Borsa öyle bı kaç ayda çok kazandıran bir yöntem değil zaten uzun vadede kazandırır. Şu an borsa düşüşte ama tekrar yükselecek ve tabii sabır ve zaman gerekiyor. Paniğe kapılıp satmayın sakın.Borsaya girdiğim günden beri borsa sürekli düşüş eğiliminde aldığım hisse bilindik ve köklü bir şirkete ait ford hissesi ama şu an eksi 2bindeyim. neredeyse bir ay oldu ve alaccağım karla çocuğumu pşyano kursuna vermek istiyordum. Sürekli ekranda eksi görmek beni çok yıprattı. bir iki hafta içinde de parayı bir yerde kullanacaktım. Ne tavsiye edersiniz? pzt temettü verecedk ama temettü verdiği kadar tekrar düşeceği için bana bir faydası olmayacak tabii
Katılım çok olunca güzel kazanılmıyor artık. Çoluk çocuk herkes halka arzda çok bölününce kârda az oluyor haliyleHalka arzlarla daha hızlı ve güzel kazanırsınız ama sürekli takipte olmanız gerekiyor.
Bir iki hafta içinde kullanmanız gereken parayı neden borsaya yatırdınız ki, hiç mi bir şeyler okuyup izlemediniz bu işe girmeden önce? Borsa öyle bir şey değil. Halka arz deseniz neyse.Borsaya girdiğim günden beri borsa sürekli düşüş eğiliminde aldığım hisse bilindik ve köklü bir şirkete ait ford hissesi ama şu an eksi 2bindeyim. neredeyse bir ay oldu ve alaccağım karla çocuğumu pşyano kursuna vermek istiyordum. Sürekli ekranda eksi görmek beni çok yıprattı. bir iki hafta içinde de parayı bir yerde kullanacaktım. Ne tavsiye edersiniz? pzt temettü verecedk ama temettü verdiği kadar tekrar düşeceği için bana bir faydası olmayacak tabii