bornoz takımı tavsiyesi ?

jitta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
1.390
3
116
35
Samsun
kızlar aile bornoz seti için hangi markayı önerirsiniz?
Şu yeni çıkan bambulara pek güvenemiyorum çünkü el havlusunu kullanıyorum çok yumuşak evet ama normal havlular kadar su çekmiyor.Jua markasının desenleri hoşuma gitti ama hepsi bambu artık taç ın da çoğu deseni bambu.ne varsa eskide var diyip özdilek soley mi almak lazım?
bir de takımlarda şunu yapıyorlar mesela bayan kırmızı erkek siyah yada bayan turkuaz erkek kahverengi tamam çok şık ama bunlar aynı anda yüksek derecede makineye atıldığında sorun çıkar :(
memnun olan fikri olan varsa paylaşırsanız memnun olurummm :)a.s.

kesinlikle özdilek al 4 senedir kullanıyorum daha yepyeni ve yumuşatıcıyla yıkandığın da da yumuşacık oluyor...

canım benım bende özdileki tavsıye ederım 3 senedır kullanıyorum benım bornoz setım krem rengıydı eşimınkıde aynı sadece benım kı çiçeklı onun kı gemili hem aynı renk sıcak ta yıkasak bişey olmuyo aynı reklerı almanı tavsıye ederım sölediğin gibi diğerreklıler sıcak yıkayınca akıyo boyaları yınede sen bilirsin özdilek in fiyatıda çok uygun ben evkurdan almıştım...

Bende özdilek kullanıyorum..Ama Soley de çok güzeldir..
ıki markadan birini öneririm
..

ben soley aldım gül kurusu ve beyaz renkliler.
çok da para dökmeye gerek yok bornoza su çeksin yeter
esk markalardan şaşma bencede

sağolun kızlar
tanger bahsettiğin model hala var hatta ihtimaller arasında adı da hanedan dı sanırım ama kenarları dantel gibi olduğu için tereddüt etsim yoksa çok şık makinede bir şey olmadıysa güzel. kaydirigubbakcemile5

buarada konuyu yanlışlıkla iki kere açmışım :( hattımda problem var sayfa görüntülenemdi diyince tekrar tıkladım...

canım ben jua aldım.Hemde çok beğenerek.Taç'dan daha uygun fiyat olarak.BAmbuları tavsiye ederim.Bambu havluların özelliği yumuşatıcısız yıkadığında bile keçe gibi sert olmuyor,Pamuk havluya göre 4 kat daha fazla su emiyor.Yıkamadan mı denedin sen bambu havluyu? yıkanmayan her havlu iyi emmez zaten.Belki ondan memnun kalmamış olabilirsin.

canım bende özdilek almayı düşünüyorum always a bi bak istersen..
biri açık biri koyu renk kesinlikle alma açık renkler her zaman daha iyidir biri koyu biri açık renk olursa yıkamada zorluk olur..

biricik canım evet yıkama konusunda çok haklısın bende onu düşündüm ya ikisi beyaz en paklanabilir olanı olur :P ama kremler aslında hoşuma gidiyor işte hanedan gibi şu saray setleri gibi olanlar bazende krem kirli gibi görünüyo gözüme kararsız kalıyorum. Alwayse şimdi baktım canım çok soluk değiller mi bir de ben bornozun tamamında nakışı çok sevmiyorum yakada hoş durabiliyor ama tabiki senin zevkin teşekkürler yorumun için a.s.

benimde bornoz takımım öz dilek 4 yıldır kullanıyoruz eşimle okadar güzel çekiyokı suyu çokta yumsak tavsiye ederim ben çok memnunum

Özdilekmarkasının özel bir modelimi öyleyse markasını verir misiniz bende yenilemek istiyorum da bornozlarımızı

biricik canım evet yıkama konusunda çok haklısın bende onu düşündüm ya ikisi beyaz en paklanabilir olanı olur :P ama kremler aslında hoşuma gidiyor işte hanedan gibi şu saray setleri gibi olanlar bazende krem kirli gibi görünüyo gözüme kararsız kalıyorum. Alwayse şimdi baktım canım çok soluk değiller mi bir de ben bornozun tamamında nakışı çok sevmiyorum yakada hoş durabiliyor ama tabiki senin zevkin teşekkürler yorumun için a.s.

always yakından daha güzel nette çok soluk fotolarını eklemişler..bayan bornozu işlemeli erkeğinki düz sanırım çok araştırdım ama senin dediğin gibi sadece yakasında olanların markası değişik güvenemiyo insan..şu an için başka beğendiğim model yok kaydirigubbakcemile4

sen bir bak ben baktım ozaman farklı bir marka aldım tac ın tavsiye ederim

teşekkürler kızlar nete giremedim cevap yazamadım şimdilik bornoz takımı işini biraz erteledim çünkü gerçekten içime sinen bir şey olmadı :(

canım annem benim çeyizime özdilek in hanedan modelini aldı çok güzel ve çok yumuşak kullanlarda çok menmun tavsiye ederim
aaampozdilekbornozailes.jpg

Son düzenleme:
elfcn canım bu hanedanın aynı cins aynı renk ama yakasındaki tülü farklı bir desenini beğenmiştim bir arkadaş daha bahsetmişti burda.çok hoş tam sultan takımı gibi :) ama hem bunun kenar tülleri sebebiyle yüksek derecede bir şey olur mu diye tereddüt ettim hemde dediğim gibi krem bazen gözüme kirli gibi geliyor takarım diye korkuyorum biraz hastalık derecesindeyim bu konuda malesef o yüzden birinci sırada temizlik ve kullanışlılık var benim için tabi gücelll de olsunnn:asigim: mutluluklar sanada a.s.

Back