Boş gebelik geçirenler burda mısınız?

gazelle60

hadi bebeğim gel ama :(
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
59
2
16
Çorum
selamlar...
6 yıllık evliyim o kadar istememize rağmen olmadı tedavi ile hamile kaldım malesef boş gebelik olduğunu öğrendim ne kadar yıkıldığımı tahmin edersiniz bir an önce toparlanıp kaldığım yerden devam etmek istiyorum ama 2 hafta oldu hala ağrılarım devam ediyo ve kanamam oluyo ara ara bi dün beyaz bi parça düşürdüm hafta sonu doktorada gidemiyorum deneyimlerinizden faydalanabilir miyim ?

geçmiş olsun arkadaşım.Herşey geçecek ve tekrar hamile kalacaksın buna inan sadece...benim arkadaşım da yaşadı aynısını ve şu anda ikiz bebekleri oldu..kötü bi geçmiş olarak kalacak.sevgilerimle.

çok teşekkür ederim buna benim de inancım var ama sabrım yok malesef , yapabileceğim tek şey artık tekrar normale dönüp kaldığım yerden devam etmek sanırım Allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah

ya bi de ben çok merak ediyorum boş gebelik geçirdikten sonra herhangi bir test yapılıyo mu benim doktorum bi test falan yapmadı kafama takıldı size yapıldı mı?

kızlarr benim bir sorum olacak doktoruma göre sağlıksız bir gebelik geçiriyor muşum, büyümesi çok yavaşmış düşer kesin dedi

bu konuda tecrübeli olan var mı birden büyüyüp her şey normale girer mi sizce

sat göre 6 haftalık hamileyim ama doktorum çoook umutsuz yüzde yüz düşer dedi keseyi gördü ama çooook küçük büyümemis bile dedi

ne yapmalıyım yoksa haftaya alalım diyor bu durumda umutsuz mu olmalıyım

boş gebelik miyoksa yaşadığım :5:

benimde 6. haftada herşey normaldi 7. hafta gittiğimde kese küçülmüştü ve içinde embriyo görünmüyodu inanmadım başka doktora gittim ama sonuç aynı 6 yıllık hayalim tekrar yok oldu seninde anlattıkların benziyo zaten 7. haftada kalp atışları duyulması gerekiyomuş umarım herşey yoluna girer Allah yardımcın olsun ben çok zor geçiriyorum hala ;(

kızlarr benim bir sorum olacak doktoruma göre sağlıksız bir gebelik geçiriyor muşum, büyümesi çok yavaşmış düşer kesin dedi

sat göre 6 haftalık hamileyim ama doktorum çoook umutsuz yüzde yüz düşer dedi keseyi gördü ama çooook küçük büyümemis bile dedi

hcg tekrari yaptiniz mi iki gunde bir? artis varsa halla sakin dokundurtma...

artış var canım ama 2ye katlanmadı :5:

o zaman bekle...bak ben de bos gebelikten kurtaj olduktan sonra forumu arastiriken 8 haftaliken bile bebegin gorunmedigi, bir hafta sonra gorundugu durumlari okudum. doktorunla gorusursen beklemenin ne kaybettirecegini sor...hani beklemek risklidir falan...ama imkan varsa mutlaka 8. haftaya kadar bekle (kan degerleri artiyorsa)

o zaman bekle...bak ben de bos gebelikten kurtaj olduktan sonra forumu arastiriken 8 haftaliken bile bebegin gorunmedigi, bir hafta sonra gorundugu durumlari okudum. doktorunla gorusursen beklemenin ne kaybettirecegini sor...hani beklemek risklidir falan...ama imkan varsa mutlaka 8. haftaya kadar bekle (kan degerleri artiyorsa)

çarşamba günü kontrolüm var canım belli olur inş evet değerlerim artıyor inş vardır bir hayır
bekliyorum dua ile:5:

