• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bornova'da ağdacı?

lilyxoxo

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
16
0
16
İzmir
Bornova'ya yeni taşındım. Ağdacı eminim vardır. Ben ensemden topuğuma kadar her tarafıma sir ağda olan insanım :(. Yani ağdacı önerileriniz varmıdır?

bütün vücuttan bahsediyorum, bacaklardan enseyeye kadar. :( evet her ay uzun bir seans geçiriyorum... ağdacı önerileriniz??

bütün vücuttan bahsediyorum, bacaklardan enseyeye kadar. :( evet her ay uzun bir seans geçiriyorum... ağdacı önerileriniz??

valla bornova da teyzemler oturuyor onlarla gitmiştim bir kuaföre iyiydi baya. kuzenlerimde sir için gidiyorlarmış..ensene ağda mı vuyorsun?yani lazere gitsen daha iyi olmaz mı?

selam arkadaşım henüz buulamadıysan bende tavsiye edebilirim bornova migrosun karşısında bi sokaktan giriyorsunuz sema ağda salonu var.geçen ay gittim baya ilgililer temiz bir yer memnun kaldım. benim için tek sıkıntı ara sokakta olması bende şöyle ulaşımı kolay cadde üstü bir yer olsa öncelikli tercihim olur.

Back