Bornova'da doktor tavsiyesi

ceylannur1

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
43
0
16
İzmir
Merhaba Arkadaşlar,
Geçenlerde Bornova'da Kadın Hastalıkları ve Doğumla ilgili bir doktora ihtiyacım oldu.Kadınlar Kulübü sitesindeki tavsiyelerinizi inceledim . Ben kişiliğim gereği çok fazla övgünün ve ön yargının etkisinde kalmayan bir insanım. Okuduğum tavsiyeler arasında en çok ekadom doktorlarından AHMET HAMDİ AKKOCA ile ilgili tavsiyeleri beğendim. AHMET BEYLE ilgili tüm tavsiyeler,ciddi ve son derece inandırıcıyd. AHMET Beyi tavsiye edenlere ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bundan on gün önce,AHMET beye gitme şansım oldu. Muayenehanede kendisinin beni karşılaması, sıcak kanlılığı çok güzeldi. Seviyeli,doğal, neyse o olan bir doktor.
Hem muayene öncesi hem de muayene sonrası oturup konuştuk. Hasta pikolojisinden çok iyi anlayan bir doktor. Sorduğum sorularıma sabırla cevap verdi.Oldum olası kadın hastalıkları ile ilgili kaygılarım ve korkularım vardır. Bir kulak doktoruna, bir göz doktoruna giderimde bir kadın doğum doktoruna gitmeye utanır çekinirim. Kaygılarıma korkularıma son derece saygı gösterdi. Konuşmalarıyla bunun normal olduğuna utanılacak çekinilecek bir şey olmadığına beni inandırdı.Mesleki tecrübesine gelince,kimseyle kıyaslanmayacak kadar mükemmel. Zaten yirmi beşyıllık mesleki tecrübesi var. Ne yapacağının bilincinde. Sakin. Asla panik değil. ZATEN bundan sonra kadın doğum doktoru olarak başka bir doktora gideceğimi sanmıyorum. Çok temiz yüzlü olması ayrı bir kazanım benim için.Ha neredeyse unutuyordum muayenehanesi pırıl pırıl. insan sağlığında temizliğin önemini kavramış bir insan takdir etmemek mümkün değil. Çalışan hizmetlileri ve hemşireside çok güler yüzlü bu arada.
Neyse muayene sonrası, bana hastalığımla ilgili manken üzerinde benim anlayacağım şekilde açıklamalar yapıp reçetemi yazınca eczaneye gidip ilaçlarımı aldım.Evde güvenle içmeye başladım. bir hafta içinde yüzde yüz başarılı bir sonuç aldım.Burada şunuda söyleyim hastalığımı yazmak istemiyorum ama bir kaç doktorda denemiştim hiç birindende fayda görmedim.

Benim AHMET beyi tanımama vesile olan Kadınlar Kulübü üyelerine tekrar teşekkür ediyor,tüm kadınlar kulübü üyelerine saygı ve sevgilerimi yolluyorum.
not: kadın doğumla ile ilgili bir problemi olup,ahmet beyi merak eden herkesin soracağı her soruya cevap vermeye hazırım.DR AHMET AKKOCAYI HEPİNİZE ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.

merhaba ceylannur hanım,
Ahmet bey hakkındayazdıklarınızı çok beğendim. DR AHMET AKKOCA yazdıklarınızı fazlasıyla hakkeden,HATTA daha fazlasını hakeden bir doktor. Ben AHMET BEYİ arkadaşımın doğumununda tanıdım. Çok bilgili ve oldukça sıcak bir doktor. Zaten arkadaşımda çok memnun.Anlata anlata bitiremiyor.Benim ilk doğumum geçti ama ikinci çocuğumu düşündüğüm zaman kesinlikle AHMET beye gitmek istiyorum.Gerçi şimdi kardeşim bebek istiyor.Onun ilk bebeği.Ben onun böyle güvenli bir doktorda doğum yapmasını çok istiyorum. Büyük ihtimalle benden önce o gidecek ahmet beye. KARDEŞİM ÇOK ŞANSLI.ARKADAŞLAR, BİR kadınlar kulübü üyesi olarak böyle efendi kişilik sahibi bilgili bir doktoru hepinize tavsiye ediyor,hepinize sevgilerimi iletiyorum.

SEVGİLİ DUYGUNAZCAN HANIM,
Yorumuma cevap yazdığınız, iyiyi takdir ettiğiniz için çok teşekkür ederim.Biz toplum olarak iyiye değilde çok reklamı yapılana rağbet gösteriririz. Buna sosyal psikolojide çoğunluk psikolojisi denir.Ama insan sağlığında çoğunluk psikolojisi değilde bireysel psikolojimiz çok daha önemli olmalı benim için.ÇÜNKÜ sağlık şakaya gelmez.O gittimi bir daha kolay kolay geri gelmiyor.GERÇEKTEN AHMET BEY doktor olarak iyi bir seçim. Kardeşinizde, sizde en kısa sürede AHMET BEYİN takibinde bebeklerinize kavuşursunuz. Size sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Son düzenleme:

Tüm Kadınlar Kulübü TAKİPÇİLERİNE Merhaba,
Bu hafta hastalığımla ilgili Ahmet Beye kontorole gittim hiç bir sorunum kalmamış.ÇOK sevindim. Ağrılı ve acılı bir yaşamdan ağrısız bir yaşama kavuşmak çok güzel. Zaten sonradan öğrendiğime göre bazı arkadaşlarımda hamileliklerini ve doğumlarını Ahmet Beyin takibinde yapmışlar. .Arkadaşlarım nasıl memnunlar bilemezsiniz. Düşündüm de Ahmet Beyin hastaları çok şanslı.Ahmet Bey sakin kendinden emin,işini bilen bir doktor.
Beni sağlığıma kavuşturduğunuz için teşekkürler Ahmet Bey..

Arkadaşlar eğer sizinde AHMET BEYLE ilgili yorumlarınız varsa burada paylaşabilirsiniz.KUCAK DOLUSU SEVGİLER.

Son düzenleme:
Ceylannur Hanım, ahmet bey hakkında ne kadar güzel şeyler yazmışsınız. inanın16 yıldır tanıyorum ahmet beyi. Hakkında çok güzel şeyler yazmak istiyorum ama beceremiyorum çok içtensiniz,mesafeli ama sıcaksınız. yadıklarınıza aynen katılıyorum. iyi kendini geliştiren hastaları için kendini sürekli bilgilerle donatan ahmet beye hakettiği değeri verdiğiniz için size sonsuz teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…