bornoz takımı tavsiyesi ?

kızlar bu bornoz setini çok beğendim ben ya eskiden taç sitesinde vardı.şimdi yok blki mağazalarında varsa almayı düşünüyorum. opuyorumnanaktan

Model ismini hatırlıyor musun canım? Ben soley binbir gece modelini aldım 240 TL verdim...Acaba aynısı mı seninki de o fiyata?eyvahedigeldismile

canım o kırmızı siyah olanın hobby de var
ceyizciler.com/OTTOMAN-FERIS-KIRMIZI-SIYAH-AILE-BORNOZ-SETI,PR-714.html
birde hobby de senin istediğin modelin şahmeran isimli ürünü var ben ceyizciler.com dan özdilek bambu almıştım fiyatlar piyasadan uygun bi bak derim

hobby e baktım onun ki de güzelmiş beğendim bayanssulusmile

ottomanın resmini atayım sana fiyatı 149 yazıo canm

Eklentiler

• $ottoman.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 117
evet gayet güzel teşekkür ederim cnm.bi eminönünde de bakıcam bakalm inşl bulurum.

ben minteksin aldım bornoz takımını
denedik orda suyu falan güzel emiyo
90 liraya aldım 6 parça toplamda

benimki taçtı ,kırmızı siyah. harika emiyorlar suyu çok güzel ama çok fena tüy döküyorlar.kullanırken anlamıyoruz çok ama banyoda ya da yatak odasında toz alırken bir bakıyorum kırmızı siyah tüy her yer :) özellikle siyah olan çok döküyor.iki kere yıkadım ama fayda etmedi.inşallah azalır zamanla

Arkadaşlar bende uzun zamandır deli gibi bornoz takımı arıyordum çeyiz için.özdilek,minteks ve soleye baktık nişanlımla beraber.özdilekte beğendiğim 275 lira idi sadece 2 bornozu vardı başka hiçbişeyi yoktu.bana enayilik gibi geldi.soleyde buldum bi tane sandıklı 24 parçamı neymiş 300 lira dedi.oda pahalı geldi 300 lira basit bir bornoz için değmez diye düşündüm.
Geçen gün pazarda annemle dolanırken şikelin bornoz takımlarını gördüm.dışı kadife içleri pamuklu yumuşacık.150 idi 130 a aldık.renklerine ve sadeliğine bayıldım hep öyle aramıştım zaten.sizede tavsiye ederim.pastel tonlardan vazgeçmeyin.krem ve açık kahve tonlarının ömrü çok daha uzun ayrıca görünüşte çok asil.
Son olarak seçim elbette sizlere kalmı.ama sırf özdilek o bu diye çok fazla para harcamayın.sonuçta banyo havlularıda kullanırsınız.hem evlendikten sonra istediğiniz gibi yine alırsınız çeşit çeşit kullanırsınız.ben uzun aldım evlendikten sonra kısasınıda alıcam,bi tanede benim kullanamadığım(sağolsun annem)bornozum var.ee vucüt havlusu ve saç havlularımda var takımıyla daha nee.sizde ben gibi yapın.çok para yatırmayın yazıktır verilen paraya!!(çenem çok düştü kusura bakmayın hanımlar:)

arkadaşlar annem evde özdileğin havlularını kullanıyordu kısa bir süre sonra sertleşmeye başladı taçın havlularını aldık onlar yumuşacıktı uzun süredir kullanıyoruz hala yumuşaklar tabi bunlar yüz havluları bornoz takımını taçtan almayı düşünüyorum o yüzden ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…