- 28 Mart 2019
- 13
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mucizemol3534
-
Çok üzüldüm benim de korkum öyle olması allah yardımcınız olsunBen yaşadım boş gebeliği kese büyüyor ama bebek oluşmuyor drum 10 haftaya kadar bekledi ne olur ne olmaz diye sonra kese şekil.degistirdi artık ümit yok dedi kürtaj oldum
yapmayın böyle bakın 18 hafta 2 günlük hamileyim. ilk gittiğimde kesem düzensizdi küçüktü muhtemelen düşer dediler. sonra bebek var gibi bekleyelim bebeği gördük ama kese küçük düşebilir dediler. ikilide ters a dalgası gördüler kalp anomalisi var 2 li test riskli çıktı cvs yaptırdım. sonra iki gün önce kalbinde de problem olmadığı ortaya çıktı. yani size bir şey dememişler henüz. kese biraz küçük olabilir doktor hangi gün saatte döllendi bilmiyorki. böyle yaparsanız o 9 ay geçmez önce sakin olunMerhaba arkadaşlar. Son regl tarihime göre 6+2 haftalık hamileyim. 12 şubat son regl tarihim. İlk hamilelik tecrübem gerçekten hiç bilgim yok araştırmaya çalışıyorum ama yakında kafayı yiyeceğim. Kontrole gittim geçen hafta doktor bakar bakmaz alttan muayyane ile dış gebelik bu hemen kürtaj olman lazım yoksa ameliyat olursun oda çok ağır olur senin için dedi. Beni hüngür gündür ağlattı o kadar çok korktum ki hemen başka doktora gittim oda baktı dış gebelik demek için çok erken daha 5, ci hafta haftaya tekrar gel dedi ve dün gittim kontrole kese büyümüş dış gebelik değil ama beklediğim kadar değil dedi keseyi görebiliyoruz ama bebeği göremedik maalesef dedi ve yine 1 hafta süre verdi bana.... kafayı yiyeceğim gerçekten düşünmekten her saniye aklımda bebeğim var mı yok mu benim 6+2 yken gözükmemesi normal mi arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun... ultrason fotoğrafı da ekleyeceğim size şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar. Son regl tarihime göre 6+2 haftalık hamileyim. 12 şubat son regl tarihim. İlk hamilelik tecrübem gerçekten hiç bilgim yok araştırmaya çalışıyorum ama yakında kafayı yiyeceğim. Kontrole gittim geçen hafta doktor bakar bakmaz alttan muayyane ile dış gebelik bu hemen kürtaj olman lazım yoksa ameliyat olursun oda çok ağır olur senin için dedi. Beni hüngür gündür ağlattı o kadar çok korktum ki hemen başka doktora gittim oda baktı dış gebelik demek için çok erken daha 5, ci hafta haftaya tekrar gel dedi ve dün gittim kontrole kese büyümüş dış gebelik değil ama beklediğim kadar değil dedi keseyi görebiliyoruz ama bebeği göremedik maalesef dedi ve yine 1 hafta süre verdi bana.... kafayı yiyeceğim gerçekten düşünmekten her saniye aklımda bebeğim var mı yok mu benim 6+2 yken gözükmemesi normal mi arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun... ultrason fotoğrafı da ekleyeceğim size şimdiden çok teşekkür ederim
Allahım size bağışlasın bebeğiniziGeç dooll3nmeseynolabilir bana da olma ihtimali var dedi bak şuan 5 aylık olduk
Yemin ederim içime su serpiyorsunuz çok sağolun... ilk doktor beni o kadar korkuttu ki hala etkisindeyim direk dış gebelik hemen kürtaj dedi benim makinem Türkiye de 2 tane var haftalar öncesinden görebiliyorum falanyapmayın böyle bakın 18 hafta 2 günlük hamileyim. ilk gittiğimde kesem düzensizdi küçüktü muhtemelen düşer dediler. sonra bebek var gibi bekleyelim bebeği gördük ama kese küçük düşebilir dediler. ikilide ters a dalgası gördüler kalp anomalisi var 2 li test riskli çıktı cvs yaptırdım. sonra iki gün önce kalbinde de problem olmadığı ortaya çıktı. yani size bir şey dememişler henüz. kese biraz küçük olabilir doktor hangi gün saatte döllendi bilmiyorki. böyle yaparsanız o 9 ay geçmez önce sakin olun
Tabi canım rahat ol il gibiyim 4. Buçuk haftalık ti ama bizim ki 6 buçuğa yakın olması lazımdı doktor boş geb4lik yada geç döllenme olabilir dedi progesteron ve falık asit kullandım iki hafta sonra pıt putları duydum zordur bilirim bak şuan haftasıyla uyumlu gidiyor inşa seninde öle olur miden ve bulantıların başlayınca bilki kalp atışları olmaya baslamistrAllahım size bağışlasın bebeğiniziiçime su serptiniz
Mide bulantım yok açıkcası göğüsler de ağrı vardı oda yok oldu eskisi gibi değil sadece dokununca acıyor ama kasıklarım da ağrı var dayanılmayacak gibi değil... regl ağrısı gibiTabi canım rahat ol il gibiyim 4. Buçuk haftalık ti ama bizim ki 6 buçuğa yakın olması lazımdı doktor boş geb4lik yada geç döllenme olabilir dedi progesteron ve falık asit kullandım iki hafta sonra pıt putları duydum zordur bilirim bak şuan haftasıyla uyumlu gidiyor inşa seninde öle olur miden ve bulantıların başlayınca bilki kalp atışları olmaya baslamistr
Hadi ya dur bakalım herşey olacağına varır tiksinme koku haysiyeti falan var miMide bulantım yok açıkcası göğüsler de ağrı vardı oda yok oldu eskisi gibi değil sadece dokununca acıyor ama kasıklarım da ağrı var dayanılmayacak gibi değil... regl ağrısı gibi
Hayır yok... sadece kahveyi çok çok severdim şimdi içemiyorum bile. Bi de aşırı uyuyorumHadi ya dur bakalım herşey olacağına varır tiksinme koku haysiyeti falan var mi
İzmir doktor H.Y ? SizinAynısını yaşadım ve kızım doğdu Allah için verirse iki yaşına girecek
Hangi şehirdesiniz ? Aynı doktor mu çok merak ettim bu kadar olur
Benim Çorumdu özel bir hastaneİzmir doktor H.Y ? Sizin
Benim Çorumdu özel bir hastane
Sonra devlete gittim dr hemen belli olmaz o öyle bekle bakalım dedi
Bekledim ben de mesela bir dr geç döllenme dedi belki sizin de öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?