bornoz takımı tavsiyesi ?

bende bornozumu almadım daha da karar veremedim..benim bornozumun kısa olmasını istiyorum..önerebilceğiniz bi model var mı ??

nefesim benimki derken bayan bornozunun mu kısa olmasını istiyorsun eğer öyleyse bayan erkek farkeden bir takım olacağını zannetmiyorum ama kısa olarak yalnızca benim gördüğüm tek satılan bornozlarda var yani sen kendine ayrı bornoz takımı alırsın ona uyumlu olarak da eşine ayrı belki o şekilde olabilir.
o şekilde boyu kısa olan-soft cotton- diye bir markada var ama biraz pahalı bir bak istersen internetten canım.jua da bir ihtimal kısa olabilir ama emin değilim

eet canım bayan bornozunun kısa olmasını istiorum..chakraya baktım kısa bornoz yok dediler..bedene göre boy 1-2 cm kısalıomus ama onnarda cooook uzun oldu..teşekkür ederim..sölediğin markalara bakimm..

ben özdilek aldım deseni çok güzel kelebekli filan ama kullanmadım daha herkes özdilek öneriyo ama

bende özdilekten almıştım seneler önce hala daha çok beğeniyorum kullananlarda çok memnun

benimde özdilekten çeyizlik.benzerinide evde kullanıyorum maşallah taş gibi.yeni çıkanlar pek hafif geliyor bana nedense.ama kaynanamda yeni çıkanlardan almış iyi oldu her ikisindende var.

bizim bornoz setimiz linens. biz beş senedir kullanıyoruz. hiç bir şey olmadı tavsiye ederim. bizimkiler beyaz . özdilek de yılların markası olarak arkadaşların da dediği gibi ii bir seçim olur..

arkadaşlar ben özdileğin fabrika satış mağazasında çalışıyorum,bambu dedğimiz şu an gündemde olan bi ürün ancak yüzde yüz panukludan şaşamyın derim bambunun hiçbir esprisi yok,ismini yeni duyduğunuz bütün o firmalar bambuyu kullanıyor yeni ve modern anlaşılabilmek için,yalnız iyi bi ürün değil tavsiye etmem ,bornozda görünüşe para vermeyin bilinki bornoz ne kdr süslenip püslenmişse kalitesinden o derece taviz verilmiştir bilginize..

arkadaşlar ben özdileğin fabrika satış mağazasında çalışıyorum,bambu dedğimiz şu an gündemde olan bi ürün ancak yüzde yüz panukludan şaşamyın derim bambunun hiçbir esprisi yok,ismini yeni duyduğunuz bütün o firmalar bambuyu kullanıyor yeni ve modern anlaşılabilmek için,yalnız iyi bi ürün değil tavsiye etmem ,bornozda görünüşe para vermeyin bilinki bornoz ne kdr süslenip püslenmişse kalitesinden o derece taviz verilmiştir bilginize..

Özdilek mi alsam ben şimdi , peki ne önerirsin canım % 100 pamuklumu alayım , ben kadife olanıda cok seviyordum seoleyin, bi yardım edin kızlar kararsız kaldımbilmiyorumkismile

Bnde TAÇ aldım. Harika kesinlikle. Bambu da değil bnde klasik biriyim o yüzden havlu gibi havlu aldım. Tavsiye ederim. Resminide koymayı başarabilirsem koyucam. Umarım aldıklarını iy günlerinde kullanırsın

Eklentiler

• $bornoz.jpg
    $bornoz.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 140
Bnde TAÇ aldım. Harika kesinlikle. Bambu da değil bnde klasik biriyim o yüzden havlu gibi havlu aldım. Tavsiye ederim. Resminide koymayı başarabilirsem koyucam. Umarım aldıklarını iy günlerinde kullanırsın

Canım ne kadara aldın, bir de içinde 4 havlusu mu var. modelini ismini falanda söyleyebilir misin canım, tşk ederim cnmopuyorumnanaktan

