Boş gebelik 6+2 ultrason görüntüsü yorum yapar mısınız

mymymy161661

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
16
11
3
30
Herkese merhabalar 6+2 haftalık gebeyim ultrasında bu şekilde görüntü aldık kese 8 mm olması gerekenden 4 mm azmış

Beta hcg 3400 doktor betası da haftası ile uyumsuz dedi boş gebelikten şüpheleniyor sağlıksız dedi

Böyle olup bebeği gören var mı ? Ultrason görüntüsüne bakar mısınız ?

Eklentiler

• 73D4382D-8DAC-4215-A53E-55513F55D489.webp
    73D4382D-8DAC-4215-A53E-55513F55D489.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 306
Herkese merhabalar 6+2 haftalık gebeyim ultrasında bu şekilde görüntü aldık kese 8 mm olması gerekenden 4 mm azmış

Beta hcg 3400 doktor betası da haftası ile uyumsuz dedi boş gebelikten şüpheleniyor sağlıksız dedi

Böyle olup bebeği gören var mı ? Ultrason görüntüsüne bakar mısınız ?
Canım bu haftalarda bebeğin görünmesi hatta alttan muayene ile kalp atışı bile duyulurdu. İnşallah olumsuz olmaz. Tekrar kontrole gittiğinde kesinleşir

Bende yaşadım boş gebelik kese 25mm geldiğinde kürtaj oldum malesef umarım geç döllenme olmuştur dokotrlar kese büyüyene kadar belkş geç döllenme diyerek bekliyorlar zaten

Evet şuan hamileyim 7 haftalık yarın kontrolüm var bakalım bşr daha aynı şeyi yaşamam umarım biraz zor oldu bu gebelik ilaçlı rahim filmi çekindim ondan sonea oldu
Umarım bebeği gördünüz iyi değil mi bebeğiniz
Evet şuan bir sıkıntı yok😊
çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . ilk kürtajdan sonra bir test yaptırdınız mı ya da özel bir tedavi uygulandı mı genetik test yaptırsam mı diye düşünüyorum da

Umarım bebeği gördünüz iyi değil mi bebeğiniz

çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . ilk kürtajdan sonra bir test yaptırdınız mı ya da özel bir tedavi uygulandı mı genetik test yaptırsam mı diye düşünüyorum da
Genetik test 2. Düşüklerde oluyor dedi doktorumuz bize ben 1 yılı aşkın çocuk sahibi olamadım kurtajdan sonra tedaviye başlayacaktık ilaçlı rahim filmi sonrası kendiliğimden hamile kaldım tedaviye gerek kalmadı rahim filmi sonrası hamile kalan çok insan oluyo

Back
X