Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

10.000 kar da ben de gitti.
10.000 lik hisse sattım halka arza girmek için.
Bir 10.000 lik daha satacaktim. Ama onu zarardan satmak istemiyorum.
Halka arzdan zararsız ciktim sukur
Dün yaptiklari açıklamayla hem fiyatlar yükseldi konutlarda hemde hisselere girenler terste kaldi.

Her olay her konuşma anında etkiliyor... Uzun zamandır böyle olmamıştı... Bir süre alıcı değilse o ekran kapatıp beklemek iyi olacak gibi
Aynen ekleyecek nakit yoksa ,bakmamak en iyisi.
Gecen yıl böyle taban taban gittiğinde , hisse fiyatlarini video çekmiştim. Şimdi nerelere geldiler. Yine geleceklerdir.

10.000 kar da ben de gitti.
10.000 lik hisse sattım halka arza girmek için.
Bir 10.000 lik daha satacaktim. Ama onu zarardan satmak istemiyorum.
Halka arzdan zararsız ciktim sukur
Her zaman fırsat olur, önemli olan bir kısım parayı serin kanlı olup nakitte tutmak...

Her zaman nakit tutun elinizde. Bulanmış suyu dahada çok bulandirmayin, aynı hissede takılıp kalıp o hisseye sadece yüklenip olacak iş değil temiz su işe yaramaz orda .
Ben bugün onu yaptım yarın boğulup kalmazsam bidaha hiç kalmamAldıkça aldım ortalama düşürmek için

Benim nakit olsa biraz alacaktım bugün ama pek alamadım

Zarar var ama takmıyorum elbet çıkacak o hisse :)
Ben de az buçuk nakit oldu ama astora saklıyorum.
Bir süre testere şeklinde gidecek diyorlar:)
Yatirim uzun vade de kazandırır sonucta,acelemiz yok. ne kadar çok alırsak o kadar iyi.

Ben de az buçuk nakit oldu ama astora saklıyorum.
Bir süre testere şeklinde gidecek diyorlar:)
Yatirim uzun vade de kazandırır sonucta,acelemiz yok. ne kadar çok alırsak o kadar iyi.

Aynen oyleeee

Atalarımız ne demis

Sevdiğin hamburgerin fiyatı düşünce üzülür musun

Hayırrr

Daha çok yemek istersin

Hah bu da oyle bir şey hahahaah

Selamlar...
Kızlar herkes beklemede mi, çıkan var mı, alttan toplayan? Neler yaptınız?
Kendi adıma dün alım yaptım, bugün takipteyim...
Bende iki hisse var duruyorlar eklemede yapmadım . Kâr vardı satmadım zarar var yine satmıyorum. Bu yükselişte hiç inandırıcı değil. Sadece sattığım Altın S1 takipteyim.

Merhabalar bu hafta ilk defa oransal halka arza girdim.Cuzi miktarlara.Birinde iş bankasinin fon hesabını kullandım.Digerinede yapı krediden normal nakit olarak girdim.Bugunde oksijen firmasının eşit dağılımı varmış ona çok cüzi bir rakamla girdim.Söke undan lot düsecekmi göreceğiz pek umudum yok ama bir deneyim dedim.

Dün hisseler kırmızıya düsmüşken egeen aldım.ford otoya tuprasa eklemeler yaptım.Yalniz dün sosyal medyada gördüm büyük para koyanlar bayağı sallanmis ev parası gitti araba parası gitti diye .Zamanla düzelir ama sabırlı olmakta fayda var

Dususlerde endişe ediyor musunuz? Yoksa param olsa, daha çok alsam mı diyorsunuz
Sağlam firma ise hiç endişe etmiyorum hatta düşse daha çok alınır diyorum ama enerji firmaları düşünce panik oluyorum çünkü onlarin sahiplerine güvenmiyorum bir alıyorlar bi satiyorlar ne yaptıkları belli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…