Cnm valla üşenmedim gidip kutusunun üzerine baktım ama modelini bulamadım. ıçinde 2 bornozu, 2 adet vücut havlusu, 2 de saç havlusu var. Öle keseli, terlikli takımları pek akıllıca bulmuyorum. bunun yeterli olduğu kanısındayım. Bu takımı inanılmaz bir fiyata aldım. 80 milyona ( eski hesapla) Ama çok alışveriş yaptığım bir yerden nakit felan aldım çok indirdiler. Normal fiyatı 170 civarı olucaktı. Ben o mağazadan aynı anda porselen yemek takımı, uyku setleri ve nevresim felanda almıştım. ındirim yapmışlardı. (bunu indirirken diğerlerine eklemişlerdir fiyatı sempatiksalakcinni ) Sana tavsiyem böyle kıvrık kıvrık dokulu havluları al. Daha emici oluyorlar ve yumuşaklığı bozulmuyor. Çok öpüroum kaydirigubbakcemile3
Bu arada kadifeye yanaşma derim. Ben erkek arkadaşıma bir bornoz aldım taçtan dışı kadifeydi ve hiç memnun kalmadık. Suyu hiç emmiyordu. Dışı kadife içi havluydu ama inanılmaz kötüydü. Geri iade ettik. Marka hiç sorun yaşatmıyor. O yüzden de ben Taç aldım. Nevresim takımlarımı ve uyku setimi de Taç aldım.

Son düzenleme:
Cnm valla üşenmedim gidip kutusunun üzerine baktım ama modelini bulamadım. ıçinde 2 bornozu, 2 adet vücut havlusu, 2 de saç havlusu var. Öle keseli, terlikli takımları pek akıllıca bulmuyorum. bunun yeterli olduğu kanısındayım. Bu takımı inanılmaz bir fiyata aldım. 80 milyona ( eski hesapla) Ama çok alışveriş yaptığım bir yerden nakit felan aldım çok indirdiler. Normal fiyatı 170 civarı olucaktı. Ben o mağazadan aynı anda porselen yemek takımı, uyku setleri ve nevresim felanda almıştım. ındirim yapmışlardı. (bunu indirirken diğerlerine eklemişlerdir fiyatı sempatiksalakcinni ) Sana tavsiyem böyle kıvrık kıvrık dokulu havluları al. Daha emici oluyorlar ve yumuşaklığı bozulmuyor. Çok öpüroum kaydirigubbakcemile3
Bu arada kadifeye yanaşma derim. Ben erkek arkadaşıma bir bornoz aldım taçtan dışı kadifeydi ve hiç memnun kalmadık. Suyu hiç emmiyordu. Dışı kadife içi havluydu ama inanılmaz kötüydü. Geri iade ettik. Marka hiç sorun yaşatmıyor. O yüzden de ben Taç aldım. Nevresim takımlarımı ve uyku setimi de Taç aldım.

Tşk ederim cevabın için canım.

Canım bende taç, soley ya da özdilek ten birini almayı düşünüyorum şimdi . Gezerek dokunarak almak daha iyi sanırım canım.Fiyatlar uçmuş bornozların napacağımı şaşırdım neyse rast getirir inşallah allah banada. Kadife almıcam tamam canım..Neyse artık bornoz işini en sona bırakıcam.

merhaba benim hem ozdilek hem de soley bornoz takimim var. ozdilekten aldigim disi kadife ici havlu olanlardan. ama suyu iyi cekmiyor. sonra soleyi cikardik paketinden mecburen. cok memnun kaldim. kadife olan daha SIK ama onemli olan kullanisliligi bence...

ne zamandır araştırıyordum bugün aldım
özdilek bamboo kahve ve bej
umarım memnun kalırım

annem eskiden özdilekten alamış bornoz takımımı..130-140 küsüratlı.. hala güzelligini yitirmemiş duruyor öyle.. kesinlikle özdilek diyorum..

ben de soley aldım. içinde ikişer tane el havlusu, birer tane büyük havlu, bir tane de kese var. eminönünde 80 liraya aldım gayet uygun, çok parar vermeye de gerek yok bence çünkü çok kullanacağımı zannetmiyorum

Back