Merhaba Arkadaşlar,
Geçenlerde Bornova'da Kadın Hastalıkları ve Doğumla ilgili bir doktora ihtiyacım oldu.Kadınlar Kulübü sitesindeki tavsiyelerinizi inceledim . Ben kişiliğim gereği çok fazla övgünün ve ön yargının etkisinde kalmayan bir insanım. Okuduğum tavsiyeler arasında en çok ekadom doktorlarından AHMET HAMDİ AKKOCA ile ilgili tavsiyeleri beğendim. AHMET BEYLE ilgili tüm tavsiyeler,ciddi ve son derece inandırıcıyd.AHMET Beyi tavsiye edenlere ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bundan on gün önce,AHMET beye gitme şansım oldu. Muayenehanede kendisinin beni karşılaması, sıcak kanlılığı çok güzeldi. Seviyeli,doğal, neyse o olan bir doktor.
Hem muayene öncesi hem de muayene sonrası oturup konuştuk. Hasta pikolojisinden çok iyi anlayan bir doktor. Sorduğum sorularıma sabırla cevap verdi.Oldum olası kadın hastalıkları ile ilgili kaygılarım ve korkularım vardır. Bir kulak doktoruna, bir göz doktoruna giderimde bir kadın doğum doktoruna gitmeye utanır çekinirim. Kaygılarıma korkularıma son derece saygı gösterdi. Konuşmalarıyla bunun normal olduğuna utanılacak çekinilecek bir şey olmadığına beni inandırdı.Mesleki tecrübesine gelince,kimseyle kıyaslanmayacak kadar mükemmel. Zaten yirmi beşyıllık mesleki tecrübesi var. Ne yapacağının bilincinde. Sakin. Asla panik değil. ZATEN bundan sonra kadın doğum doktoru olarak başka bir doktora gideceğimi sanmıyorum. Çok temiz yüzlü olması ayrı bir kazanım benim için.Ha neredeyse unutuyordum muayenehanesi pırıl pırıl. insan sağlığında temizliğin önemini kavramış bir insan takdir etmemek mümkün değil. Çalışan hizmetlileri ve hemşireside çok güler yüzlü bu arada.
Neyse muayene sonrası, bana hastalığımla ilgili manken üzerinde benim anlayacağım şekilde açıklamalar yapıp reçetemi yazınca eczaneye gidip ilaçlarımı aldım.Evde güvenle içmeye başladım. bir hafta içinde yüzde yüz başarılı bir sonuç aldım.Burada şunuda söyleyim hastalığımı yazmak istemiyorum ama bir kaç doktorda denemiştim hiç birindende fayda görmedim.
Benim AHMET beyi tanımama vesile olan Kadınlar Kulübü üyelerine tekrar teşekkür ediyor,tüm kadınlar kulübü üyelerine saygı ve sevgilerimi yolluyorum.
not: kadın doğumla ile ilgili bir problemi olup,ahmet beyi merak eden herkesin soracağı her soruya cevap vermeye hazırım.DR AHMET AKKOCAYI HEPİNİZE ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.