çok teşekkür ederim buna benim de inancım var ama sabrım yok malesef , yapabileceğim tek şey artık tekrar normale dönüp kaldığım yerden devam etmek sanırım Allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah

evet sabrının olmaması çok normal çünkü yaşadığın çok büyük bir travma 3 hafta önce bende yaşadım aynı şeyi çok istememe rağmen ve 8 aydır uğraşmamıza rağmen normal yolla hamile kalmıştım 6 haftalık iken boş gebelik olduğu için alındı kaybettiğinin yerine hemen yenii gelsin istiyorsun çivi çivi yi söker misalı düşünüyosun ama allahtan sabır dile ona sığın çünkü doktorlarında yapacağı şey bir yere kadar allahtan hayırlısı dile ona sığın gerçekten bunu bize veren rabbim ona sığınınca sabrınıda veriyo.benimde doktorum 40 ın çıktıktan sonra yeniden deneyebilirsin dedi.büyüklerimizde düşüğün kıçı içinde olur derler duymuşsundur :) herşey allahtan birkez bunu yaşadıysan demekki hamile kalabilmek gibi bir yeteneği çok şükür ki rabbim bize vermiş kendini kafanı toparla kendini yenisine odakla sağlığına dikkat et bol bol dua et rabbim yardımcımız olacaktır ona sığınınca benim buna inancım sonsuz ne gelirse ondan gelsin...

aynı zamanda aynı şeyleri yaşadık desene aynı sınavı verdik benimde 3 hafta oluyo ama sorsan 3 yıl gibi geliyo zaman geçmek bilmiyo güzel yazmışsın dediğin gibi dua etmek ve sağlıklı olmaya çalışmaktan başka yapabileceğimiz bişey yok bende öyle yapmaya çalışıyorum o kadar ki 3 hafta da 2 kilo aldım :) inşallah Allah bize de en kısa zamanda muradımızı verecek 6 yıllık evliyim bunun 4 yılı çocuk istedik olmadı sonunda iğne ve ilaçlarla oldu ama ben bu kez kendiliğinden olacağını düşünüyorum o kadar inandırdım kendimi :)

kesenin içi boş ise boş gebeliktir... ama içinde küçükte olsa bir belirti varsa bebek vardır.... bebek varsa bence aldırma :)

kesenin içi boş ise boş gebeliktir... ama içinde küçükte olsa bir belirti varsa bebek vardır.... bebek varsa bence aldırma :)

canım bebek varmış ama çookk yavaşmış büyüme hızı normalin de altında dedi doktor bende aldırmak istemiyorum :5:

endişeliyim başka bir doktora daha danışacağız inş her şey yolundadır yoksa :5:

ne yaptın canım gittin mi doktora var mı gelişme ...

kürtaj olan arkadaşlar yardım lütfeen
23 gün oldu ama hala ara da beyaz parça düşüyo ve kahverengi akıntım oluyo sizde de olmuş muydu böyle şeyler ?

aynı zamanda aynı şeyleri yaşadık desene aynı sınavı verdik benimde 3 hafta oluyo ama sorsan 3 yıl gibi geliyo zaman geçmek bilmiyo güzel yazmışsın dediğin gibi dua etmek ve sağlıklı olmaya çalışmaktan başka yapabileceğimiz bişey yok bende öyle yapmaya çalışıyorum o kadar ki 3 hafta da 2 kilo aldım :) inşallah Allah bize de en kısa zamanda muradımızı verecek 6 yıllık evliyim bunun 4 yılı çocuk istedik olmadı sonunda iğne ve ilaçlarla oldu ama ben bu kez kendiliğinden olacağını düşünüyorum o kadar inandırdım kendimi :)

evet canım neye inanırsan onu yaşarsın böyle düşünmeye devam et bak dediğinle ilgili sana bi hikaye anlatmak istiyorum okuduğum bi kitabım var ve bu küçük hikayeye orada yer vermişler
amerikada tren garında vagonları temizleyerek geçimini sağlayan bir adam varmış adam bir gün ertesi gün işe gelmemek için o gece mesai kalıyor bütün vagonları tek tek temizliyor ve en son vagona geliyor saat gecenin bi yarısı ve soğutulması gereken yiyecek içecek gibi eşyaların barındırıldığı vagondur bu ve treninde öyle bir sistemi varkı ( gerçek yaşanan bir öykü bu ) vagonları dışardan mudahale ile açılıyormuş içerde kalan kimse açamazmış.işçi bu vagona giriyor ve girer girmez kapı otomatik olarak kapanıyor işçi çırpınıyor bağırıyor ama gecenin bi yarısı olduğu için kimse duymuyor sabah olduuğnda diğer mesai arkadaşları geldiğinde vagonun içinde arkadaşlarının vesediyle karşılaşıyorlar.yapılan otopside işçinin donarak öldüğü tespit ediliyor . ama yapılan bir başka araştırmada ise işçinin ölü bulunduğu vagonun derecesi - 18 i gösteriyordu fakat bozuktu vagonun içindeki sıcaklık işçi orada kilitli kaldığındada +18 derece imiş yani işçi donarak öleceğini düşlündüğü için ölmüş yanı kıssadan hisse ne düşünürsen o olur bi daha doğurucam die düşün :D sağlık sıhhatle inşallah canııımmmm

