olsun evlat açısının nasıl iç kavurucu bir şey olduğunu anladım Rabbim kimseye yaşatmasın.Merhaba arkadaşlar. Son regl tarihime göre 6+2 haftalık hamileyim. 12 şubat son regl tarihim. İlk hamilelik tecrübem gerçekten hiç bilgim yok araştırmaya çalışıyorum ama yakında kafayı yiyeceğim. Kontrole gittim geçen hafta doktor bakar bakmaz alttan muayyane ile dış gebelik bu hemen kürtaj olman lazım yoksa ameliyat olursun oda çok ağır olur senin için dedi. Beni hüngür gündür ağlattı o kadar çok korktum ki hemen başka doktora gittim oda baktı dış gebelik demek için çok erken daha 5, ci hafta haftaya tekrar gel dedi ve dün gittim kontrole kese büyümüş dış gebelik değil ama beklediğim kadar değil dedi keseyi görebiliyoruz ama bebeği göremedik maalesef dedi ve yine 1 hafta süre verdi bana.... kafayı yiyeceğim gerçekten düşünmekten her saniye aklımda bebeğim var mı yok mu benim 6+2 yken gözükmemesi normal mi arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun... ultrason fotoğrafı da ekleyeceğim size şimdiden çok teşekkür ederim
Ilk doktora gittigimde bu bebek sagliksiz dedi kesen cok kotu orantisiz dedi ama bir damar atimi goruyorum duracak ama bekleyelim icimiz rahat etsin dedi. Ikinci kontrolde bebegi tam olarak gorduk ve kalp atisi aldik yinede umut vermedi durur dedi kesen hic buyumemis dedi bebek 9 haftalikken kese 7 haftalikti bebek keseyi tamamen kaplamisti yani doktorlar en kotuyu soyler her zaman uzulme stres bu durumlarda en kotusu. Bu dunyadan nasibi varsa tutunur sana saglikla kucagina al insallahYemin ederim içime su serpiyorsunuz çok sağolun... ilk doktor beni o kadar korkuttu ki hala etkisindeyim direk dış gebelik hemen kürtaj dedi benim makinem Türkiye de 2 tane var haftalar öncesinden görebiliyorum falanhatta eşim dün ki ultrason fotoğrafını attı o doktora normal gebeliğe dönmüş ama bebek gözükse de büyümez alınması gerekecek yine bana geleceksiniz istediğiniz kadar bekleyin dedi... o kadar üzüldüm ki ...
Ben de temmuz ayında yaşadım aynı şeyi ne yazıkki. Ne olur ne olmaz diye 10. Haftaya kadar beklemişti benim de dr. Um. Sonra ilaçla düşük yapmıştım hastanede. Umarım korktuğun gibi değildir canm, Allah yardımcın olsunFotoğraflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?