Aylık benzin param ve harçlık çıkıyor bunlar da az değil :) ama dediğim gibi takip ve doğru satış zamanını bilmek önemli.Katılım çok olunca güzel kazanılmıyor artık. Çoluk çocuk herkes halka arzda çok bölününce kârda az oluyor haliyle
Bir de sepet yapin borsada.tum yatırımınizi bir şirkete bağlamayın hani birkaç şirketten hisseniz olursa en azından biri düşüşte iken diğeri yükselmiş olabilir.benim eşim ve arkadaşı zamanında bir hisseye yüklü yatırım yaptılar o hissede tam hatırlamıyorum bölünme olayları vs oldu ciddi zarar ettiler.bizim yatırımımız azdı çok koymadı bize ama arkadaş kredi çekerek girmişti borcunu yeni bitirdiBorsaya girdiğim günden beri borsa sürekli düşüş eğiliminde aldığım hisse bilindik ve köklü bir şirkete ait ford hissesi ama şu an eksi 2bindeyim. neredeyse bir ay oldu ve alaccağım karla çocuğumu pşyano kursuna vermek istiyordum. Sürekli ekranda eksi görmek beni çok yıprattı. bir iki hafta içinde de parayı bir yerde kullanacaktım. Ne tavsiye edersiniz? pzt temettü verecedk ama temettü verdiği kadar tekrar düşeceği için bana bir faydası olmayacak tabii
mhr elimizde patladı nasıl satıcaz satılmıyor:)Aylık benzin param ve harçlık çıkıyor bunlar da az değil :) ama dediğim gibi takip ve doğru satış zamanını bilmek önemli.
Sadece 2 tavan yaptı.arz fiyatının altına düşecek diye korkuyorum.satilmiyor da meretmhr elimizde patladı nasıl satıcaz satılmıyor:)
bekleyin artar ama adı üzerinde borsa her zaman kazandırmaz kaybetme olasılığınıda düşünün ona göre alın hisse leriBorsaya girdiğim günden beri borsa sürekli düşüş eğiliminde aldığım hisse bilindik ve köklü bir şirkete ait ford hissesi ama şu an eksi 2bindeyim. neredeyse bir ay oldu ve alaccağım karla çocuğumu pşyano kursuna vermek istiyordum. Sürekli ekranda eksi görmek beni çok yıprattı. bir iki hafta içinde de parayı bir yerde kullanacaktım. Ne tavsiye edersiniz? pzt temettü verecedk ama temettü verdiği kadar tekrar düşeceği için bana bir faydası olmayacak tabii
1 2 hafta icinde kullanilacak para borsaya yatirilmaz .bastan hatali bir yatirim .Borsaya girdiğim günden beri borsa sürekli düşüş eğiliminde aldığım hisse bilindik ve köklü bir şirkete ait ford hissesi ama şu an eksi 2bindeyim. neredeyse bir ay oldu ve alaccağım karla çocuğumu pşyano kursuna vermek istiyordum. Sürekli ekranda eksi görmek beni çok yıprattı. bir iki hafta içinde de parayı bir yerde kullanacaktım. Ne tavsiye edersiniz? pzt temettü verecedk ama temettü verdiği kadar tekrar düşeceği için bana bir faydası olmayacak tabii
Dün satış emri verdim güzel bir kârla. Gerçekleşmedi ama bistte bekliyor.mhr elimizde patladı nasıl satıcaz satılmıyor:)
Bende satış emri verdim önce iptal etti şimdi beklemede halaDün satış emri verdim güzel bir kârla. Gerçekleşmedi ama bistte bekliyor.
Aldığınız hisse sağlam hisselerden ama borsaya kısa zamanda ihtiyacınız olacak parayla girilmez, daha baştan hatalı giriş yapmışsınız.Borsaya girdiğim günden beri borsa sürekli düşüş eğiliminde aldığım hisse bilindik ve köklü bir şirkete ait ford hissesi ama şu an eksi 2bindeyim. neredeyse bir ay oldu ve alaccağım karla çocuğumu pşyano kursuna vermek istiyordum. Sürekli ekranda eksi görmek beni çok yıprattı. bir iki hafta içinde de parayı bir yerde kullanacaktım. Ne tavsiye edersiniz? pzt temettü verecedk ama temettü verdiği kadar tekrar düşeceği için bana bir faydası olmayacak tabii