evet canım neye inanırsan onu yaşarsın böyle düşünmeye devam et bak dediğinle ilgili sana bi hikaye anlatmak istiyorum okuduğum bi kitabım var ve bu küçük hikayeye orada yer vermişler
amerikada tren garında vagonları temizleyerek geçimini sağlayan bir adam varmış adam bir gün ertesi gün işe gelmemek için o gece mesai kalıyor bütün vagonları tek tek temizliyor ve en son vagona geliyor saat gecenin bi yarısı ve soğutulması gereken yiyecek içecek gibi eşyaların barındırıldığı vagondur bu ve treninde öyle bir sistemi varkı ( gerçek yaşanan bir öykü bu ) vagonları dışardan mudahale ile açılıyormuş içerde kalan kimse açamazmış.işçi bu vagona giriyor ve girer girmez kapı otomatik olarak kapanıyor işçi çırpınıyor bağırıyor ama gecenin bi yarısı olduğu için kimse duymuyor sabah olduuğnda diğer mesai arkadaşları geldiğinde vagonun içinde arkadaşlarının vesediyle karşılaşıyorlar.yapılan otopside işçinin donarak öldüğü tespit ediliyor . ama yapılan bir başka araştırmada ise işçinin ölü bulunduğu vagonun derecesi - 18 i gösteriyordu fakat bozuktu vagonun içindeki sıcaklık işçi orada kilitli kaldığındada +18 derece imiş yani işçi donarak öleceğini düşlündüğü için ölmüş yanı kıssadan hisse ne düşünürsen o olur bi daha doğurucam die düşün :D sağlık sıhhatle inşallah canııımmmm

:) güzelmiş hikaye ama bilmiyorum gerçekten çok umutluyum bıraksalar hemen başlarım ama doktorum inantla 3 ay bekletecek beni ama ben adet oldum bi kez daha olsun dinlemicem onu doğum kontrol ilacı verdi bitsin bu kutu almam bi daha yeter 6 sene beklediğim di mi ama senin nasıl gidiyo yoluna girdi mi işler sağlığın nasıl?

artış var canım ama 2ye katlanmadı :5:

peki bhcg degerin hangi orada artıyor? benimde 3-4 haftalık ama ben 10 günlükken falan anladım devamlı bhcg yaptırıyorum cevremdekiler ne kadar delirdiğimi düşünsede, degerim çok yavaş artıyor evet saglıklı bir gebelik değil ama drl beni sat tarihimi bekliyor .Bu arada drlar demişken lütfen her dra güvenme, 15 günde 5 dra gittim... 1 tanesi bekleyelim dedi... Digerleri hemen almak istiyorlar ve patolojiye yollayacakmış çıkan ya bebekse ne olacak diye soruyorum yapacak bir şey yok diyorlar.Bence dinleme onları bhcg degerlerine baktır 7 haftalıga kadar bekle kese veya kesede gorunmezse bir düşün şimdiden stres yapma.

:) güzelmiş hikaye ama bilmiyorum gerçekten çok umutluyum bıraksalar hemen başlarım ama doktorum inantla 3 ay bekletecek beni ama ben adet oldum bi kez daha olsun dinlemicem onu doğum kontrol ilacı verdi bitsin bu kutu almam bi daha yeter 6 sene beklediğim di mi ama senin nasıl gidiyo yoluna girdi mi işler sağlığın nasıl?

çoknşükür canım sağlığım iyi temmuzun 2 sinde 40 ım doluyo konyrole gidicem kürtaajdan sonrsa adetimi gördüm 21.günümde normalde 24.yada 26. günde adet görürdüm düzeim bozulmamış anlıcan :) zaten doktorum bana 1 buçuk ay demişti bakalım son 10 günüm bi bitsin gidelim bakalım neler dicek doktorum çok heyecanlıyım bol bol dua ediyorum rabbim büyük ama her şerre bi hayır varmış yaşadığım bu olaydan sonra dini inancım dahada arttı ve şu anda kur-anı kerimi öğreniyorum beni,m kafamı o dağıttı birazda açıkçası çok faydasını gördüm aklıma bile gelmiyo bazen bebek dikkatimi ona yoğunlaştırdım sende kendine dikkat et canım

Back
X