bornoz takımı tavsiyesi ?

canım bunun beyaz renkide var tülü polyester değil daha havlu türü yıkamada sorun olucağını sanmıyorum ama tabikide karar seninzemuszemus

bende özdilek aldım kadıfe gıbı olanlarını aldıgım yer tavsıye etmedı bı zaman sonra dokuldugunu ve su emmedıgını soyledı ben klasık model aldım benımkı beyaz uzerıne sarı gullu nısanlımınkıde sade mavı beyaz ya tamam marka cok guzel modeller ama erkeklere desenlı dıkıslı seyler yakısmıyor ben alırken sade olmasına dıkkat ettım bıde yıkarken beyazlıyla yıkansın ıstedım ınsallah ıcıne sınen bı takım alırsın...

teşekkürler kızlar.selinayça88 erkek bornozlarındaki işlemelerle ilgili düşüncene katılıyorum kesinlikle :)

özdilek havlu için en iyisi bence. takım alırsam özdilek ten alacağım. şimdi de kullanıyorum. memnunum ben.. kolay gelsin..

kızlarrrr aldımmm zemuszemus
özdilek kreme krem bu hanedana benziyor biraz ama aynısı değil yarın gelecek resmini çekip koyarım.bir taneyi daha aradan çıkardım gözüm aydınn :asigim:

geldi kızlar zemuszemus
ekliyorum.çok şükür içime sindi.teşekkür ederim hepinize

Eklentiler

• $100_3250.jpg
    $100_3250.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 252
  • $100_3252.jpg
    $100_3252.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 220
miss_curious teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah a.s.
taç hakkında bir fikrim yok ama onun da dışı saten için bornoz bir takımı vardı kataloğunda görünüşünü çok beğenmesemde o şekil oluşu hoşuma gitmişti ama yakından görünce vazgeçtim çünkü dış kumaşı ütü istiyor.

kızlar vallahaa ben özdilegin ucuk pembe ve ucuk mavı bornozunu aldım ıslemelı tek tek ozdılektenten yıne yanınadaa aynı modellerden 2 havlu alıp bornoz takımı yaptım ıyımı yaptım kotumu yaptım bılmıyorum ? bır bornoz takımına 150 cıvarı verıcegıme dedımm evımın dıger eksıgını alırım dıye dusundum

balım onu bende düşünmüştüm canım olur tabi neden olmasın güle güle kullan

saol canım bır kaldı onlara bornoz kutusu almak onuda aldıgımız magza ayarlıycaktı ıns ayarlamasa da olur zaten ceyiz asmayı düşünmüyoruz direk eve yerleştircemm

çeyiz asma dediğin şu çeyizleri bir odaya serme mi oluyor canım ona kim bakıyor neden bakıyor hiç anlamam bizde öyle bir şey de yok yerimseniben

bundan bulmam lazım yaa bayıldım ben buna ama nerde bulucam zarifecik sanırım 200 civarıdır ben kaç yere sordum 150 200 arası dediler ama bu çok daha güzel onlardan

çeyiz asma dediğin şu çeyizleri bir odaya serme mi oluyor canım ona kim bakıyor neden bakıyor hiç anlamam bizde öyle bir şey de yok yerimseniben

aynen canım o dedıgınden sermesı bır dert asması bır dert toplaması tasınması bır dert en güzeli direk evine götürmek :delphin:

canım yeni evliyim maribor markalı olanından aldım kadife olanından benim bornozum fuşya eşimin bornozu da gök mavisi gibi bir renk kaç kez yıkadım hiçbir şey olmadı üstelik benim bornozum pul işlemeli makinede yıkamama rağmen hiçbir şey olmadı

bizde de yok canım benim çok gereksiz bişey bence evine ser temiz temiz daha iyi oluyor çeyizi ser katla tekrar git evine ser uzun iş bana göre şimdiden hayırlı uğurlu olsun

teşekkürler kızlar beğenmenize çok sevindim pazarlıkla 200 lira kaydirigubbakcemile2

Back